Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

El Vendrell, 31/08/2013; PxC denuncia el abandono de los Barrios Marítimos del Vendrell

El Vendrell, 31/08/2013; PxC denuncia el abandono de los Barrios Marítimos del Vendrell

02/09/2013 - El Vendrell

COMUNICADODE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Joan Carrasco, concejal de PxC, denuncia que los ciudadanos hace semanas que no pueden atravesar a pie, en bicicleta o en moto desde San Salvador a Calafell por la negligencia del Ayuntamiento y de la ACA.

El Vendrell | Redacción. -
Desde Plataforma per Catalunya (PxC) no entendemos el desprecio y la falta de compromiso del gobierno cuatripartito del Vendrell formado por CiU, PSC, PP y ERC con los barrios marítimos. Esta falta de compromiso ha llegado a tal extremo que han permitido que "desde hace unas semanas y en pleno mes de agosto que los vecinos y las personas que nos visitan no pueden desplazarse por ningún medio hacia Calafell por la carretera de San Salvador ".

Por una gran acumulación de aguas fecales "depuradas" procedente de la depuradora comarcal de Santa Oliva. El caudal de agua es de tal magnitud que impide el paso por la carretera y hace que las personas no puedan hacer el trayecto con normalidad.

Joan Carrasco, concejal de PxC en el Ayuntamiento, ha recibido las quejas de numerosos residentes y turistas de nuestras playas y expresa su queja en el sentido de que la acumulación de agua no sólo está impidiendo el paso, sino que también ha provocado una proliferación de larvas de mosquitos y otros insectos. Por otra parte, los comercios de la zona, cuentan, que también salen perjudicados.

PxC carga contra la Agencia Catalana del Agua (ACA), entidad responsable de la gestión y el mantenimiento de los arroyos y depuradoras, y califican este hecho de "denigrante y totalmente inadmisible y vergonzoso, lo que confirma que la Agencia Catalana del Agua es una institución que no sirve más que para derrochar dinero público y no para solucionar los problemas de los ciudadanos", ha dicho Carrasco.

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL 3 DE VUIT, 23/08/2013; PÀG.6 Els veïns de Sant Salvador reclamen una solució per la riera de la Bisbal

Els ciutadans denuncien que fa setmanes que no poden travessar a peu, en bicicleta o en moto des de Sant Salvador a Calafell

SANT SALVADOR / EL VENDRELL.- Els veïns del barri de Sant Salvador, al Vendrell, han fet públic aquesta setmana el seu malestar pels problemes amb què es troben a l'hora de travessar la riera de la Bisbal, ubicada en un dels punts que enllacen el barri vendrellenc i, el poble de Calafell. Segons han explicat els membres de l'Associació de Veïns de Sant Salvador, des de fa setmanes els és impossible travessar caminant, en bicicleta o en moto aquest pas per l'acumulació d'aigua que hi ha en la carretera, que baixa de la depuradora ubicada a la Bisbal.

Segons els mateixos veïns, al llarg del dia veuen com es repeteixen situacions “totalment grotesques” de turistes, i també de residents, que es queden sorpresos de no poder travessar d'una banda a l'altra de la via. Pels veïns, aquesta problemàtica també està afectant els comerços de la zona, que es veuen perjudicats per les dificultats d'accés al barri. A més de la mobilitat, segons els veïns de Sant Salvador l'acumulació constant d'aigua també comporta altres complicacions, com la proliferació de mosquits i altres insectes que comporten molèsties als ciutadans.

Per l'Associació de Veïns de Sant Salvador aquesta situació “és denigrant i totalment inadmissible”, i asseguren que no entenen com pot ser que el mes d'agost, el període amb ,és turistes de l'any, es puguin estar produint aquest tipus de situacions.

Segons la mateixa entitat, “no pot ser que l'Agència Catalana de l'aigua (ACA), entitat responsable de la gestió i el manteniment de les rieres de Catalunya, no solucioni aquest tema”.

Per tot això, els veïns han demanat una “solució immediatament” a l'ACA. “No volem més històries. Volem que la situació s'acabi ja”, han dit.

Peticions polítiques

També hi ha un grup polític que s'ha sumat a la petició que fan des de l'Associació de Veïns de Sant Salvador, com és el cas del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) des d'on han assegurat que no entenen “el menyspreu i la falta de compromís del govern quadripartit del Vendrell – que formen CiU, PSC, PP i ERC- amb els barris marítims”, s'han queixat.

El regidor de PxC, Joan Carrasco, ha dit que el seu grup polític ha rebut “les queixes de nombrosos residents i turistes”, i ha carregat contra l'ACA qualificant aquesta situació de “denigrant i totalment inadmissible i vergonyosa”. Per PxC aquest fet serveix per confirmar que l'Agència Catalana de l'Aigua “és una institució que no serveix per res, només per malbaratar diner públic i no per solucionar els problemes dels ciutadans”.

 

 

WWW.REVISTAESPIGOL.COM, 18/08/2013; 22:48 PxC denuncia l’abandonament dels Barris marítims del Vendrell

http://www.revistaespigol.com/?p=31284

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) no entenem el menyspreu i la falta de compromís del govern quadripartit del Vendrell format per CiU, PSC, PP i ERC amb els barris marítims. Aquesta manca de compromís a arribat a tal extrem que han permès que des de ja fa unes setmanes i en ple mes d’agost que els veïns i les persones que ens visiten no poden desplaçar-se per cap mitjà cap a Calafell per la carretera de Sant Salvador .

Per una gran acumulació d’aigües fecals “depurades” procedent de la depuradora comarcal de Santa Oliva. El cabal d’aigua és de tal magnitud que impedeix el pas per la carretera i fa que les persones no puguin fer el trajecte amb normalitat.

Joan Carrasco, regidor de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, ha rebut les queixes de nombrosos residents i turistes de les nostres platges i expressa la seva queixa en el sentit que l’acumulació d’aigua no només els està impedint el pas, sinó que també ha provocat una proliferació de larves de mosquits i altres insectes. D’altra banda, els comerços de la zona, expliquen, que també en surten perjudicats.

Plataforma per Catalunya càrrega contra l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), segons indiquen, entitat responsable de la gestió i el manteniment de les rieres i depuradores, i qualifiquen aquest fet de “denigrant i totalment inadmissible i vergonyós, el que confirma que l’Agència Catalana de l’Aigua és una institució que no serveix, només que per malbaratar diners públics i no pas per solucionar els problemes dels ciutadans”, ha dit Carrasco.

COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT SALVADOR

BOTES D’AIGUA PER PASSAR DE SANT SALVADOR A CALAFELL

Des de fa setmanes, passar caminant, en bicicleta o en moto des de Sant Salvador a  Calafell per la carretera de Sant Salvador és impossible. La raó és l’acumulació a la carretera de l’aigua que baixa per la Riera, provinent de la depuradora de la Bisbal.

Al llarg del dia es repeteixen situacions totalment grotesques de turistes i residents sorpresos perquè no poden passar d’una banda  l’altra. Evidentment, no cal dir que també en surten perjudicats els comerços de la zona. A més, aquesta acumulació d’aigua no només impedeix el pas, sinó que a més provoca la proliferació de larves de mosquits i altres insectes, amb les ja conegudes conseqüències.

Aquesta situació és denigrant i totalment inadmissible. No pot ser que en una població turística, en ple mes d’agost, estigui passant això. No pot ser que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), entitat responsable de la gestió i el manteniment de les rieres i depuradores a Catalunya, no solucioni aquest tema.

Per això, des de l’Associació de Veïns de Sant Salvador volem denunciar públicament aquest fet i exigim a l’ACA una solució immediata. No volem més excuses, no volem més històries. Volem que aquesta situació s’acabi ja.

 

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube