Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Comarruga/El Vendrell, 21/08/2013; PxC denuncia que las banderas separatistas invaden también el paseo Marítimo con el

Comarruga/El Vendrell, 21/08/2013; PxC denuncia que las banderas separatistas invaden también el paseo Marítimo con el "permiso" de la concejala de Vía Pública, del PP

24/08/2013 - El Vendrell

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

August Armengol (PxC) denuncia las estrelladas en las playas y en las entradas del municipio y acusa la concejala de Vía Pública, Isabel Rodríguez (PP), de colaboracionista con el separatismo.

Comarruga/El Vendrell | Redacción.-
Los paseos marítimos de Comarruga y San Salvador amanecieron el sábado día 10 plagados de banderas separatistas en sus diversas modalidades, como la estrellada azul y la roja. August Armengol, concejal de Plataforma per Catalunya (PxC) en el Ayuntamiento, ha recibido las quejas de numerosos residentes y turistas de nuestras playas.
  
Ya hace meses que las estrelladas ondean en todas las rotondas de entrada al Vendrell "sin que la concejala de Vía Pública, señora Elisabet Rodríguez, del PP, haga nada", manifiesta Armengol, y continúa diciendo que "Rodríguez ha traicionado a su electorado y al programa de su partido, porque permite que estas banderas que no son ni constitucionales ni estatutarias sigan dividiendo a los vendrellenses ", para terminar declarando que "lo que debería hacer es irse de este gobierno cuatripartito en donde gobierna junto con CiU y ERC, pero prefiere ser una colaboracionista con el separatismo para conservar su poltrona y su sueldo, lo que parece ser su único objetivo político".
 
Y la mañana de ese sábado las estrelladas llegaron masivamente a las farolas de los paseos marítimos de Comarruga y de San Salvador "creando un gran malestar entre los visitantes de nuestras playas, ya que según algunos de ellos me comentaban, 'no se puede vivir con esta presión política constante incluso de vacaciones en la playa' y porque es un menosprecio hacia los turistas que vienen desde otros lugares del Estado como Zaragoza, Logroño, Pamplona o Madrid, algunos de los cuales ya amenazaban que si esto debe de seguir así 'pondrían a la venta' sus segundas residencias y marcharían de nuestro municipio ", relata el concejal identitario tras conversar con residentes, propietarios y turistas al pie de las estrelladas del paseo Marítimo. August Armengol pide a la concejala de Vía Pública que "se imponga en el seno del cuatripartito y haga retirar inmediatamente todas las estrelladas tanto de las entradas del Vendrell como las del paseo Marítimo, y si no, que dimita y se vaya, pero que no siga engañando a nadie más con el único objetivo de mantener su cargo".
 
Además, "los que han colgado estas banderas son unos incívicos porque han atentado contra la seguridad en las playas ocupando con sus estrelladas, también, los mástiles de la bandera verde, amarilla o roja de las playas. Estrelladas que tuvieron que ser retiradas por los socorristas al colgar la bandera verde que ondeaba en la playa ", remachó August Armengol.

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

WWW.DELCAMP.CAT, 11/08/2013; 13:14 Turistes del Vendrell amenacen en marxar si no es retiren les estelades

http://www.naciodigital.cat/delcamp/noticia/29120/turistes/vendrell/amenacen/marxar/si/no/es/retiren/estelades

PxC denuncia les estelades a les platges i a les entrades del municipi

El PP, acusat de «col·laboracionista amb el separatisme», governa al Vendrell conjuntament amb ERC, CiU i PSC

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- El partit ultradretà Plataforma per Catalunya (PxC) tampoc vol estelades. Ho ha deixat clar en un comunicat enviat a la premsa aquest cap de setmana denunciant que al Vendrell han aparegut estelades en diverses entrades de la ciutat i, sobretot, a les platges de Coma-ruga i de Sant Salvador. Les estelades fa mesos que onegen a les entrades de la vila i des de PxC es denuncia que la que la regidora de Via Pública, del Partit Popular, «no hi faci res».

Al Vendrell el Partit Popular governa conjuntament amb Esquerra, Convergència i Unió i el PSC. Així ho van pactar l'endemà de les eleccions municipals del maig de 2011 per intentar frenar, precisament, la progressió de la filial del partit de Josep Anglada al Vendrell. El regidor-portaveu de PxC al Vendrell, August Armengol, ha acusat a la regidora del PP de «col·laboracionista amb el separatisme» només per «conservar la seva poltrona i el seu sou, cosa que sembla ser el seu únic objectiu polític».

Les estelades, segons PxC, han «creat un malestar entre els visitants de les nostres platges» i, sempre segons la versió del portaveu ultradretà, els veïns asseguren «no es pot viure amb aquesta pressió política constant fins i tot de vacances a la platja». Els turistes, vinguts de Saragossa, Logronyo, Pamplona o Madrid han fet arribar la seva queixa a Armengol i han amenaçat en posar a la venda les seves segones residències i no tornar a passar les seves vacances a la capital del Baix Penedès.

 

 

 

 

 

WWW.REVISTAESPIGOL.COM, 11/08/2013: 16:23 PxC denuncia que les banderes separatistes envaeixen també el passeig Marítim amb el “permís” de la regidora de Via Pública del PP

http://www.revistaespigol.com/?p=31074

COMA-RUGA/SANT SALVADOR/EL VENDRELL, 10/08/2013.- Aquest dissabte els passejos marítims de Coma-ruga i de Sant Salvador s’han llevat plagats de banderes separatistes en les seves diverses modalitats, com ara l’estelada blava i la vermella. August Armengol, regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament, ha rebut les queixes de nombrosos residents i turistes de les nostres platges.

Ja fa mesos que les estelades onegen a totes les rotondes d’entrada al Vendrell “sense que la regidora de Via Pública, senyora Elisabet Rodríguez, del PP, faci res”, manifesta Armengol, i continua dient que “Rodríguez ha traït al seu electorat i al programa del seu partit, perquè permet que aquestes banderes que no són ni constitucionals ni estatutàries segueixin dividint als vendrellencs”, per acabar declarant que “el que hauria de fer és marxar d’aquest govern quadripartit on governa junt amb CiU i ERC, però prefereix ser una col·laboracionista amb el separatisme per tal de conservar la seva poltrona i el seu sou, cosa que sembla ser el seu únic objectiu polític”.

I aquest matí les estelades han arribat massivament als fanals dels passejos marítims de Coma-ruga i Sant Salvador “creant un gran malestar entre els visitants de les nostres platges, ja que segons alguns d’ells em comentaven, ‘no es pot viure amb aquesta pressió política constant fins i tot de vacances a la platja’ i perquè és un menyspreu envers els turistes que vénen des d’altres indrets de l’Estat com ara Saragossa, Logronyo, Pamplona o Madrid, alguns dels quals ja amenaçaven que si això ha de seguir així ‘posarien a la venda’ les seves segones residències i marxarien del nostre municipi”, relata el regidor identitari després de conversar amb residents, propietaris i turistes al peu de les estelades del passeig Marítim. August Armengol demana a la regidora de Via Pública que “s’imposi en el si del quadripartit i faci retirar immediatament totes les estelades tant de les entrades del Vendrell com les del passeig Marítim, i si no, que dimiteixi i se’n vagi, però que no segueixi enganyant a ningú més amb l’únic objectiu de mantenir el seu càrrec”.

A més a més, “els que han penjat avui aquestes banderes són uns incívics perquè han atemptat contra la seguretat a les platges ocupant amb les seves estelades, també, els màstils de la bandera verda, groga o vermella de les platges. Estelades que han hagut de ser retirades pels socorristes en penjar la bandera verda que oneja avui a la platja”, ha reblat August Armengol.

 

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 12/08/2013

PxC vol que es retirin les estelades del Passeig

 

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-vol-que-es-retirin-les-estelades-del-passeig

 

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciat que aquest cap de setmana al Passeig Marítim de Sant Salvador i Coma-ruga hagin aparegut penjades nombroses estelades. Critiquen que el govern, especialment la regidora de Mobilitat, que pertany al Partit Popular, no hagi fet res per evitar que es col·loquin les banderes independentistes.

 

 

WWW.E-NOTICIES.CAT, 12/08/2013; 19:59 PxC, contra l'estelada

http://politica.e-noticies.cat/pxc-contra-lestelada-78196.html

El partit ultra considera que creen “un gran malestar” entre els turistes de la Costa Daurada

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) s’ha mostrat contrària a la presència de banderes estelades en diverses platges de la Costa Daurada. L’agrupació del partit al Vendrell, liderada per August Armengol, creu que aquestes banderes creen “un gran malestar” entre els turistes que visiten les platges.

Armengol considera aquest fet un “menyspreu” envers els turistes que venen a estiuejar des d’altres punts de l’Estat espanyol, alhora que apunta que les estelades que onegen en diversos punts són “una pressió política que es fa fins i tot en l’època de vacances”.

PxC també creu que aquestes banderes, “que no són ni constitucionals ni estatutàries”, divideixen els ciutadans. Les estelades són ben presents en diferents platges de la Costa Daurada, com per exemple les de Coma-ruga o Sant Salvador.

El partit ultra assegura que ha rebut moltes queixes de nombrosos residents i turistes per aquest fet, que fins i tot han amenaçat amb vendre’s les seves segones residències i estiuejar en altres llocs en anys propers. Per això ha instat a ajuntaments com el del Vendrell a retirar-les.

WWW.E-NOTICIES.ES, 12/08/2013; 19:59 PxC, contra la 'estelada'

http://politica.e-noticies.es/pxc-contra-la-estelada-78196.html

El partido ultra considera que crean "un gran malestar" entre los turistas de la Costa Daurada

COMARRUGA/EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) se ha mostrado contraria a la presencia de banderas esteladas en varias playas de la Costa Dorada. La agrupación del partido en el Vendrell, liderada por August Armengol, cree que estas banderas crean "un gran malestar" entre los turistas que visitan las playas.

Armengol considera este hecho un "desprecio" hacia los turistas que vienen a veranear desde otros puntos de España, al tiempo que apunta que las esteladas que ondean en varios puntos son "una presión política que se hace incluso en la época de vacaciones ".

PxC también cree que estas banderas, "que no son ni constitucionales ni estatutarias", dividen a los ciudadanos. Las esteladas están bien presentes en diferentes playas de la Costa Daurada, como por ejemplo las de Comarruga o San Salvador.

El partido ultra asegura que ha recibido muchas quejas de numerosos residentes y turistas por este hecho, que incluso han amenazado con vender sus segundas residencias y veranear en otros lugares en años próximos. Por ello ha instado a ayuntamientos como el del Vendrell a retirarlas.

 

 

 

 

DIARI DE TARRAGONA, 13/08/2013; PÀG.14 Piden al Gobierno la retirada de las esteladas del Vendrell y Calafell

El Ayuntamiento vendrellense (PSC, CiU, PP, ERC) las deja, mientras que Calafell (CiU-PP) las retira del mobiliario público

PxC del Vendrell acusa a la concejal popular de “colaboracionista con el separatismo”

JOSÉ M. BASELGA / EL VENDRELL.- La colocación de senyeres estelades en los paseos marítimos de Calafell y del Vendrell ha provocado la reacción del PP, en el gobierno en ambas localidades y de Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición en la capital del Baix Penedès.

En Calafell (CiU-PP) las estelades se han retirado de las farolas y en el Vendrell (PSC-CiU-PP-ERC) se  han dejado. El alcalde socialista del Vendrell Martí Carnicer señala que “hay una tolerancia” y apunta que no cree que el número de banderas colocadas supere una lógica que es expresión de parte de la ciudadanía.

Quien ha sido públicamente más beligerante contra las estelades es PxC. Según el partido, ha generado “muchas” quejas de residentes y turistas que incluso asegura August Armengol (PxC) están dispuestos a vender sus propiedades e irse.

A pesar de la existencia de un cuatripartito en el gobierno del Vendrell, PxC centra sus críticas en el PP “por no evitar la presencia de estelades. Así, definen a Rodríguez como “colaboracionista con el separatismo para conservar su electorado”.

 

 

WWW.DIALOGOLIBRE.COM, 15/08/2013; 18:08Exigen la retirada de 'estelades' de los espacios públicos de Vendrell

http://www.dialogolibre.com/noticias/2013-08-15/Exigen-la-retirada-de-estelades-de-los-espacios-publicos-de-Vendrell-2689

Banderas independentistas en el paseo marítimo de Vendrell

COMARRUGA/EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC), ha denunciado estos hechos, incidiendo en que la concejala de Vía Pública, Elisabet Rodríguez, del Partido Popular "ha traicionado a su electorado y al programa de su partido" por permitir que las enseñas ondeen en los paseos marítimos de Comarruga y San Salvador, y en todas  las rotondas de entrada.

El PP forma parte del Gobierno cuatripartito de la población, junto con CiU y ERC, por lo que, para August Armengol, vicepresidente de PxC, los populares están colaborando con "el separatismo con tal de conservar su poltrona". Armengol también ha pedido que se retiren las banderas independentistas que ocupan el mobiliario urbano de la población por respecto a los turistas que vienen de otros lugares de España, "como Zaragoza, Logroño, Pamplona o Madrid"

                                                                                                    

WWW.DIARIDETARRAGONA.COM, 15/08/2013; 20:14 ERC de Calafell pide al alcalde (CiU) que proteja la estelada ante el PP

http://www.diaridetarragona.com/noticia.php?id=6901 

Los independentistas lamentan que el Ayuntamiento (CiU y PP) retirase las banderas colocadas en la localidad

EL VENDRELL.- En la capital del Baix Penedès la presencia de estelades molesta a Ciutadans (C’s) que se une a PP (en el gobierno con PSC, CiU y ERC) y de Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición, para que se retiren. El alcalde socialista Martí Carnicer descartó descolgar las estelades por tolerancia.

 

 

DIARI DE TARRAGONA, 16/08/2013; PÀG.18 ERC de Calafell pide al alcalde (CiU) que proteja la estelada ante el PP

Los independentistas lamentan que el Ayuntamiento (CiU y PP) retirase las banderas colocadas en la localidad.

JOSE M. BASELGA / EL VENDRELL.- En la capital del Baix Penedès la presencia de estelades molesta a Ciutadans (C’s) que se une a PP (en el gobierno con PSC, CiU y ERC) y de Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición, para que se retiren. El alcalde socialista Martí Carnicer descartó descolgar las estelades por tolerancia.

EL 3 DE VUIT, 16/08/2013; PÀG.25 PxC denúncia la presència d’estelades als fanals del litoral

QUEIXES - Assegura que la situació, amb el “permís” de la regidora de Via Pública (PP), ha creat polèmica.

EL VENDRELL.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) del Vendrell ha denunciat públicament que dissabte els passeigs marítims de Coma-ruga i Sant Salvador van aparèixer amb nombroses banderes estelades penjades dels fanals públics, la qual cosa, segons PxC, es dóna amb el “permís” de la regidora de Via Pública, Elisabet Rodríguez, del Partit Popular; i ha ocasionat queixes de “nombrosos residents i turistes de las nostres platges”, segons un comunicat de PxC. Segons aquest partit, Rodríguez, a la qual se li demana la dimissió, “ha traït al seu electorat i el programa del seu partit, perquè permet que aquestes banderes que no són ni constitucionals ni estatutàries segueixin dividint els vendrellencs”. Segons PxC, el que hauria de fer la regidora del PP és marxar del govern quadripartit on també hi ha CIU i ERC, “però prefereix ser una col·laboracionista amb el separatisme per tal de  conservar la seva poltrona i el seu sou, cosa que sembla que és el seu únic objectiu polític”.

PxC també assegura que la situació ha fet replantejar persones de fora Catalunya que tenen segones residències a la zona sobre la possibilitat de vendre-se-les i marxar del municipi del Vendrell.

DIARI DE TARRAGONA , 17/08/2013; PÀG.16 El paseo marítimo de Coma-ruga con “estelades”

JOSE M. BASELGA / EL VENDRELL.- A las peticiones del PP a nivel interno en el gobierno del Vendrell (PSC, CiU, ERC y PP) para la retirada de las estelades, se han sumado desde la oposición Plataforma per Catalunya (PxC) y Ciutadans(C´s), sin representación municipal. El alcalde del Vendrell, Martí Carnicer (PSC) ha dicho que por tolerancia no retirará las banderas. La legislación sobre banderas no habla de mobiliario público (como las farolas) y sólo determina criterios para los edificios públicos.

 

  

WWW.DELCAMP.CAT, 18/08/2013, 16:30 Uns espontanis retiren de matinada les estelades de les platges del Vendrell

http://www.naciodigital.cat/delcamp/noticia/29225/espontanis/retiren/matinada/estelades/platges/vendrell

Encara en queden algunes a les platges de Sant Salvador i Coma-ruga

Just fa una setmana l'oposició del Vendrell en va denunciar la presència

EL VENDRELL.- Fa pocs dies el partit ultra Plataforma per Catalunya (PxC) es queixava de les estelades que van aparèixer a les platges del Vendrell, fins i tot en un comunicat s'assegurava que alguns turistes de la zona haurien amenaçat de marxar del poble per culpa d'aquestes «banderes separatistes». Aquesta matinada de dissabte a diumenge, i com es veu en la fotografia que acompanya aquesta notícia, un parell de persones s'han dedicat a retirar algunes de les estelades de les costes vendrellenques que havien aparegut just fa una setmana. Diverses banderes independentistes s'havien penjat en diferents pals del llarg de les platges del Baix Penedès. 

Per l'hora de l'acció, es descarta que sigui una acció encomanada pel consistori vendrellenc. Cal recordar que a l'Ajuntament de la capital del Baix Penedès hi ha un govern a quatre amb CiU, PSC, Esquerra i el Partit Popular. La filial del partit de Josep Anglada al Vendrell té cinc regidors i és l'únic partit a l'oposició.

 

 

DIARI DE TARRAGONA, 19/08/2013; PÀG.16 Roban la bandera española junto al Ayuntamiento

Nadie ha reivindicado la acción

CALAFELL.- Unos desconocidos han robado la bandera española que al lado de las de Catalunya, la del municipio y la europea ondeaba junto al Ayuntamiento de Calafell.

El PP del Vendrell, Plataforma per Catalunya (PxC) y Ciutadans han pedido al Ayuntamiento que retire las estelades del paseo Marítimo, pero el alcalde Martí Carnicer  (PSC), que gobierna con CiU, PP y ERC, se ha negado.

DIARI DE TARRAGONA, 20/08/2013; PÀG.16 Unos vecinos arrancan las estelades del paseo de Coma-ruga

Los vecinos en la acción de quitar la bandera

EL VENDRELL.- Unos vecinos han retirado diferentes banderas estelades que la Assamblea Nacional Catalana (ANC) colgó en el paseo de Coma-ruga. Parapetados en la noche dos hombres descolgaron las banderas. En el Vendrell los partidos PP, Plataforma per Catalunya (PxC) y Ciutadans han pedido al gobierno (PSC, CiU, PP y ERC) la retirada de las estelades. El alcalde socialista Martí Carnicer, ya ha manifestado que por tolerancia no retirará las banderas de la vía pública.

DIARI DE TARRAGONA, 28/08/2013; PÀG.14 Un miembro de ERC de Calafell recibe una ‘estelada’ quemada en casa

Unos desconocidos dejan una bolsa en el jardín del vecino con la bandera y una nota en la que le llaman “gusano separatista”

 

JOSÉ M. BASELGA.- Asegura no tener miedo, pero se muestra sorprendido. Un destacado miembro de ERC de Calafell ha denunciado que unos desconocidos han lanzado al jardín de su casa una bandera estelada quemada y también han dejado una nota en la que se lee“sé dónde vives, gusano separatista”.

 

En el Vendrell

 

En el Vendrell también se desató una polémica por las banderas cuando Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición, pidió que se retirasen las estelades aparecidas en farolas del paseo marítimo y entradas de la localidad.

 

El alcalde socialista Martí Carnicer ya dijo que no se retirarían las estelades por una cuestión de “tolerancia” y considerar que el número de estelades colgadas no superaba ninguna lógica de la expresión de una parte de la ciudadanía.

 

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube