Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Torelló, 09/10/2013; PxC no aprueba el gasto total de 333.000 euros para las piscinas municipales

Torelló, 09/10/2013; PxC no aprueba el gasto total de 333.000 euros para las piscinas municipales

08/10/2013 - Torelló

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El portavoz de PxC en Torelló, Josep María Soldevila también pidió al equipo de gobierno durante el pleno del lunes en qué punto se encuentran las obras de la calle Rocaprevera .

Torelló | Redacción. - El portavoz de PxC en Torelló, Josep María Soldevila pidió al equipo de gobierno durante el pleno del lunes en qué punto se encuentran las obras de la calle Rocaprevera una de las calles más céntricas de Torelló.

Soldevila insistió en la pregunta "ya que se trata de una calle muy céntrica y transitada y los vecinos tienen ganas de que se acaben las obras".

El alcalde, Santi Vivet, constató que avanzan “lentamente", teniendo en cuenta que el mes de agosto los operarios "hicieron vacaciones". Actualmente son "dos grupos " los que trabajan y los técnicos municipales supervisan la obra "diariamente". Las obras se alargarán como mínimo " cuatro semanas más de lo previsto”. Si la actuación se retrasa una semana o quince días "no pasa nada", pero si supera ese tiempo "habrá una penalización", concluyó Vivet.

Por otro lado PxC, fue el único grupo municipal que no aprobó el gasto total de 333.000 euros para las piscinas municipales

PxC

Torelló, 9 de octubre de 2013

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL9NOU, 04/10/2013; PÀG. 8 El carrer Rocaprevera va tard

X.B.- Torelló.-  Les obres de reurbanitzaciódel carrer Rocaprevera acabaranamb un retard “d’entrequatre o cinc setmanes”,segons va admetre l’alcaldeen resposta a una preguntade Josep M. Soldevila (PxC).L’actuació està inclosa en elPla de barris i hauria d’acabaral novembre, però no estaràa punt. Santi Vivet va assenyalarque hi ha hagut algunproblema amb la connexió

del nou clavegueram i que“ha calgut picar més pedra dela prevista”. A més, l’empresava aturar totalment l’obra al’agost, per vacances. Hi hauràpenalització, “però petita.

WWW.RADIOONA.CAT, 03/10/2013; La despesa per les piscines municipals de Torelló ha estat de 333.000 euros

Torelló.-  Tots els grups municipals de Torelló a excepció de PxC aproven la despesa total de 333.000 euros per les piscines municipals. L'actuació és per a la rehabilitació de la piscina gran i infantil, despesa amb cofinançament del Pla Concerta 2013 de la Diputació de Barcelona. El regidor d'Hisenda, Albert Portús, va explicar en el ple de dilluns que l'obra "s'està a punt de licitar" i que, respecte el projecte inicial presentat a la comissió informativa d'Hisenda, hi ha una variació "en l'import". El motiu és perquè l'actuació no contempla la fase d'arranjament dels accessos de la piscina "per tal de poder accedir de forma immediata a la subvenció de Xarxa", a instàncies de la Diputació, i tenint en compte que encara no hi ha el projecte "redactat". 

Alhora es va aprovar la despesa de 872.000 euros per a la realització d'una sola polivalent a la zona esportiva amb cofinançament de la Diputació de Barcelona. 

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube