Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

EL VENDRELL, 14/09/2012; JOSEP ANGLADA DECLARA QUE PxC SACARÁ UNO O DOS DIPUTADOS POR TARRAGONA EN EL PARLAMENTO DE CATALUNYA

EL VENDRELL, 14/09/2012; JOSEP ANGLADA DECLARA QUE PxC SACARÁ UNO O DOS DIPUTADOS POR TARRAGONA EN EL PARLAMENTO DE CATALUNYA

17/09/2012 - El Vendrell

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

En su gira por el territorio, Josep Anglada ha avanzado que PxC está en condiciones de obtener hasta dos diputados en el Parlamento de Catalunya en las elecciones que Anglada prevé para el mes de marzo.

El Vendrell | Redacción.- Este viernes y enmarcado en la gira que Josep Anglada, presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), está realizando por todo el territorio catalán, ha sido el turno del Camp de Tarragona. Anglada ha presidido en el Vendrell la Asamblea General de PxC del Camp de Tarragona.Abrió el turno Anabel Nieto, concejala del Ayuntamiento del Vendrell y delegada territorial de las Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) en el Camp de Tarragona, que dio la bienvenida a los sesenta delegados presentes y se congratuló de la presencia del presidente del partido en el acto.

A continuación August Armengol, concejal del Ayuntamiento del Vendrell y delegado territorial de PxC en el Camp de Tarragona, dio cuenta de la situación actual y de los proyectos de futuro del partido en el territorio.A continuación tomó la palabra Josep Anglada, que reveló que según los datos de que dispone, PxC obtendría entre uno y dos diputados en el Parlamento de Catalunya por la demarcación de Tarragona en unas elecciones, que según Anglada, se avanzarán al próximo mes de marzo. El líder identitario también anunció su próximo viaje a Chipre este mismo mes de septiembre, donde se producirá un encuentro entre los líderes de los principales partidos identitarios europeos para ir dibujando una gran coalición identitaria de cara a las elecciones europeas de junio de 2014, en la que participarían, entre otros, el FPÖ austríaco, el Vlaams Belang flamenco, la Liga Norte italiana, el Frente National francés o el BNP británico. En este sentido, Anglada dio cuenta de la buena marcha de la expansión del proyecto de PxC por el resto del Estado, bajo las siglas de Plataforma por la Libertad (PxL). En clave local, el dirigente identitario comentó con un cierto sarcasmo que “este col·lectivo incívico y antisistema que se preocupa tanto de nosotros aquí en el Vendrell nos está haciendo una propaganda impagable en toda Catalunya tal como ha sido recogido en el rotativo La Vanguardia o en el digital e-noticies”, para acabar afirmando que “el próximo alcalde del Vendrell será August Armengol, única alternativa al actual gobierno cuatripartito del PSC-CiU-PP-ERC”.

La visita de Josep Anglada al Vendrell y al Camp de Tarragona se clausuró con una cena de hermandad entre los asistentes en un restaurante cercano.

PxC

El Vendrell, 14 de septiembre de 2012.

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

DIARI MÉS, 17/09/2012; PÀG.10 Anglada diu al Vendrell que PxC treurà dos diputats al Parlament

EL VENDRELL.- Dins de la gira que Josep Anglada, president de Plataforma per Catalunya (PxC), fa pel territori català, aquest cap de setmana presidí al Vendrell l’assemblea general de PxC del Camp de Tarragona. Durant l’acte Anglada va revelar que, segons les dades de què disposa, PxC obtindria entre un i dos diputats al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona en unes eleccions; aquestes eleccions, comentà Angladas’avançaran al proper mes de març. Anglada va referir-se amb sarcasme “al col·lectiu incívic i antisistema que es preocupa tant de nosaltres aquí al Vendrell” per acabar afirmant que “el proper alacalde del Vendrell serà August Armengol”, única alternativa al govern actual.

 

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 17/09/2012 Anglada assegura que la formació obtindrà representació a les properes eleccions

http://rtvelvendrell.cat/noticies/anglada-assegura-que-la-formaci%C3%B3-obtindr%C3%A0-representaci%C3%B3-les-properes-eleccions

EL VENDRELL.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC)Josep Anglada, assegura que la formació obtindrà representació a les properes eleccions al Parlament. Ho ha afirmat a l’Assemblea de PxC al Camp de Tarragona, que divendres al vespre es va celebrar al centre cívic l’estació del Vendrell. A la trobada, el líder de PxCva dir als delegats que el partit està preparat per unes eleccions anticipades al mes de març i que espera obtenir 1 o 2 diputats per la demarcació tarragonina. Anglada també es va referir, per treure importància, a les campanyes de moviments socials, com els iaioflautes, que els han titllat de xenòfobs, o La Trinxera del Vendrell, que ha difós amb cartells condemnes judicials a membres de Plataforma. Tot plegat, segons el president del partit, no impedeix créixer a la formació que en aquest mandat està a l’oposició.

EL 3 DE VUIT, 21/09/2012; PÀG.4 Anglada diu que PxC traurà 1 o 2 diputats a TGN

El líder de Plataforma per Catalunya va ser-hi divendresAugust Armengol, Josep Anglada i Anabel Nieto / PxCEL VENDRELL.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va ser divendres al Vendrell, en el marc d’una gira pel territori, i va pronosticar que PxC està en condicions d’obtenir fins a dos diputats al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona en les eleccions que Anglada preveu per les eleccions al mes de març de 2013. Angladava presidir al Vendrell l’Assemblea general de PxC al Camp de Tarragona.
Va obrir el torn Anabel Nieto, regidora de l’Ajuntament del Vendrell i delegada territorial de les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) al Camp de Tarragona, que va donar la benvinguda als seixanta delegats presents i es va congratular de la presència del president del partit en l’acte. A continuació August Armengol, regidor de l’Ajuntament del Vendrell i delegat territorial de PxC al Camp de Tarragona, va donar compte de la situació actual i dels projectes de futur del partit al territori.
Quant a la intervenció de Josep Anglada, va revelar que segons les dades de què disposa, PxC obtindria entre un i dos diputats al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona a les properes eleccions catalanes. Anglada també va anunciar el seu proper viatge a Xipre aquest mateix mes de setembre, on es produirà una trobada entre els líders dels principals partits identitaris europeus per tal d’anar dibuixant una gran coalició identitària de cara a les eleccions europees de juny de 2014, en què hi participarien, entre d’altres, l’FPÖ austríac, el Vlaams Belang flamenc, la Lega Nord italiana, el Front National francès o el BNP britànic. En aquest sentit, Anglada va donar compte de la bona marxa de l’expansió del projecte de PxC per la resta de l’Estat, sota les sigles de Plataforma per la Llibertat (PxL).
En clau local, el dirigent identitari va comentar amb un cert sarcasme que “aquest col·lectiu incívic i antisistema que es preocupa tant de nosaltres aquí al Vendrell ens està fent una propaganda impagable arreu de Catalunya tal com ha estat recollit al rotatiu La Vanguardia o al digital e-notícies”, per acabar afirmant que “el proper alcalde del Vendrell serà August Armengol, única alternativa a l’actual govern quadripartit”.

LA FURA, 21/09/2012; PÀG.4 Diputats i alcalde

EL VENDRELL.- Divendres passat va tenir lloc al centre cívic l’Estació del Vendrell l’assemblea general de la Plataforma per Catalunya (PxC) al Camp de Tarragona, amb la presència del seu líder Josep Anglada, que va declarar que en les properes eleccions al Parlament el seu partit (sense representació a l’hemicicle) traurà un o dos diputats per Tarragona. A la reunió hi van assistir una seixantena de persones, essent també a la mesa presidencial el regidor vendrellenc i núm. 2 del partit August Armengol i també la regidora local i delegada territorial de les joventuts de PxC, Anabel Nieto.
 
En clau local, Anglada va vaticinar que “el proper alcalde del Vendrell serà August Armengol, única alternativa a l’actual govern quadripartit” de PSC-CiU-PP-ERC.

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube