Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Vic, 30/05/2013; PxC presenta a los medios de comunicación el boletín Info-Vic

Vic, 30/05/2013; PxC presenta a los medios de comunicación el boletín Info-Vic

01/06/2013 - Vic

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Coincidiendo con el ecuador de la legislatura, PxC ha presentado ante los medios de comunicación el boletín Info-Vic, donde Anglada ha anunciado dos iniciativas que pone en marcha el servicio de los ciudadanos de Vic que no sean inmigrantes".

Vic | Redacción.- El grupo municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), ha presentado en rueda de prensa este jueves y coincidiendo con el ecuador de la actual legislatura, un boletín informativo donde se explica parte de las actuaciones llevadas a cabo por PxC, así como también se ha informado de las dos iniciativas que el grupo municipal pone al servicio del ciudadano.

 

Anglada, que ha estado acompañado por sus concejales del Ayuntamiento de Vic, por el abogadoFrancesc Bueno y otros militantes de Plataforma per Catalunya, ha empezado manifestando que “viendo el desencantoque está causando el gobierno de la ciudad de Vic formado por CiU y ERC, un gobierno que está demostrando día a día estar totalmente acabado y amortizado, cada vez tengo más claro que puedo ser el alcalde de todos los vicenses en las próximas elecciones municipales”. En este sentido, el líder identitario ha asegurado “sentirse satisfecho del trabajo hecho hasta ahora en el consistorio vicense”. Un trabajo ha dicho que “lo hemos podido ejercer con honestidad, humildad, seriedad y sentido común gracias a la confianza que nos hicieron los vicenses en las urnas las pasadas elecciones municipales”.

Anglada ha dicho que se ha editado este boletín, que se está repartiendo a todos los hogares de la ciudad, “para dejar patente la tarea que estamos haciendo en el Ayuntamiento y para denunciar la incoherencia de los grupo municipales del consistorio vicense”.

Anglada, también ha destacado las dos iniciativas nuevas que Plataforma per Catalunya pone en marcha al servicio de los ciudadanos autóctonos. La primera, será la “de un Servicio por la Defensa del Vicense, con el fin de velar por la defensa de los derechos de los habitantes de la ciudad de Vic que no sean inmigrantes”. Y la segunda, y viendo las dificultades que tienen todos los ciudadanos para poder acceder al alcalde de nuestra ciudad o a cualquier concejal del equipo de gobierno, los concejales de PxC “nos ponemos a disposición de todos los ciudadanos para escuchar sus quejas, consejos y sugerencias que nos puedan hacer llegar, y así entre todos hacer una ciudad mucho mejor de la que tenemos”.

Finalmente, Anglada ha denunciado la alta remuneración de los concejales del equipo de gobierno y el alcalde, "que está más preocupado de la Asociación de Municipios por la independencia que de la ciudad".

Por su parte, el abogado Francesc Bueno ha señalado que “el objetivo de poner en marcha el Servicio por la Defensa del Vicense, será ofrecer orientación y asesoramiento jurídico gratuito para procedimientos laborales, civiles, penales o mercantiles, para todas aquellas personas que necesiten defender sus derechos e intereses y no puedan afrontar los gastos de abogado, pero que a la vez tengan dificultades para acceder a la Justicia Gratuita”.

PxC

Vic, 30 de mayo de 2013

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL 9NOU, 31/05/2013; PÀG. 14 El desig de la PxC a Vic

Josep Anglada continua defensant que pot ser alcalde tot i haver-se estancat ara fa dos anys

Vic.- Agustí Danés.- El portaveu de PxC, Josep Anglada, també va fer aquest dimecres balanç dels dos anys de mandat. I ho va fer, en una sala de la Casa Bojons, acompanyat de membres del seu partit per proclamar que el 2015 es pot convertir en alcalde de Vic: “L’única alternativa de govern és PxC”, va dir Anglada obviant que l’any 2011, quan preveia que faria el gran salt, amb prou feines va guanyar 150 vots (va passar de 2.847 sufragis a les municipals del 2007 a 2.993 el 2011) i va passar de quatre a cinc regidors.

Aquests resultats, això sí, el van col·locar com la segona força de l’Ajuntament de Vic, només per darrere de CiU. En aquests dos anys, PxC, va dir Anglada, ha fet 35 propostes i mocions i més de 300 preguntes. De totes maneres, el seu moment de glòria va ser l’aprovació del pressupost que l’equip de govern, format per CiU i ERC, va aconseguir tirar endavant gràcies al vot de la PxC. Això va fer que Anglada pogués decidir el destí de 100.000 euros.

En un butlletí, del qual PxC n’ha editat 13.000 exemplars, s’expliquen una a una les entitats a les quals s’han destinat diners. Anglada sempre ha volgut fer veure que ha estat ell qui els ha donat quan, en realitat, són diners que atorga l’Ajuntament de Vic. Aquest dimecres ho va reconèixer: “No són diners de PxC, són de l’Ajuntament. És així”. Va criticar els sous de l’equip de govern i l’alcalde, “que està més preocupat de l’AMI que de la ciutat”.

PxC presenta el 'Servei per la defensa del vigatà'

Una tria segons el cognom

PxC va anunciar, també, que ha posat en marxa el Servei per la Defensa del Vigatà. Aquest servei, que estarà gestionat pel lletrat Francesc Bueno, funcionarà prèvia sol·licitud de cita. La idea és oferir assessorament jurídic gratuït per procediments laborals, civils, penals o mercantils. La iniciativa, que a primera vista podria semblar elogiable per part d’un partit polític, és discriminatòria: només va adreçada als autòctons. A la roda de premsa on es va presentar, EL 9 NOU va preguntar com es faria per diferenciar qui és autòcton de qui no ho és. La resposta d’Anglada: “Com que s’ha de concertar cita veurem si un es diu Anglada, Ramírez o López o es diu Hassan o Mohamed”. Tot i ser una proposta clarament discriminatòria per raó d’origen, Anglada ho va negar. I ho va fer amb un exemple surrealista: “És com si jo volgués pagar un sopar als del Vic i, en canvi, als de l’OAR, no”.

 

WWW.E-NOTICIES.CAT, 01/06/2013; Anglada es veu alcalde de Vic

"El govern municipal de CiU i ERC està amortitzat"

Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (Px), Josep Anglada, ha assenyalat que "veient el desencís que està causant el govern de la ciutat de Vic format per CiU i ERC, un govern que està demostrant dia a dia estar totalment acabat i amortitzat, cada vegada tinc més clar que puc ser l’alcalde de tots els vigatans a les properes eleccions municipals".

El dirigent ultra, a l'equador de la legislatura, ha indicat que l'actual equip rector, encapçalat per l'alcalde Josep Maria Vila d'Abadal, "està més preocupat de l’Associació de Municipis per la Independència que no de la ciutat".

Anglada ha remarcat que si aconsegueix l'alcaldia crearà "un Servei per la Defensa del Vigatà, amb la finalitat de vetllar per la defensa dels drets dels habitants de la ciutat de Vic que no siguin immigrants".

L'advocat de la formació, Francesc Bueno, ha reblat que aquest l'objectiu d'aquest servei serà "oferir orientació i assessorament jurídic gratuït per procediments laborals, civils, penals o mercantils, per a totes aquells persones que necessitin defensar els seus drets i interessos i no puguin afrontar les despeses d’advocat, però que a l’hora tinguin dificultats per accedir a la justícia gratuïta".

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube