Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

WWW.DELCAMP.CAT, 12/11/2012; 11:01 PxC denuncia la negligència de l’Ajuntament a Coma-ruga

WWW.DELCAMP.CAT, 12/11/2012; 11:01 PxC denuncia la negligència de l’Ajuntament a Coma-ruga

18/11/2012 - El Vendrell

El grupo municipal de PxC denuncia que la negligéncia del gobierno quadripartito PSC-CiU-PP-ERC convierte los parques infantiles en peligrosos.

http://www.naciodigital.cat/delcamp/noticia/24657/pxc/denuncia/negligencia/ajuntament/coma-ruga

Critiquen el govern quadripartit de l’Ajuntament del Vendrell per no reaccionar davant de desperfectes prop d’un parc infantil

Clot aparegut prop d’una zona d’esbarjo al barri marítim de Coma-ruga, al Vendrell.

COMA-RUGA.- Des de fa unes setmanes ha paregut un clot de dimensions considerables al parc Catalunya del barri marítim de Coma-ruga (el Vendrell), conegut popularment com el parc del Enamorats o del Llac Sec. El clot es troba just al costat d’un parc infantil i, segons denuncia el grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), «constitueix un perill real d’accident per als infants que entre al parc i en surten».

PxC critica el govern quadripartit de l’Ajuntament del Vendrell per la «negligència i la tardança en la gestió d’aquest incident, que fa setmanes que persisteix». El clot ara com ara es troba precintat. Tot i això, consideren que aquesta mesura és «del tot insuficient» per evitar accidents en aquesta zona d’esbarjo.

 

 

 


 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL 3 DE VUIT, 16/11/2012; PÀG.8 PxC denuncia l’existència d’un forat perillós per als infants al Parc Catalunya de Coma-ruga

El Vendrell.- Segons Plataforma per Catalunya (PxC) el “clot de considerables dimensions i profunditat” fa setmanes que és al Parc Catalunya, conegut popularment com Parc dels Enamorats o Parc del Llac Sec. El forat està just en el perímetre del parc infantil i “constitueix un perill real d’accident per als infants”, denuncia PxC, que es pregunta on és la brigada municipal “d’intervenció ràpida?”.

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube