Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Torelló, 05/10/2012; PxC ha presentado alegaciones y no da por cerrado el asunto sin saber “quién es el responsable de la pérdida de 350.000 euros”

Torelló, 05/10/2012; PxC ha presentado alegaciones y no da por cerrado el asunto sin saber “quién es el responsable de la pérdida de 350.000 euros”

04/10/2012 - Torelló

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PXC, ha presentado al registro del Ayuntamiento de Torelló, 18 alegaciones de facturas pendientes de cobro entre los años 1990 y 2003.

Torelló | Redacción.- El grupo municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), en el Ayuntamiento de Torelló, ha presentado al registro del Ayuntamiento 18 alegaciones de facturas pendientes de cobro entre los años 1990 y 2003. Desde el grupo liderado por Josep Maria Soldevila afirman que “no podemos dar por cerrado unas facturas pendientes de cobro sin saber quién es el responsable de la pérdida de 350.000 euros”. Soldevila también ha manifestado que “denunciamos que en el último pleno también les informaron de facturas pendientes de cobro correspondientes al 2004”.

Por su parte el regidor de Hacienda, Albert Portús, explicó que “las deudas son de imposible cobro” y que todos “prescriben al cabo de cuatro años”.

Todos los grupos de la oposición apoyaron a ERC e ICV en este punto a excepción de PXC, que se abstuvo.

El portavoz identitario Josep Maria Soldevila, ha manifestado que “Además, de las alegaciones presentadas por PxC, no da por cerrado el asunto y llegarán hasta donde haga falta, puesto que con el dinero de los ciudadanos no se juega”. Para acabar diciendo que “ se trata del dinero de todos el torellonenses, por lo tanto tenemos todo el derecho a saber que ha pasado”.

PxC

Torelló, 5 de octubre de 2012

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

WWWOSONA.COM, 02/10/2012, L’Ajuntament de Torelló perd 350.000 euros pendents de cobrament

Les factures són d’entre el 1990 i el 2003 i ja han prescrit.

Redacció.-  L’Ajuntament de Torelló va aprovar en el ple de dilluns passat les baixes de drets reconeguts d’exercicis tancats, segons informa Ràdio Ona. Són factures que estaven pendents de cobrar corresponents entre el 1990 i el 2003 i que, per tant, ja havien prescrit.

La quantia ascendia a 952.000 euros, 603.000 dels quals corresponien a un error en un apunt comptable que ICV va detectar quan es va presentar el darrer estat de comptes de l’Ajuntament. Per això, l’import que l’ens local no podrà recuperar són 350.000 euros. El regidor d’Hisenda, Albert Portús, va explicar que “els deutes són d’impossible cobrament” i que tots “prescriuen al cap de quatre anys”.

Tots els grups de l’oposició van donar suport a ERC i ICV en aquest punt a excepció de PXC, que es va abstenir. A més, PxC ha presentat al·legacions i no dóna per tancat l’assumpte sense saber “qui és el responsable de la pèrdua de 350.000 euros”.

 

WWW.RADIOONA.COM, 01/10/2012; Torelló perd 350.000 euros d'exercicis tancats

Torelló.- Redacció.-  L’Ajuntament de Torelló va aprovar en el ple de dilluns passat les baixes de drets reconeguts d’exercicis tancats. Són cobraments que estaven pendents de cobrar corresponents entre el 1990 i el 2003 i que, per tant, ja havien prescrit. La quantia ascendia a 952.000 euros, 603.000 dels quals corresponien a un error en un apunt comptable que ICV va detectar quan es va presentar el darrer estat de comptes de l’Ajuntament. Per això, l’import que l’ens local no podrà recuperar són 350.000 euros. El regidor d’Hisenda, Albert Portús, va dir que d’aquesta manera “es continua amb la tasca de simplificar i ajustar a la realitat els apunts comptables”. El regidor va explicar que “els deutes són d’impossible cobrament” i que tots “prescriuen al cap de quatre anys”.

Tots els grups de l’oposició van donar suport a aquest punt a excepció de PXC que es va abstenir. La regidora d’ICV, Roser Mas, va donar suport a la modificació, però va manifestar que li sap greu que “tot just ara es donin de baixa els drets pendents de cobrament del 1990”. Mas va afegir que “és una quantitat molt important i que constata que, en realitat, no anem tan bé com ens han volgut fer creure els darrers equips de govern”. És per això que l’ecosocialista va demanar que es tingués cura que no es tornessin a cometre errors com aquests.

Per la seva banda, PXC ha presentat al registre de l’Ajuntament 18 al·legacions de factures pendents de cobrament entre els anys 1990 i 2003. Des del grup liderat per Josep Maria Soldevila afirmen que no poden donar per tancat unes factures pendents de cobrament sense saber “qui és el responsable de la pèrdua de 350.000 euros”. També denuncien que en el darrer ple se’ls va informar que “hi ha factures pendents de cobrament corresponent a l’any 2004”.

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube