Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

WWW.LAFURA.CAT, 20/06/2012; 11:02 La PxC qualifica de

WWW.LAFURA.CAT, 20/06/2012; 11:02 La PxC qualifica de "xapussa" les obres de tancament del Brisamar

04/07/2012 - El Vendrell

http://lafura.cat/noticies/pxc-qualifica-xapussa-obres-tancament-del-brisamar

COMA-RUGA/ELVENDRELL.- La Plataforma per Catalunya (PxC) ha qualificat de “xapussa” les obres de tancament del cinema Brisamar, encarregades per l’equip de govern quadripartit.

Segons la PxC la lapidació de les entrades és incompleta, especialment la de l’accés principal per l’avinguda  Brisamar, on hi ha un forat suficientment gran per a poder-hi entrar.

La PxC assegura que diferents fonts municipals els han informat que l’Ajuntament no disposa de suficients diners per pagar el material de construcció i acabar dignament la feina i alerta que “en qüestió de dies s’hi instal·lin ocupes i converteixin l’indret en un focus de soroll, vandalisme, brutícia, males olors, botellons, consum de drogues i delinqüència”. El grup també lamenta la mala imatge que dóna als turistes l'entorn de l'edifici, ple de brutícia i d'escombraries.

 L'antic edifici de la SEAT, objecte d'actes vandàlics

Aquesta mateixa setmana, la PxC també ha denunciat l’estat “deplorable” de l’antiga SEAT, situada a la sortida del Vendrell en direcció Tarragona. L’edifici, en estat pràcticament ruïnós, “ha estat objecte d’atacs vandàlics, de robatoris de metall, de portes i finestres i de cables de coure i actualment s’hi exerceix la prostitució”.

Seguint amb el seu discurs demagògic, la PxC també adverteix que, si no s’enderroca aquest edifici, acabi convertint-se en un cau d’acollida per ocupes, per indigents o fins i tot, diuen, “per una base d’operacions de bandes de delinqüents integrades per immigrants il·legals i consumidors d’estupefaents

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL 3 DE VUIT, 22/06/2012; PÀG.17 PxC critica l’estat del Brisamar tancat

EL VENDRELL.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’oposició de l’Ajuntament del Vendrell va ser dimarts a l’indret del Cinema- Teatre Brisamar de Coma- ruga, després de la finalització de les obres per al seu tancament definitiu, i n’ha criticat el seu estat. Segons PxC, els veïns de Coma- ruga, en ple pessimisme per la crisi econòmica, tenien en aquest espai cultural “un antídot fins i tot espiritual”. Ara, a més del tancament de la sala, la seva lapidación de les entrades “és incompleta, especialment la de l’entrada principal en l’avinguda Brisamar, i per allí s’hi pot entrar perfectament, hi ha prou forat per colar-s’hi vàries persones alhora”, diu PxC en un comunicat de premsa. “Altres entrades ni tan sols han sigut tapiades” diu també PxC, que ha aportat fotografies de l’indret. PxC també afirma que, segons li consta, a l’Ajuntament “no hi havia més diners per pagar el material de construcció – els totxos- per acabar dignament la feina”. “A més, fan pena els voltants de l’edifici, plens de brutícia i d’escombraries”, ha dit també PxC.

“No volem ser catastrofistes, però les condicions s’hi donen per a què en qüestió no de dies, sinó d’hores, els ocupes s’instal•lin a l’edifici i converteixin l’indret en un focus de sorolls, vandalisme, brutícia males olors, botellons, consum de substàncies prohibides, delinqüència, etcètera”, diu PxC, que pronostica que aleshores hi hauria “les consegüents queixes dels veïns i turisme familiar que en qüestió de dies s’instal•larà al barri”. Des de PxC es demana a l’equip de govern quadripartit “que eviti aquests desagradables inconvenients ara que encara tenen uns dies, tot i que poquets, per evitar-ho”.

EL 3 DE VUIT, 22/06/2012; PÀG.6 El grup PxC demana l’enderrocament de l’edifici de l’antiga SEAT al peu de l’N-340 al Vendrell

EL VENDRELL.- Segons el grup polític Plataforma per Catalunya (PxC), a l’oposició municipal, l’estat de l’immoble “és deplorable, en ruïnes”, i aquest és un fet que ha estat recentment “agreujat per les incursions dels vàndals que han trencat tots els vidres i per les bandes rapinyaires que s’han endut tot el metall de portes i finestres i els cables de coure”. A més assegura que s’hi practica la prostitució.

 

 

DIARI DE TARRAGONA, 13/06/2012; PÀG.15 Comienzan a tapiar el teatro Brisamar para evitar el vandalismo y los okupas

Se compró por 1,2 millones pero no se puede rehabilitar

FOTO PxC – Los trabajadores que han iniciado el sellado de las entradas del Brisamar para evitar que entren okupas

EL VENDRELL/JMB.- El Ayuntamiento del Vendrell ha comenzado a tapiar las entradas al histórico cine teatro Brisamar de Coma-ruga después de que adoptase la medida de clausurar la sala ya que no había dinero para acondicionarla según las exigencias actuales.

Después de la última función el pasado domingo, trabajadores de un plan de ocupación han comenzado a sellar las entradas del local para evitar que puedan entrar okupas como ya había sucedido en una última etapa.

Compra

El  cine teatro Brisamar, con 50 años de historia fue adquirido por el Ayuntamiento en 2008. El Ayuntamiento, que lo compró por la deuda que acumulaba el edificio de 1,2 millones, por lo que iba a salir a subasta. Ponerlo al día para poder seguir acogiendo actos públicos tiene un coste de 600.000 euros, por lo que a falta de tener el dinero se ha optado por el cierre. El Brisamar ha sido una de las salas de referencia en el Baix Penedès para ver los espectáculos de gran formato que permitía su gran escenario.

 

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 15/06/2012; PÀG.8 Definitiu tancament del teatre Brisamar

EL VENDRELL.- Tal i com estava anunciat l’Ajuntament ha procedit aquesta setmana tapiar l’edifici. / Pàg.10 FOTO PxC

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 15/06/2012; PÀG.10 Els treballadors del Pla d’ocupació tapien el Brisamar

EL VENDRELL.- Tal com va anunciar l’equip de govern aquesta setmana, s’ha procedit a tapiar l’edifici del cinema Brisamar. El tancament es produeix en aquest context d’austeritat a l’espera que l’Ajuntament pugui invertir en la seva remodelació. Plataforma per Catalunya (PxC) lamenta la decisió consistorial. La darrera funció va ser diumenge.

 

 

 

 

 

LA FURA, 22/06/2012; PÀG.11 PxC qualifica de bunyol les obres de tancament del Brisamar

EL VENDRELL.- La Plataforma per Catalunya (PxC) ha qualificat de bunyol les obres de tancament del cinema Brisamar, encarregades per l’equip de govern quadripartit.

Segons la PxC la lapidació de les entrades és incompleta, especialment la de l’accés principal en l’avinguda Brisamar, “on hi ha un forat suficientment gran per a poder-hi entrar”.

La PxC assegura que fonts municipals els han informat que l’Ajuntament no disposa de suficients diners per pagar el material de construcció i acabar dignament la feina i alerta que “en qüestió de dies s’hi instal·lin ocupes i converteixin l’indret en un focus de sorolls, vandalisme, brutícia males olors, botellons, consum de substàncies prohibides, delinqüència”.

WWW.REVISTAESPIGOL.COM, 09/07/2012 El PxC del Vendrell denuncia l’estat de com es troba l’antic cinema de Coma-ruga

http://www.revistaespigol.com/?p=23004
 
COMA-RUGA/EL VENDRELL.- En la foto adjunta es pot apreciar la mala imatge de les seves platges i dels Barris Marítims que transmet el municipi del Vendrell a tots els turistes i visitants que passaran aquest estiu pel bell centre de Coma-ruga. El govern quadripartit de l’Ajuntament del Vendrell no se’n fa càrrec de com ens està perjudicant en tant que municipi eminentment turístic que som, l’estat en què ha quedat un dels referents culturals i d’esbarjo amb més prestigi com va ser el Cinema-Teatre Brisamar. elvendrell@pxcatalunya.com

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube