Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Front comú contra l'amenaça jihadista

Front comú contra l'amenaça jihadista

05/11/2014 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

El ple aprova la moció de Plataforma per Catalunya de condemna al terrorisme de l’Estat Islàmic (ISIS)

Sant Adrià de Besòs | Redacció.- El plenari municipal ha aprovat la moció presentada per la regidora identitària Menchu Martí en la que demanava la condemna del terrorismo que el grup musulmà Estat Islàmic exerceix a Síria i a l’Iraq.

Socialistes, convergents i el regidor no adscrit van votar a favor de la proposta impulsada per Plataforma per Catalunya, mentre que PP i ICV-EuiA es van aliar per emetre el vot negatiu.

Menchu Martí va afirmar que “hem d’expressar amb claredat i contundència la nostra indignació i la nostra condemna davant la barbarie dels mètodes d’aquests assassins musulmans”.

La regidora va recordar que “aquesta tragèdia no està succeint precisament lluny, sinó en la ribera sud del Mediterrani”.

Martí ha recordat que “hi ha més de 60 musulmans amb DNI espanyol lluitant a Síria”, com Rachid Wahbi, un taxista de nacionalitat espanyola i resident a Ceuta, que va assassinar 130 persones immolant-se amb un camió-bomba amb el qual es va arribar a introduir en una caserna de l'exèrcit sirià.

Martí va reprendre la regidora d'ICV-EUiA, Irene Aldabert, etzibant-li que “vostè, que tant presumeix de ser feminista, no té res a dir sobre les més de 2.000 dones i nenes segrestades per fer d'esclaves sexuals dels musulmans de l'Estat Islàmic?, no té res a dir de les fotos que han circulat aquests dies de dones capturades a Mossul per ISIS, tancades en gàbies i destinades a ser venudes com a esclaves en ple segle XXI? Com a dona, Irene, m'avergonyeixo de la teva actuació avui aquí”.

La regidora també va enlletgir a populars i comunistes el vot negatiu, a qui va interpel·lar en qüestionar-los per què per a ells la vida d'un palestí de Hamás val més que la d'un baasista o un cristià sirià o iraquià.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa

Blocs

PxC a Youtube