Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

EL 3 DE VUIT, 28/09/2012; PÀG.16 PxC demana la dimissió de Sergi Teruel

EL 3 DE VUIT, 28/09/2012; PÀG.16 PxC demana la dimissió de Sergi Teruel

01/10/2012 - El Vendrell

Los concejales Joan Carrasco y Josep Mitjans piden la dimisión de Sergi Teruel, concejal de deportes. No dimite, pero gracias a PxC hace marcha tras y no cierra instalaciones y baja tarifas.

Polèmica per l’augment de les quotes esportives al Vendrell

Usuaris de les piscines diuen que han de pagar un 58% més

PxC responsabilitza al regidor de la pujada de les quotes esportives

L’Ajuntament afirma que en plena crisi econòmica no poden haver-hi serveis esportius subvencionats amb fons públics

EL VENDRELL.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciat el que entén com a “pèssima gestió del regidor d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel”, entre d’altres coses, diu PxC, perquè “en menys d’un any ha dut a terme dues pujades escandaloses i inassumibles dels preus públics del Patronat Municipal d’Esports, un fet mai vist al nostre municipi”.

En un comunicat, PxC recorda que el passat 17 de setembre es va celebrar el Ple del Patronat Municipal d’Esports del Vendrell i el govern quadripartit, “tant que presumeix del seu eslògan “Fem esport, fem persones”, va pujar els preus públics de les instal·lacions esportives entre un 31% i un 54% a les famílies, sense incloure la pujada afegida de l’IVA decretada pel Govern central, que és d’un 13% més”. PxC també recorda que l’any passat l’equip de govern ja va aprovar una pujada d’un 11% en aquestos mateixos preus. Els representants de PxC al Patronat, els regidors Joan Carrasco i Josep Mitjans, van ser els únics vocals que van votar en contra de “la pujada astronòmica dels preus públics dels serveis del Patronat d’Esports en ambdues ocasions”, diu PxC.

Aquesta política de“pujades exorbitants”, segons PxC, “només portarà a la fugida massiva d’usuaris, que sens dubte donarà peu al tancament de serveis i instal·lacions”. En aquest sentit, PxC cita el cas d’un veí que, en el torn de precs i preguntes del Ple de l’Ajuntament de la setmana passada, va anunciar que “a causa d’aquestes desmesurades alces de tarifes, i després de 25 anys, es donaria de baixa ell i tota la seva família – quatre fills-. Un fet que desvirtua totalment el motiu de l’existència d’un Patronat d’Esports Municipal”.

PxC diu que vol reflectir el malestar dels vilatans,“que veuen com l’esport esdevé un autèntic luxe al Vendrell”; i assegura que diversos usuaris s’han adreçat al partit a l’oposició vendrellenca per queixar-se per l’augment de les tarifes en els serveis esportius vendrellencs. Per aquest motiu, el grup municipal de PxC demana la dimissió del regidor d’Esports, Sergi Teruel, “per la seva pèssima i antisocial gestió, i pel rebuig que està generant en el teixit esportiu de la vila”.

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 21/09/2012 PxC demana la dimissió del regidor d’Esports, Sergi Teruel

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-demana-la-dimissi%C3%B3-del-regidor-d%E2%80%99esports-sergi-teruel

EL VENDRELL.- Plataforma de Catalunya (PxC) ha demanat la dimissió del regidor d’Esports, Sergi Teruel perquè consideren que no ha gestionat bé el Patronat Municipal d’Esports i critiquen les dues darreres apujades de preus que consideren escandaloses i inassumibles. Creuen que aquesta política només portarà la fugida massiva d’usuaris de les piscines i que es donarà peu al tancament de serveis i d’instal·lacions.

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 28/09/2012 La negociació a tres bandes entre els usuaris del Patronat Municipal d’Esports, la regidoria i l’empresa concessionària ha donat resultats

http://rtvelvendrell.cat/noticies/la-negociaci%C3%B3-tres-bandes-entre-els-usuaris-del-patronat-municipal-d%E2%80%99esports-la-regidoria-i

EL VENDRELL.- La negociació a tres bandes entre els usuaris del Patronat Municipal d’Esports, la regidoria i l’empresa concessionària ha donat resultats. Finalment s’ha aconseguit arribar a un acord per millorar les condicions i els serveis als que poden accedir els usuaris de les piscines i cursos esportius.

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube