Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

WWW.TARONJADIGITAL-OSONA.CAT, 29/11/2011; ABSOLEN JOSEP ANGLADA D'UN PRESUMPTE DELICTE DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

WWW.TARONJADIGITAL-OSONA.CAT, 29/11/2011; ABSOLEN JOSEP ANGLADA D'UN PRESUMPTE DELICTE DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

30/11/2011 - Vic

WWW.TARONJADIGITAL-OSONA.CAT, 29/11/2011; ABSOLEN JOSEP ANGLADA D'UN PRESUMPTE DELICTE DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

El líder de PxC, Josep Anglada, abans d'entrar al judici per violència domèstica el passat 24 de novembre als Jutjats de Vic.

El fill del líder de PxC va retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici

Vic (ACN).-
El Jutjat penal número 3 de Manresa ha absolt el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, d'un presumpte delicte de violència domèstica. El seu fill, Josep Anglada Parra, va denunciar el seu pare la matinada del 22 d'octubre per haver-lo insultat i pegat després de tenir una discussió. Tot i això, el mateix dia del judici ràpid, que es va celebrar el 24 de novembre a Vic, el fill d'Anglada va retirar la denúncia i es va emprar al dret constitucional de no declarar en contra el seu pare. El jutjat ha absolt a Anglada per falta de proves, ja que només es va donar per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúnciaWWW.324.CAT, 29/11/2011; EL JUTGE ABSOL ANGLADA DE L'ACUSACIÓ DE MALTRACTAR EL SEU FILL

Manresa.- Redacció.- El jutjat penal número 3 de Manresa ha absolt el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada,
d'un presumpte cas de violència domèstica contra el seu fill. El noi, de 22 anys, va presentar una denúncia contra el seu pare per suposades agressions que s'haurien comès l'octubre passat. Finalment, però, va retirar l'acusació i el jutge ha decidit ara absoldre el dirigent polític.

En la seva sentència, el jutge conclou que absol Anglada per falta de proves que l'incriminin, exceptuant l'informe medicoforense que recollia les lesions que el fill del polític va patir a les cervicals i al canell el passat 23 d'octubre, el dia que va denunciar per maltractament el seu pare.

Durant el judici, el fill del dirigent de Plataforma per Catalunya va retirar l'acusació particular que exercia contra el seu pare i es va acollir al dret a no declarar contra ell.EL9NOU, 02/12/2011; PORTADA i PÀG. 12 ABSOLEN ANGLADA DE L’AGRESSIÓ AL SEU FILL

Que ningú declarés en contra seu al judici ha estat la clau

Vic.- J.C.
El Jutjat Penal de Manresa ha absolt Josep Anglada, president de PxC i cap de l’oposició de l’Ajuntament de Vic, del cas de violència domèstica que es derivava de la denúncia per agressió que li va presentar el 24 d’octubre passat el seu fill de 22 anys.

La sentència absolutòria es basa en el fet que a última hora, de fet poc abans de començar el judici, el fill d’Anglada va retirar l’acusació contra el seu pare i, per tant, ja ni tan sols va declarar en el judici. Com que Anglada tampoc va declarar res, en el transcurs del judici no es va poder aportar cap prova que demostrés la veracitat de les acusacions que el seu fill havia fet en la seva declaració primer davant dels Mossos i després del jutge instructor.

Anglada veu una “mà negra” darrere l’advocat del seu fill.

Josep Anglada ha valorat positivament aquesta nova absolució: “Ja semblo el Barça, que sempre guanya”. No s’ha estalviat, però, crítiques a l’advocat del seu fill, Xavier Colomer, darrere el qual, diu el polític vigatà, hi veu “una mà negra”. “Va pressionar el meu fill perquè no retirés la denúncia”, va dir.

El jutge de Manresa cita una sentència del Tribunal Suprem, segons la qual el silenci dels familiars presumptament víctimes de l’agressió domèstica no pot ser substituït per la lectura de declaracions anteriors d’aquestes mateixes persones. I és que en el judici la fiscal va demanar que, davant el silenci dels dos Anglada, es llegís la declaració del fill al jutjat d’instrucció. “La utilització d’aquests mitjans probatoris indirectes “en solitari” no és possible, i en fer-ho es vulnera la presumpció d’innocència de l’acusat”, diu la sentència del Suprem citada per la del Jutjat Penal de Manresa. Aquest, de fet, és el procediment habitual en aquest tipus de casos de violència domèstica quan el presumpte agredit retira la denúncia.WWW.NACIODIGITAL.CAT, 29/11/2011; ABSOLEN ANGLADA D'UN PRESUMPTE DELICTE DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

El fill del líder de PxC va retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici

ACN.-
El Jutjat penal número 3 de Manresa ha absolt el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, d'un presumpte delicte de violència domèstica.

El seu fill, Josep Anglada Parra, va denunciar el seu pare la matinada del 22 d'octubre per haver-lo insultat i pegat després de tenir una discussió. Tot i això, el mateix dia del judici ràpid, que es va celebrar el 24 de novembre a Vic, el fill d'Anglada va retirar la denúncia i es va emprar al dret constitucional de no declarar en contra el seu pare.

El jutjat ha absolt a Anglada per falta de proves, ja que només es va donar per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúncia.WWW.ELTER.NET, 29/11/2011; ABSOLEN JOSEP ANGLADA D'UN PRESUMPTE DELICTE DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Vic.- ACN. – El Jutjat penal número 3 de Manresa ha absolt el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada,
d’un presumpte delicte de violència domèstica. El seu fill, Josep Anglada Parra, va denunciar el seu pare la matinada del 22 d’octubre per haver-lo insultat i pegat després de tenir una discussió.

Tot i això, el mateix dia del judici ràpid, que es va celebrar el 24 de novembre a Vic, el fill d’Anglada va retirar la denúncia i es va emprar al dret constitucional de no declarar en contra el seu pare. El jutjat ha absolt a Anglada per falta de proves, ja que només es va donar per vàlid l’atestat policial i l’anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d’interposar la denúncia.

El jutge ha decidit absoldre al president de PxC, Josep Anglada. Tot i això, Josep Anglada Parra, fill del líder de PxC va decidir retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici i es va emparar al dret constitucional de no declarar. El president de PxC, Josep Anglada, tampoc va declarar durant el judici ràpid que es va celebrar el passat 24 de novembre al jutjat penal número 3 de Manresa situat a Vic.

Davant d’aquests fets, el jutge ha absolt Anglada per manca de proves, ja que només s’ha donat per vàlid l’atestat policial i l’anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d’interposar la denúncia. Així, la sentència diu que hi ha “inexistència de proves de càrrec susceptibles de fundar un pronunciament condemnatori”.

Tot i que el fill d’Anglada va decidir retirar la denúncia contra el seu pare, la Fiscalia va decidir mantenir la imputació i va demanar que es llegís en veu alta la declaració que va fer el fill sobre els fets. Segons la Fiscalia, els fets estaven acreditats no només per la declaració del fill durant el procés d’instrucció, sinó també per l’informe del pèrit forense.

La Fiscalia demanava pel president de PxC deu mesos de presó, una prohibició d’aproximar-se al seu fill en un radi de mil metres, cosa que hagués impedit que el regidor acudís de forma regular als plens del consistori vigatà, i una multa de 120 euros.WWW.OSONA.COM, 29/11/2011; EL JUTGE ABSOL JOSEP ANGLADA DE LES PRESUMPTES AGRESSIONS AL SEU FILL

El Jutjat de Manresa considera que no hi ha proves per condemnar el líder de PxC.

Vic.- Redacció.-
El Jutjat penal número 3 de Manresa ha absolt avui el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, d'un presumpte delicte de violència domèstica, per falta de proves. El judici ràpid es va celebrar el passat 24 de novembre a Vic.

Els fets es remunten al passat 21 d’octubre. Segons la denúncia que Josep Anglada (fill) va posar uns dies després, el seu pare el va pegar. Anglada, en canvi, ha defensat sempre que només es va tractar d’una petita discussió domèstica sense cap transcendència. El dia del judici, el fill es va retractar i va retirar la denúncia. Cap dels dos va fer declaracions davant del jutge.

Tot i el nou rumb que va experimentar el cas, el fiscal va mantenir l’acusació. Fiscalia demanava 10 mesos de presó per a Josep Anglada pel la presumpta agressió al seu fill, emparant-se en que les lesions havien quedat provades, ja que constaven en l'informe del pèrit forense.WWW.EL9NOU.CAT, 29/11/2011; ABSOLEN JOSEP ANGLADA DEL PRESUMPTE DELICTE DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA PER AGREDIR EL SEU FILL

Vic.- ACN.-
La sentència diu que hi ha "inexistència de proves de càrrec susceptibles de fundar un pronunciament condemnatori". El seu fill va retirar poc abans del judici l'acusació d'haver-lo agredit la nit del 22 d'octubre.

El Jutjat Penal número 3 de Manresa ha absolt el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, d'un presumpte delicte de violència domèstica. El seu fill, Josep Anglada Parra, va denunciar el seu pare la matinada del 22 d'octubre per haver-lo insultat i pegat després de tenir una discussió. Tot i això, el mateix dia del judici ràpid, que es va celebrar el 24 de novembre a Vic, el fill d'Anglada va retirar la denúncia i es va emprar al dret constitucional de no declarar en contra el seu pare. El jutjat ha absolt a Anglada per falta de proves, ja que només es va donar per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúncia.

El jutge ha decidit absoldre al president de PxC, Josep Anglada,

Tot i això, Josep Anglada Parra, fill del líder de PxC va decidir retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici i es va emparar al dret constitucional de no declarar. El president de PxC, Josep Anglada, tampoc va declarar durant el judici ràpid que es va celebrar el passat 24 de novembre al jutjat penal número 3 de Manresa situat a Vic.

Davant d'aquests fets, el jutge ha absolt Anglada per manca de proves, ja que només s'ha donat per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúncia. Així, la sentència diu que hi ha "inexistència de proves de càrrec susceptibles de fundar un pronunciament condemnatori".

Tot i que el fill d'Anglada va decidir retirar la denúncia contra el seu pare, la Fiscalia va decidir mantenir la imputació i va demanar que es llegís en veu alta la declaració que va fer el fill sobre els fets. Segons la Fiscalia, els fets estaven acreditats no només per la declaració del fill durant el procés d'instrucció, sinó també per l'informe del pèrit forense.

La Fiscalia demanava pel president de PxC deu mesos de presó, una prohibició d'aproximar-se al seu fill en un radi de mil metres, cosa que hagués impedit que el regidor acudís de forma regular als plens del consistori vigatà, i una multa de 120 euros.WWW.EUROPAPRESS.ES, 29/11/2011; ABSUELTO EL LÍDER DE PxC DE LA AGRESIÓN A SU HIJO TRAS SER RETIRADA LA DENUNCIA

Redacción.- El juzgado de lo penal número 3 de Manresa ha absuelto al líder de PxC, Josep Anglada,
de un delito de malos tratos en el ámbito familiar, acusado por su hijo de una agresión en 2008 tras discutir por un gato, y quien en el último momento retiró la denuncia.

El magistrado no ha visto pruebas suficientes para inculpar al político, y ha explicado en su sentencia que solo tiene el informe del médico de las lesiones: "menoscabos físicos consistentes en eritema cervical posterior y dolor de muñeca".

La sentencia se produce después de que su hijo retirase los cargos antes del juicio que se celebró la semana pasada en Vic, y en el que ni Anglada ni su vástago, de 22 años, quisieron declarar, pero donde el fiscal mantuvo la petición de 10 meses de prisión y una orden de alejamiento de un año.WWW.LAVANGUARDIA.COM, 29/11/2011; ABSUELVEN A ANGLADA DE LA AGRESIÓN A SU HIJO TRAS RETIRAR LA DENUNCIA

Barcelona.- Europa Press.- El juzgado de lo penal número 3 de Manresa ha absuelto al líder de PxC, Josep Anglada,
de un delito de malos tratos en el ámbito familiar, acusado por su hijo de una agresión en 2008 tras discutir por un gato, y quien en el último momento retiró la denuncia.

El magistrado no ha visto pruebas suficientes para inculpar al político, y ha explicado en su sentencia que solo tiene el informe del médico de las lesiones: "menoscabos físicos consistentes en eritema cervical posterior y dolor de muñeca".

La sentencia se produce después de que su hijo retirase los cargos antes del juicio que se celebró la semana pasada en Vic, y en el que ni Anglada ni su vástago, de 22 años, quisieron declarar, pero donde el fiscal mantuvo la petición de 10 meses de prisión y una orden de alejamiento de un año.WWW.ELPAIS.COM, 29/11/2011; ABSUELTO EL LÍDER DE PxC DE LA AGRESIÓN A SU HIJO TRAS SER RETIRADA LA DENUNCIA

El informe médico certifica una lesión en el cuello al vástago del líder político

Barcelona.- Europa Press.- El juzgado de lo penal número 3 de Manresa ha absuelto al líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada,
de un delito de malos tratos en el ámbito familiar, acusado por su hijo de una agresión en 2008 tras discutir por un gato, y quien en el último momento retiró la denuncia. El magistrado no ha visto pruebas suficientes para inculpar al político, y ha explicado en su sentencia que solo tiene el informe del médico de las lesiones: "menoscabos físicos consistentes en eritema cervical posterior y dolor de muñeca".

La sentencia se produce después de que su hijo retirase los cargos antes del juicio que se celebró la semana pasada en Vic, y en el que ni Anglada ni su vástago, de 22 años, quisieron declarar, pero donde el fiscal mantuvo la petición de 10 meses de prisión y una orden de alejamento de un año.WWW.ELMUNDO.ES, 29/11/2011; EL JUEZ ABSUELVE A JOSEP ANGLADA DE MALTRATAR A SU HIJO, QUE RETIRÓ LA ACUSACIÓN

La Fiscalía mantuvo los cargos y pidió diez años de prisión para el político

EFE.- Barcelona.- El juzgado de lo penal número 3 de Manresa (Barcelona) ha absuelto al líder de la xenófoba Plataforma per Catalunya (PxC) Josep Anglada
de los maltratos a su hijo de que estaba acusado, después de que éste retirara la acusación y se negara a declarar en su contra.

En su sentencia, el juez absuelve a Anglada por falta de pruebas que lo incriminen, con la excepción del informe médico-forense que recogía las lesiones que el hijo del político sufrió en las cervicales y la muñeca el pasado 23 de octubre de 2011, día en que denunció por maltrato a su padre.
El día del juicio el hijo del dirigente de la plataforma de tintes xenófobos retiró la acusación particular que ejercía contra su padre y se acogió a su derecho a no declarar contra él, pero la Fiscalía mantuvo los cargos y pidió que se condenara a Anglada a diez meses de prisión en base a la declaración que el denunciante prestó en instrucción.WWW.20MINUTOS.ES, 29/11/2011; EL JUEZ ABSUELVE A JOSEP ANGLADA DE MALTRATAR A SU HIJO, QUE RETIRÓ LA ACUSACIÓN Y SE NEGÓ A DECLARAR

El juez lo absuelve por falta de pruebas que lo incriminen.

EFE.-
El juzgado de lo penal número 3 de Manresa (Barcelona) ha absuelto al líder de la xenófoba Plataforma per Catalunya (PxC) Josep Anglada de los maltratos a su hijo de que estaba acusado, después de que éste retirara la acusación y se negara a declarar en su contra.

En su sentencia, el juez absuelve a Anglada por falta de pruebas que lo incriminen, con la excepción del informe médico-forense que recogía las lesiones que el hijo del político sufrió en las cervicales y la muñeca el pasado 23 de octubre, día en que denunció por maltrato a su padre.

El día del juicio el hijo del dirigente de la plataforma de tintes xenófobos retiró la acusación particular que ejercía contra su padre y se acogió a su derecho a no declarar contra él, pero la Fiscalía mantuvo los cargos y pidió que se condenara a Anglada a diez meses de prisión en base a la declaración que el denunciante prestó en instrucción.WWW.ABC.ES, 29/11/2011; EL JUEZ ABSUELVE A ANGLADA DE MALTRATAR A SU HIJO, QUE RETIRO LA ACUSACIÓN

Barcelona.- EFE.- El juzgado de lo penal número 3 de Manresa (Barcelona) ha absuelto al líder de la xenófoba Plataforma per Catalunya (PxC) Josep Anglada
de los maltratos a su hijo de que estaba acusado, después de que éste retirara la acusación y se negara a declarar en su contra.

En su sentencia, el juez absuelve a Anglada por falta de pruebas que lo incriminen, con la excepción del informe médico-forense que recogía las lesiones que el hijo del político sufrió en las cervicales y la muñeca el pasado 23 de octubre de 2011, día en que denunció por maltrato a su padre.
El día del juicio el hijo del dirigente de la plataforma de tintes xenófobos retiró la acusación particular que ejercía contra su padre y se acogió a su derecho a no declarar contra él, pero la Fiscalía mantuvo los cargos y pidió que se condenara a Anglada a diez años de prisión en base a la declaración que el denunciante prestó en instrucción.WWWPUBLICO.ES, 29/11/2011; JOSEP ANGLADA, ABSUELTO POR MALTRATOS A SU HIJO

El líder de la formación xenófoba Plataforma per Catalunya había sido denunciado por su hijo, que finalmente ha retirado la acusación y se ha negado a declarar

EFE.- Josep Anglada
ha vuelto a los juzgados, apenas unos días después de su última visita, en la que fue absuelto por los panfletos racistas que había repartido su formación. En esta ocasión, el ultraderechista líder de la formación Plataforma per Catalunya (PxC) también ha sido absuelto, pero no por asuntos políticos, sino de presuntos maltratos a su hijo, después de que éste retirara la acusación y se negara a declarar en su contra.

En su sentencia, el juez absuelve a Anglada por falta de pruebas que lo incriminen, con la excepción del informe médico-forense que recogía las lesiones que el hijo del político sufrió en las cervicales y la muñeca el pasado 23 de octubre, día en que denunció por maltrato a su padre.

El día del juicio el hijo del dirigente de la plataforma de tintes xenófobos retiró la acusación particular que ejercía contra su padre y se acogió a su derecho a no declarar contra él, pero la Fiscalía mantuvo los cargos y pidió que se condenara a Anglada a diez meses de prisión en base a la declaración que el denunciante prestó en instrucción.WWW.QUE.ES, 29/11/2011; ABSUELVEN A ANGLADA DE LA AGRESIÓN A SU HIJO TRAS RETIRAR LA DENUNCIA

El juzgado de lo penal número 3 de Manresa ha absuelto al líder de PxC, Josep Anglada, de un delito de malos tratos en el ámbito familiar, acusado por su hijo de una agresión en 2008 tras discutir por un gato, y quien en el último momento retiró la denuncia.

Barcelona.- Europa Press.- El juzgado de lo penal número 3 de Manresa ha absuelto al líder de PxC, Josep Anglada,
de un delito de malos tratos en el ámbito familiar, acusado por su hijo de una agresión en 2008 tras discutir por un gato, y quien en el último momento retiró la denuncia.

El magistrado no ha visto pruebas suficientes para inculpar al político, y ha explicado en su sentencia que solo tiene el informe del médico de las lesiones: "menoscabos físicos consistentes en eritema cervical posterior y dolor de muñeca".

La sentencia se produce después de que su hijo retirase los cargos antes del juicio que se celebró la semana pasada en Vic, y en el que ni Anglada ni su vástago, de 22 años, quisieron declarar, pero donde el fiscal mantuvo la petición de 10 meses de prisión y una orden de alejamiento de un año.WWW.REGIO7.CAT, 29/11/2011; ABSOLEN JOSEP ANGLADA DE PRESUMPTES MALTRACTAMENTS

El fill del líder de PxC va retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici

ACN .-
El Jutjat penal número 3 de Manresa ha absolt el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, d'un presumpte delicte de violència domèstica. El seu fill, Josep Anglada Parra, va denunciar el seu pare la matinada del 22 d'octubre per haver-lo insultat i pegat després de tenir una discussió. Tot i això, el mateix dia del judici ràpid, que es va celebrar el 24 de novembre a Vic, el fill d'Anglada va retirar la denúncia i es va emprar al dret constitucional de no declarar en contra el seu pare. El jutjat ha absolt a Anglada per falta de proves, ja que només es va donar per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúncia.

El jutge ha decidit absoldre al president de PxC, Josep Anglada, acusat d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.
Tot i això, Josep Anglada Parra, fill del líder de PxC va decidir retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici i es va emparar al dret constitucional de no declarar. El president de PxC, Josep Anglada, tampoc va declarar durant el judici ràpid que es va celebrar el passat 24 de novembre al jutjat penal número 3 de Manresa situat a Vic.

Davant d'aquests fets, el jutge ha absolt Anglada per manca de proves, ja que només s'ha donat per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúncia. Així, la sentència diu que hi ha "inexistència de proves de càrrec susceptibles de fundar un pronunciament condemnatori".

Tot i que el fill d'Anglada va decidir retirar la denúncia contra el seu pare, la Fiscalia va decidir mantenir la imputació i va demanar que es llegís en veu alta la declaració que va fer el fill sobre els fets.WWW.ARA.CAT, 29/11/2011; ABSOLEN JOSEP ANGLADA D'UN PRESUMPTE DELICTE DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

El fill del líder de PxC va retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici

ACN.- Vic.- El jutjat penal número 3 de Manresa ha absolt el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada,
d'un presumpte delicte de violència domèstica. El seu fill, Josep Anglada Parra, va denunciar el seu pare la matinada del 22 d'octubre per haver-lo insultat i pegat després de tenir una discussió. Tot i això, el mateix dia del judici ràpid, que es va celebrar el 24 de novembre a Vic, el fill d'Anglada va retirar la denúncia i es va emparar al dret constitucional de no declarar en contra el seu pare.

El jutjat ha absolt Anglada per falta de proves, ja que només es va donar per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúncia. El jutge ha decidit absoldre el president de PxC, Josep Anglada, acusat d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

Josep Anglada Parra, fill del líder de PxC, va decidir retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici i es va emparar al dret constitucional de no declarar. El president de PxC, Josep Anglada, tampoc va declarar durant el judici ràpid que es va celebrar el passat 24 de novembre al jutjat penal número 3 de Manresa, desplaçat a Vic.

Davant d'aquests fets, el jutge ha absolt Anglada per manca de proves, ja que només s'ha donat per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúncia. Així, la sentència diu que hi ha "inexistència de proves de càrrec susceptibles de fundar un pronunciament condemnatori".WWW.ELSINGULARDIGITAL.CAT, 29/11/2011; ABSOLEN ANGLADA D'UN PRESUMPTE DELICTE DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

El fill del líder de PxC va retirar la denúncia contra el seu pare el mateix dia del judici

Vic.- Redacció.- El Jutjat penal número 3 de Manresa ha absolt el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada,
d'un presumpte delicte de violència domèstica. El seu fill, Josep Anglada Parra, va denunciar el seu pare la matinada del 22 d'octubre per haver-lo insultat i pegat després de tenir una discussió.

Tot i això, el mateix dia del judici ràpid, que es va celebrar el 24 de novembre a Vic, el fill d'Anglada va retirar la denúncia i es va emprar al dret constitucional de no declarar en contra el seu pare. El jutjat ha absolt a Anglada per falta de proves, ja que només es va donar per vàlid l'atestat policial i l'anàlisi medicoforense que es va fer a Josep Anglada fill en el moment d'interposar la denúncia.

Al final el jutge ha absolt Anglada per manca de proves, tot i que la Fiscalia va decidir mantenir la imputació i va demanar que es llegís en veu alta la declaració que va fer el fill sobre els fets.

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube