Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Coma-ruga/El Vendrell, 04/01/2013; PxC denuncia que des de fa dos mesos una palmera caiguda ocupa la via pública

Coma-ruga/El Vendrell, 04/01/2013; PxC denuncia que des de fa dos mesos una palmera caiguda ocupa la via pública

13/01/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

August Armengol denucia en el punto de ruegos y preguntas del pleno que desde hace dos meses una palmera de grandes dimensiones caida en una ventana interrumpe la principal via de acceso a los barrios maritimos.

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- Des del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), August Armengol denuncia el fet d'una palmera de considerables dimensions que va caure sobre a vorera del núm. 9 de l'avinguda Generalitat de Coma-ruga, que és la principal via d'entrada al barri marítim. La palmera interromp completament el pas de la vorera i els vianants han de baixar al carrer cada cop que passen, amb la consegüent perillositat que comporta en ser la via d'entrada de tots els vehicles a Coma-ruga i per tant, la principal via de trànsit rodat. A més, ocupa tres places d'aparcament de zona blanca al bell mig de Coma-ruga. I és un perill per als infants per la naturalesa punxant de les fulles de la palmera.

Això no tindria res de particular si hagués passat a causa d'una ventada d'aquesta nit. El cas és que feia més de dos mesos que la palmera estava en aquesta situació sense que l'Ajuntament hi fes res de res. Per això Armengol va preguntar al Ple de l'Ajuntament sobre el ridícul cas d'aquesta palmera. Exactament al cap de 2 setmanes finalment la van retirar.

 

 

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL 3 DE VUIT, 21/12/2012; PÀG.20 El grup de Plataforma per Catalunya denuncia que una palmera és a terra a Coma-ruga des de fa dos mesos

EL VENDRELL.– La palmera va caure per una ventada a l’alçada del número 9 de l’avinguda Generalitat, la principal artèria viària d’accés al barri marítim vendrellenc, però tot i que l’incident va ocórrer fa dos mesos –segons Plataforma per Catalunya (PxC)-, el govern vendrellenc encara no l’ha retirada. L’arbre és de considerables dimensions, ocupa tres places d’aparcament i talla la vorera.

DIARI DE TARRAGONA, 27/12/2012; PÀG.15 Dos meses con una gran palmera sobre la acera

EL VENDRELL – Denuncia de PxC

La palmera ocupa la acera y parte de la calzada

EL VENDRELL.- El grupo de Plataforma per Catalunya (PxC) en la oposición en el Vendrell ha denunciado que desde hace dos meses hay una palmera tirada sobre la acera en la avenida Generalitat de Coma-ruga, la principal vía de acceso a la zona de playas del Vendrell.

La palmera impide caminar por la acera y además ocupa tres plazas de aparcamiento. PxC reclama que se retire de forma urgente.

 

 

LA FURA, 28/12/2012; PÀG.10 Palmera a la vorera

COMA-RUGA.– La Plataforma per Catalunya (PxC), únic grup a l’oposició, va denunciar en el darrer ple de l’Ajuntament, la interrupció que genera al pas de vianants una palmera de dimensions considerables que fa dos mesos va caure a la vorera del núm. 9 de l’avinguda Generalitat i que a data 18 de desembre encara no s’havia retirat. La palmera interromp completament el pas per la vorera i obliga als vianants a baixar a la carretera, amb la consegüent perillositat que comporta en ser la principal via d’entrada de vehicles al barri marítim. A més “ocupa tres places d’aparcament de zona blanca i és un perill per als infants per la naturalesa punxant de les fulles de la palmera”.

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube