Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 13/04/2012; PÀG.10 PxC reconeix la tasca feta per eradicar el

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 13/04/2012; PÀG.10 PxC reconeix la tasca feta per eradicar el "top manta"

15/04/2012 - El Vendrell

August Armengol celebra l’èxit policial en l’eradicació del comerç il·legal del “top-manta” al passeig Marítim de Coma-ruga perquè el govern quadripartit ha adoptat el programa de PxC.

Armengol creu que el quadripartit ha adoptat el seu programa

Durant la Setmana Santa, l'acció policial dissuasiva ha resultat reeixida

August Armengol, al passeig Marítim de Coma-ruga sense la presència del “top manta”

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC), ha valorat positivament la tasca realitzada contra el top manta a la vila. PxC ha pogut constatar que durant aquests dies s'han vist prou patrulles de Mossos i de Policia Local al llarg del passeig Marítim dissuasives per la instal·lació dels manters.

El control sobre aquesta pràctica de venda il·legal ha estat pràcticament total durant aquests dies. Si en algun moment els manters s’han pogut instal·lar al passeig, la ràpida assistència policial ha fet que els venedors fugissin cap a la platja.

August Armengol ha manifestat que el govern quadripartit del PSC-CiU-PP-ERC ha adoptat el seu programa “pel que fa al comerç il·legal del top manta, perquè des de PxC sempre hem dit que és possible eradicar-lo, i si més no, s’ha de tenir voluntat política per intentar-ho, i només amb aquesta voluntat es pot aconseguir”.

En aquest sentit, PxC considera que l’estiu de 2010 l’alcalde no va actuar de manera correcta davant del top manta i la Confederació de Comerç de Catalunya va reaccionar amenaçant l’alcalde de denunciar-lo per prevaricació. Ara, segons Armengol, la situació ha canviat, i “és entendridor escoltar quan des del govern diuen que han trobat la solució al top manta amb una bona planificació i pressió constant. O escoltar el cap de policia explicant als consumidors que les ulleres de sol dels manters no tenen filtres solars i poden perjudicar la vista”, ha reblat Armengol.

La Policia Local del Vendrell va iniciar l’estiu passat una forta campanya de pressió contra la venda ambulant il·legal des de les mateixes entrades de la vila i a l’estació de Sant Vicenç que ha fet canviar la situació 180 graus.

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL 3 DE VUIT, 13/04/2012; PÀG.13 PxC es felicita pel control del “top manta”

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC), a l’oposició de l’Ajuntament del Vendrell, a través del seu portaveu, August Armengol s’ha felicitat aquesta setmana perquè el govern local quadripartit “adopti el programa de PxC” per la lluita contra el “top manta”. El control de la venda il·legal al litoral vendrellenc aquesta Setmana Santa “no ha estat total, però sí el valorem des de PxC com a positiu”, ha dit Armengol.

Durant aquests dies de festes, PxC assegura que s’han vist prou patrulles de Mossos d’Esquadra i de Policia Local al llarg del passeig Marítim vendrellenc, “dissuasives per a la instal·lació dels manters”, s’ha destacat des de PxC. Hi hauria hagut en moments puntuals un màxim de 20 venedors il·legals, una xifra molt llunyana de les desenes de venedors de “top manta” que hi acostumava a haver al Vendrell tot just la Setmana Santa del 2011 i temporades turístiques d’anys anteriors.

Arran d’aquesta situació, August Armengol ha demanat al govern vendrellenc que vetlli per “la continuïtat d’aquesta política (contra el “top manta”) amb decisió i contundència”.

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 11/04/2012 PxC aprova l’operatiu contra el top manta

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-aprova-l%E2%80%99operatiu-contra-el-top-manta

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) diu que s’ha superat amb bona nota la Setmana Santa, que es considera, la prova de foc per combatre la venda ambulant sense permís.

 

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 13/04/2012; PÀG.8 PxC celebra la gestió contra el "top manta"

August Armengol ha destacat la bona gestió policial contra la venda il·legal

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube