Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

WWW.DELCAMP.CAT, 04/04/2012 PxC critica la gestió del govern local en la incorporació de TV El Vendrell a Penedès TV

WWW.DELCAMP.CAT, 04/04/2012 PxC critica la gestió del govern local en la incorporació de TV El Vendrell a Penedès TV

09/04/2012 - El Vendrell

Baixada de pantalons del quadripartit PSC-CiU-PP-ERC envers l'Ajuntament de Vilafranca en la integració de la TV del Vendrell a la del Penedès. A més, PxC controla la immigració.

Plataforma retreu la feblesa de l'equip de govern vendrellenc a l'hora de negociar una graella més equilibrada amb Vilafranca Televisió. El govern local puntualitza que les observacions de Pxc són "agosarades i incorrectes", i que el procés d'incorporació encara no ha finalitzat

El Vendrell (Baix Penedès).- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'ajuntament del Vendrell ha criticat la gestió feta pel govern local en la incorporació de Televisió el Vendrell al canal de TDT Penedès Televisió, on comparteix programació amb Vilafranca Televisió. Per PxC, la manera com s'ha fet aquesta incorporació ha estat "un despropòsit".

August Armengol creu que "la feblesa de l'equip de govern i una mala negociació" han fet que no hagi estat possible "aconseguir un acord d'igual a igual" amb la televisió vilafranquina. El que en principi havia de ser una programació compartida a parts iguals, durant aquestes primeres setmanes "no s'ha complert, perdent el Vendrell la major part del seu temps en pantalla". Això pot acabar comportant "una davallada irrecuperable de l'audiencia", opina Armengol.

PxC lamenta que Vilafranca TV "envaeixi" totes les hores senars després de les notícies del Vendrell i ocupi part de la programació vendrellenca quan hi ha ple a Vilafranca o partit d'hoquei del Patí Vilafranca. Tampoc entenen que els caps de setmana no hi hagi cap noticiari del Vendrell. El partit creu que l'arrel del problema ja va ser haver de fer la incorporació "a corre-cuita, perquè la Inspecció Provincial de Telecomunicacions va imposar el cessament de les emissions alegals" que feia fins aleshores TV El Vendrell.

Des del govern municipal han emès una nota de premsa de resposta a les crítiques de PxC en la qual s'afirma que les declaracions del partit d'Armengol son "agosarades, precipitades i incorrectes", i que el procés d'incorporació de TV El Vendrell encara no ha finalitzat. De totes maneres, el govern no ha aclarit el perquè de la poca presència de TV El Vendrell a la graella.

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 04/04/2012 PxC fa un balanç negatiu de la inserció del Vendrell a Penedès TV

EL VENDRELL.- I ara ens toca parlar d’aquesta casa, més concretament, de la recent fusió de la Televisió local del Vendrell amb Penedès Televisió. El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), August Armengol ha fet un balanç negatiu de la inserció en aquest canal de la TDT perquè assegura que el Vendrell ha perdut quota de pantalla, el que implica una davallada significativa de l’audiència.

 

DIARI DE TARRAGONA, 03/04/2012; PÀG.15 PxC alerta de camas calientes en pisos de El Vendrell

EL VENDRELL.- El grupo de Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición en el Vendrell, ha denunciado lo que define como “hoteles clandestinos” que habría en pisos y en los que se acogería principalmente a personas inmigrantes. Se trataría de lo que se conoce como camas calientes y que se alquilan por horas.

El concejal de PxC, August Armengol pidió al equipo de gobierno que investigue esos pisos en las zonas de playas y que de forma habitual se estarían alquilando camas a inmigrantes. Los que gestionan ese negocio ilegal también serían inmigrantes.

DIARI DE TARRAGONA, 06/02/2012; PÀG.14 PxC pide que se aplique la ordenanza que regula los locutorios

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición en el Vendrell pide al gobierno (CiU, PSC, PP, ERC), que aplique la ordenanza de los locutorios. La norma dice que en estos establecimientos sólo pueden ofrecerse servicios de telefonía, pero los hay que también venden carne y butano o cortan el pelo. Ya se dio un año para que se adaptasen y PxC denuncia que ahora se envía a los locales expedientes informativos en lugar de sancionarlos o cerrarlos.

EL 3 DE VUIT, 05/04/2012; PÀG.19-20 Dona catalana, dona amenaçada

OPINIÓ

Joan M. Carrasco

Regidor de PxC al Vendrell

El socialisme proislàmic del PSC-PSOE juntament amb els seus còmplices d’ICV, ERC, PP, i CiU pretén marcar-li un gol a la dona catalana, espanyola i europea amb aquest conte que “el vel musulmà és un signe cultural i així s’ha acceptar”… per què? per què volen que les catalanes siguin ignorants i submises com la dona islàmica que porta segles humiliada i convertida en mer objecte al servei del seu marit o millor dit del seu amo?

Només cal repassar les sures de l’Alcorà per descobrir que el “hijab” és el vel de les dones impures segons la saviesa de tan fonamentalista dogma. S’ha de cercar en la impura biologia genètica de les dones la causa de la seva infinita misèria. La dona és un ésser impur i degradat davant l‘home musulmà, que s’adjudica, “per genètica superior divina”, la propietat de tan “repugnant” col·lectiu, al que se’l nega el més mínim dret tret del de ser lapidat quan al totpoderós marit li convingui…

I com la dona és un ésser impur i inferior per a aquest col·lectiu, és quelcom que s’ha d’amagar de la mirada de Déu i dels homes, i haurà de cobrir-se el cap (hijab), el cos (xador) i tota ella (burca) com signe de la seva impuresa i de la seva inferioritat biològica davant el mascle musulmà. Les tres peces són un signe incontestable de sexisme i racisme, les tres són signes equiparables a l’ablació del clítoris que a més a més practiquen algunes sectes mutil·ladores de l’islam, ja que fan desaparèixer la condició d’ésser humà de la dona i, per tant, els seus drets més fonamentals.

Resulta preocupant que tan sols Plataforma per Catalunya (PxC), se n’adoni i lluiti democràticament contra la greu amenaça que penja sobre Catalunya, que no es cap altra que el fonamentalisme islàmic que avança implacable violant fronteres i corrompent democràcies, parlaments i senats, i no dubten en utilitzar escoles i covards polítics que no volen entendre que estan venent el seu país per un plat de llenties podrides a un col·lectiu que està molt lluny de venir a pagar les nostres pensions com ens volen fer creure. Vénen a envair-nos i a imposar-nos les seves lleis medievals i feudals, a retornar-nos a la més obscura edat mitjana.

DIARI DE TARRAGONA, 07/04/2012; PÀG.27 Queixes perquè Penedès TV es menja temps d’El Vendrell TV

La incorporació d’El Vendrell Televisió al Canal Penedès TV ha aixecat les queixes de PxC, que denuncia que la localitat ha perdut quota de pantalla perquè Vilafranca acapara l’horari que hauria de ser del Baix Penedès.

Alguns ciutadans creuen que han sortit perdent amb el canvi

BAIX PENEDÈS.- El 21 de març l’emissió d’El Vendrell Televisió es va incorporar al canal Penedès Televisió (PTV). L’emissió de PTV se l’havien de repartir el Vendrell i Vilafranca, els dos centres productors del Consorci Penedès TV i que finançaran a parts iguals.

Plataforma per Catalunya (PxC) denuncia que “la TV del Vendrell es va incorporar a corre-cuita perquè la Inspecció de Telecomunicacions va imposar el cessament de les emissions. Quatre anys després d’aprovar els estatuts del Consorci, no s’havia fet gairebé res per solucionar la integració”.

Si bé era previsible que el temps d’emissió dins de la programació es reduiria a la meitat pel fet que les hores parells correspondrien a Vilafranca i les senars al Vendrell, “la realitat és que la TV del Vendrell ha perdut la major part del seu temps. Vilafranca actua com si el canal fos seu, envaint hores senars després de les notícies del Vendrell”, diu PxC. El Vendrell “no té noticiari a les 19.00. Es va emetre el Ple de Vilafranca i van envair dues hores senars”, denuncia PxC. “Amb la transmissió del partit d’hoquei del Vilafranca es va envair impunement el nostre espai”. Es critica també que els caps de setmana, “mentre que ells tenen quatre edicions diàries del noticiari de Vilafranca, nosaltres no en tenim cap de noticiari”.

Per al grup de l’oposició al Vendrell, “aquest despropòsit és per la mala negociació i la feblesa del Govern, incapaç d’arribar a un acord. Les conseqüències són una pèrdua de quota de pantalla de la nostra televisió, una disminució de l’eficiència de la TV i una davallada de l’audiència”.

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 13/04/2012 PxC critica la fusió en la TDT local

“Hem perdut quota de pantalla”

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) ha valorat els primers 15 dies d’emissió de Penedès Televisió un cop ja s’hi ha incorporat El Vendrell Televisió. PxC critica que la televisió local, amb la fusió, ha perdut la major part del seu temps en pantalla, i per tant de la seva programació. PxC considera que Vilafranca n’ha sortit beneficiada d’aquesta reorganització de la TDT local. Per tot plegat, PxC retreu a l’equip de govern que no ha sabut negociar la nova situació digital.

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube