Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Los impagos del Ayuntamiento hacen peligrar los 18 puestos de trabajo de El Vendrell TV

Los impagos del Ayuntamiento hacen peligrar los 18 puestos de trabajo de El Vendrell TV

24/02/2013 - El Vendrell

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Armengol urge a liquidar la deuda municipal para salvar la televisión local

El Vendrell | Redacción.- El portavoz de Plataforma per Catalunya en la capital del Baix Penedès, August Armengol, ha instado al Ayuntamiento a pagar la deuda que tiene con Penedès TV para evitar la salida de El Vendrell TV del consorcio de la TDT.

Armengol asegura que a finales de 2012 el Ayuntamiento de Vilafranca del Penedès ya manifestó su intención de echar a El Vendrell TV del canal que comparten para emitir las dos televisiones del Penedès.

En un acuerdo in extremis antes de finalizar el año, los responsables vendrellenses se comprometieron a liquidar el importe que debían al Consorcio hasta el mes de agosto, y así lo hicieron, comprometiéndose a su vez a pagar el resto –desde agosto hasta el día de hoy- con la mayor celeridad posible.

Ya entrado el mes de enero, el alcalde de Vilafranca se dirigió vía e-mail al alcalde de Vendrell, para lanzarle un ultimátum según el cual el día 20 de enero dejarían de emitir la programación de El Vendrell por falta de pago, a pesar de que a día de hoy continúan las emisiones.

Armengol ha pedido al Ayuntamiento de El Vendrell que pague sus deudas lo antes posible para evitar que el Ayuntamiento de Vilafranca utilice el argumento del impago para expulsar a El Vendrell TV del canal de la TDT del Penedès.

Ante la situación de impago, que eleva la cantidad adeudada hasta los 14.400 euros –a razón de 2.400 euros mensuales desde el mes de agosto-, el regidor identitario ha cuestionado a los responsables municipales sobre la falta de liquidez por parte del Ayuntamiento.

En este sentido ha afeado la nada ejemplar respuesta del socialista Martí Carnicer, que ha espetado que “no está escrito en ningún sitio que por no pagar nos tengan que echar”.

Actualmente el presupuesto de la societdad municipal El Vendrell Comunicació es de medio millón de euros y da trabajo a 18 personas que a día de hoy ven peligrar su puesto de trabajo.

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL CARGOL, 21/02/2013; PÀG.14 L’Ajuntament de Vilafranca i el Vendrell, enfrontats per la TDT

VILAFRANCA DEL PENEDÈS.- El representant de Plataforma per Catalunya (PxC) al Consell d’Administració de l’empresa municipal El Vendrell Comunicació, August Armengol, ha instat a l’Ajuntament del municipio a què pagui els deutes que té amb el Consorci Penedès Televisió per poder continuar amb les emissions de la televisió vendrellenca a través de Penedès TV.

Davant de l’ordre del Ministeri d’Indústria de tancar les emissions que feia la televisió vendrellenca de forma al·legal, el Consorci els va cedir el març de l’any passat un espai per poder emetre els informatius a canvi d’un canon. Abans d’acabar l’any, els responsables vendrellencs es van comprometre a liquidar l’import que devien fins a l’agost i a pagar la resta “al més aviat possible”. Actualment el deute és de 2.400 euros mensuals des de l’agost. El mes passat, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, es va dirigir per mail a l’alcalde del Vendrell per “llançar-li un ultimátum segons el qual el dia 20 de gener deixarien d’emetre la programación del Vendrell per falta de pagament”. Tanmateix, encara continúen les emissions. Aleshores, les autoritats vendrellenques van recórrer al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) per tal que arbitrés en el litigio. També des del Vendrell s’ha sol·licitat una altra resolución al CAC perquè, si s’arribés a un acord, la TV del Vendrell pogués emetre a través del canal privat de TDT d’El 3 de vuit a través d’una prestación de serveis.


WWW.LAFURA.CAT, 15/02/2013; 12:30 TV Vendrell negocia amb "El 3 de vuit" emetre a través del seu canal privat

EL VENDRELL.- TV Vendrell està negociant amb el grup informatiu "El 3 de vuit", de Vilafranca, per tal d'emetre a través del seu canal de TDT privat mitjançant una prestació de serveis. Així ho ha donat a conèixer August Armengol, representant de la Plataforma per Catalunya (PxC) en el Consell d'Administració de l'empresa municipal El Vendrell Comunicació.

Segons Armengol, l'Ajuntament del Vendrell ha sol·licitat aquesta opció al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), després que TV Vilafranca hagi manifestat la seva voluntat de fer fora TV Vendrell del Consorci de la TDT del Penedès, canal que comparteixen ambdues televisions penedesenques per emetre la seva programació. Les desavinences entre ambdues cadenes municipals es deuen al deute que l'Ajuntament del Vendrell ha contret amb el Consorci, a qui no paga la quota mensual de 2.400 euros des del mes d'agost.

Ja el passat mes de gener, revela Armengol, l'alcalde de Vilafranca es va dirigir per e-mail al batlle vendrellenc per llençar-li un ultimàtum segons el qual el dia 20 del mateix mes deixarien d'emetre la programació del Vendrell per falta de pagament. Arribats a aquest punt crític, les autoritats vendrellenques van recórrer al Consell de l'Audiovisual de Catalunya per tal que arbitrés en el litigi. El CAC ja s'ha reunit en les darreres setmanes amb les dues parts i en aquests moments està pendent de la seva resolució. Des del Vendrell, però, s'ha sol·licitat aquesta opció alternativa d'arribar a un acord amb "El 3 de Vuit".

Davant la situació, Armengol ha instat a l'Ajuntament del Vendrell "a pagar els seus deutes el més aviat millor i no donar peu a l'Ajuntament de Vilafranca per a què utilitzi aquest argument per fer-los fora del canal de la TDT Penedès".

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 19/02/2013; 08:46-09:20 Les Notícies

EL VENDRELL.- Avui a les notícies parlem de: 5 detinguts per extorsió a la Rambla del Vendrell el passat divendres a la tarda. Els Mossos han detingut cinc homes per un robatori amb violència a l'interior d'un habitatge a Calafell. La mort d’un home, aquest diumenge, per una descàrrega elèctrica, ha tornat a posar sobre la taula la problemàtica dels robatoris de cablejat. El govern espanyol va aprovar divendres l’avantprojecte de la reforma de l’administració local, amb l’objectiu d’estalviar recursos econòmics. L’hospital de Santa Tecla de Tarragona tancarà la segona planta. Plataforma per Catalunya (PxC) afirma que l’Ajuntament del Vendrell es veu obligat a  marxar del consorci de Penedès TV i l’Ajuntament ho desmenteix. La Trinxera organitza un curs d’introducció a l’Euskera. En marxa els tallers complementaris de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa.  Avancen els preparatius per a la propera edició del concurs de música jove del Vendrell, el Track 2013.

 

WWW.ELCARGOL.COM, 21/02/2013; 16:20 L’Ajuntament de Vilafranca i el del Vendrell, en litigi per la TDT

VILAFRANCA DEL PENEDÈS.- El representant de Plataforma per Catalunya (PxC) al Consell d’Administració de l’empresa municipal El Vendrell Comunicació, August Armengol, ha instat a l’Ajuntament del municipi a què pagui els deutes que té amb el Consorci Penedès Televisió per poder continuar amb les emissions de la televisió vendrellenca a través de Penedès TV.

Davant de l’ordre del Ministeri d’Indústria de tancar les emissions que feia la televisió vendrellenca de forma al·legal, el Consorci els va cedir el març de l’any passat un espai per poder emetre els informatius a canvi d’un cànon. 

Abans d’acabar l'any, els responsables vendrellencs es van comprometre a liquidar l'import que devien fins a l’agost i a pagar la resta "al més aviat possible". Actualment el deute és de 2.400 euros mensuals des de l’agost. El mes passat, l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, es va dirigir per mail a l'alcalde del Vendrell per “llançar-li un ultimàtum segons el qual el dia 20 de gener deixarien d'emetre la programació del Vendrell per falta de pagament". Tanmateix, encara continuen les emissions. Aleshores, les autoritats vendrellenques van recórrer al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) per tal que arbitrés en el litigi. També des del Vendrell s’ha sol·licitat una altra resolució al CAC perquè, si s'arribés a un acord, la TV del Vendrell pogués emetre a través del canal privat de TDT d’El 3 de vuit a través d’una prestació de serveis.

 

LA FURA, 22/02/2013; PÀG.12 TV El Vendrell arriba a un preacord amb El 3 de Vuit per llogar el seu canal de TDT

En una data propera encara per determinar, TV El Vendrell podria tenir el seu propi canal de televisió. Ha arribat a un preacord per llogar el canal de TDT que utilitza El 3 de Vuit TV. Està pendent que el CAC ho accepti.

EL VENDRELL.- L’historial de desavinences entre TV El Vendrell i Vilafranca TV, que comparteixen el canal públic PenedèsTV, pot arribar aviat a la seva fi. El Vendrell Comunicació SLM ha arribat a un preacord amb l’empresa propietària d’El 3 de Vuit, Publicacions Penedès, SA, per tal de llogar-los el seu canal de TDT privat, que només està pendent d’acceptació per part del Consell de l’Audiovisual del Catalunya (CAC).

El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) (a l’oposició) August Armengol, que té representació al Consell d’Administració de l’empresa municipal El Vendrell Comunicació, revela que al gener l’alcalde de Vilafranca Pere Regull va enviar un e-mail al batlle vendrellenc, Benet Jané, amb l’ultimàtum que el dia 20 del mateix mes deixarien d’emetre la programació del Vendrell si no es posaven al dia de pagaments. Arribats a aquest punt, les autoritats vendrellenques van recórrer al CAC i van sol·licitar la solució que ara han trobat. Amb tot, Armengol insta a l’Ajuntament del Vendrell “a pagar els seus deutes el més aviat possible i no donar peu a l’Ajuntament de Vilafranca per a que utilitzi aquest argument per fer-los fora del canal de la TDT Penedès”.

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube