Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Vic, 10/15/2013; Anglada:

Vic, 10/15/2013; Anglada: "La casta política del Ayuntamiento de Vic, a favor de la corrupción”.

14/10/2013 - Vic

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, pide disculpas a Plataforma per Catalunya por haber dejado colgar una pancarta en el balcón del Ayuntamiento en favor del aborto.

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vic, 10/15/2013; Anglada: "La casta política del Ayuntamiento de Vic, a favor de la corrupción”.

El alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, pide disculpas a Plataforma per Catalunya por haber dejado colgar una pancarta en el balcón del Ayuntamiento en favor del aborto.

Vic | Redacción. - El Ayuntamiento de Vic celebró el Pleno Municipal ordinario de este mes de octubre con varios puntos en el orden del día y 2 mociones por trámite normal y 2 más por urgencia. Destacar que la sesión plenaria de este mes contó con la asistencia de jóvenes escolares de la ciudad: por un lado los representantes del consistorio infantil del curso pasado que pudieron conocer de primera mano el desarrollo de un pleno, y de Por otra parte, jóvenes de segundo de bachillerato del Escorial que están haciendo un trabajo con respecto al mismo Ayuntamiento.

La primera moción del orden del día presentada por PxC contra el aforo de los políticos, sólo contó con los votos favorables de Plataforma per Catalunya. El líder identitario comenzó diciendo que "el aforo ha convertido en un anacrónico privilegio que los políticos lo utilizan en beneficio propio , y por tanto, debe suprimirse la condición de aforados de los diputados , senadores y otros cargos del Estado que los otorga privilegios procesales " . En este sentido, Anglada señaló que "la prerrogativa de los aforos ha perdido su razón de ser y ha devenido un anacrónico privilegio que los políticos utilizan en beneficio propio cuando en realidad nació como una garantía finalista para los ciudadanos”.

La segunda moción presentada a favor de la educación del modelo lingüístico integrador en las Islas Baleares y de apoyo a los docentes en huelga indefinida contra el TIL, tuvo el apoyo de todos los grupos municipales. Anglada, fue muy contundente al manifestar que "Plataforma por Cataluña ha manifestado en varias ocasiones que no es partidaria de la ruptura con el Estado, pero insistimos que por ello se debe respetar al máximo nuestra identidad y nuestra lengua”.

La última moción presentada por CiU de apoyo a la candidatura Barcelona- Pirineos 2022, se aprobó con los votos a favor de CiU, ERC y PxC, las abstenciones de SI y el PSC y el voto contrario por parte de ICV y la CUP. Anglada manifestó que "un evento de estos características puede aportar un gran impulso económico a todas las comarcas, aparte de que puede servir también de una gran oportunidad para hacer nuevas inversiones y al mismo tiempo crear nuevos puestos de trabajo”.

El alcalde de Vic pide disculpas por haber dejado colgar una pancarta en el balcón del Ayuntamiento en favor del aborto.

El grupo municipal de Plataforma per Catalunya, se quejó de que se colgara en el balcón del ayuntamiento una pancarta con el lema "Vic por la despenalización del aborto “. "Pido disculpas a Vic ofendidos por la pancarta porque no tenía que haber puesto”, respondió Vila d'Abadal.  A partir de ahora, dijo, será más riguroso en la utilización del balcón.

En el apartado de ruegos y preguntas PxC hizo un total de11 preguntas acabando así con un pleno que duró casi 4 horas.

PxC

Vic, 15 de octubre de 2013

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

EL 9 NOU, 11/12/2013; PÀG. 12 El govern de Vic retira dues partides per l’eixample Morató i l’Abadia de Montserrat que l’oposició no veia bé

Formaven part d’una modificació de crèdit que, si s’hagués votat, haurien prosperat amb el vot de qualitat de l’alcalde

Vic.- Agustí Danés.-  Les modificacions de crèdit solen passar pels plens municipals sense pena ni glòria.

Són tràmits comptables –assignar ingressos extres a despeses addicionals–, que govern i oposició ventilen amb arguments de manual: uns solen justificar que el pressupost és viu, mentre que els altres acostumen a censurar-ne la improvisació.

El debat d’aquest dilluns al ple de Vic, però, va anar una mica més enllà dels tòpics. Els grups de l’oposició, que en conjunt veien bé la proposta de modificació per valor de 152.085 euros, van gratar partida per partida. I van posar el focus sobre dues de concretes: una de 16.940 euros per fer un procés de participació ciutadana al barri dels Caputxins i una de 6.000 euros per a la Fundació Abadia de Montserrat. A la vista del desacord, l’alcalde, Josep M. Vila d’Abadal, va decidir retirar les dues partides polèmiques.

Aquesta decisió va des bloquejar la situació i va permetre que la resta de modificació, que bàsicament anava adreçada a reforçar partides de caire social, tirés endavant. De totes maneres, si l’hagués posada a votació l’hauria guanyada. Faltava una regidora de PxC, Cristina Gayoso, i el vot de qualitat de l’alcalde hauria decantat l’empat (10 a 10) a favor del govern. Vila d’Abadal no va voler forçar la votació. I va preferir fer un pas enrere.

Va semblar una manera de demostrar que l’equip de govern no està en disposició de passar el corró. Entre d’altres, perquè en els propers mesos necessitarà complicitats per aprovar les ordenances fiscals i els pressupostos. I aleshores necessitarà el favor de l’oposició.

Un favor que, aquest dilluns, no hauria obtingut. Primer, perquè a l’ordre del dia el punt de l’eixample Morató hi figurava amb un epígraf  ambigu: Pla de dinamització i promoció social al barri dels Caputxins. Els arguments de tots els grups de l’oposició (SI, ICV, PSC, CUP i PxC) van coincidir, amb diferents accents, en considerar que no s’havien de gastar gairebé 17.000 euros per un estudi a l’eixample Morató que es podia fer des dels serveis tècnics municipals i que, en el context actual, no era procedent subvencionar amb 6.000 euros una fundació privada vinculada a l’Església com l’Abadia de Montserrat.

Tot i que el que s’estava discutint era una modificació de crèdit, no va respondre el regidor d’Hisenda ni el d’Economia, sinó que ho va fer, directament, l’alcalde. I sense embuts: Vila d’Abadal va demanar disculpes perquè l’enunciat del barri dels Caputxins no es corresponia amb el que es proposava: “És per fer una consulta a veïns i comerciants sobre què volen fer al barri. És participació pura i dura; forçada. Per anar-los a buscar a casa seva”. La petició, va recordar, havia sorgit dels mateixos veïns i comerciants, motiu que va esgrimir per advertir l’oposició que “els explicaré que són vostès que diuen que no”. L’amenaça no va arronsar els grups de l’oposició, que tot i valorar la bondat de la iniciativa van preferir deixar-la sobre la taula per poder-s’ho mirar millor. El mateix va passar amb l’aportació de 6.000 euros a la fundació de l’Abadia de Montserrat. Hi va haver dos intents –de SI i de PxC– de tirar un cable a l’equip de govern regatejant amb l’import. SI es va comprometre a donar-hi suport si en comptes de 6.000 eren 4.000 i que els 2.000 que s’estalviaven anessin per la caixa de resistència dels docents de les Balears, mentre que PxC va comprometre el seu sí que en comptes de 6.000 fossin 3.000. L’esforç de Vila d’Abadal per convèncer l’oposició que es tractava de la contribució de Vic a una icona cultural i política del catalanisme no va convèncer l’oposició. I també es va retirar. L’aportació, l’any passat, havia estat de 12.000 euros.

El món de les mocions

El vot de la PxC ajuda a què s’imposi la tesi d’ERC per fer una aportació als docents balears en vaga

El debat fa emergir el divorci d’ERC, al govern, amb CUP i SI, a l’oposició, tot i la coincidència de fons

Les mocions són un món a part. La discussió, sempre amb un punt d’exageració barroca, sol cristal·litzar amb majories heterogènies. Si la votació va ajustada, qui queda enquadrat amb la PxC sempre queda retratat. I al ple de dilluns, la votació caòtica d’una moció de suport als docents en vaga de les Balears va acabar amb PxC al costat de l’equip de govern de CiU i ERC. Un vot, el de PxC, que va servir perquè s’imposés la tesi d’ERC per sobre de la que defensaven CUP i SI.

La gènesi d’aquest final és la següent: CUP i SI van elevar al ple una moció, ben vista per tots els grups, de suport als docents de les Balears. L’acord, però, incloïa un punt perquè l’Ajuntament fes un ingrés de 2.000 euros a la caixa de resistència de la vaga. I aquí va residir la divergència. ERC, que veia bé la moció, va demanar que en comptes de fer l’aportació l’Ajuntament la fessin els grups municipals abonant el 50% del que perceben en un mes. L’import, va defensar Joan López, superaria els 2.000 euros i casaria millor amb el seu concepte de solidaritat: millor individual i voluntària que no pas institucional. Per això, López va demanar que la moció instés els grups a fer voluntàriament l’aportació. I va demanar que es votés l’esmena, però va avançar que si la perdien donarien suport a la moció amb el text proposat per CUP i SI.

La CUP i SI, que es veien a venir que perdrien la votació, van demanar que en comptes de ser una esmena per substitució ho fos per adhesió. És a dir, que l’aportació voluntària dels grups se sumés als 2.000 euros que ingressés l’Ajuntament. Així ho va verbalitzar Nil Puigivila, de la CUP. Per sortir de l’atzucac es van fer fins a tres votacions. Una primera, per votar l’esmena d’ERC, com a adhesió, que es va tombar amb els vots de CiU, ERC i PxC; i una segona per considerarla com a substitució, que va prosperar amb els mateixos vots. Finalment, es va votar la moció, amb l’esmena d’ERC incorporada, i es va aprovar per unanimitat. El desenllaç és una paradoxa: tot i la unanimitat final el debat va fer emergir el divorci entre ERC, al govern, i la CUP i SI, a l’oposició, tot i la coincidència ideològica de fons en un tema que, al cap i a la fi, perseguia la defensa de la llengua. I d’aquí la unanimitat.

‘Pijos’ i Borja Maris Vic La moció de suport a Barcelona-Pirineu 2022 va tenir un punt de divertit. El text el van acordar, la setmana passada, el lobby d’alcaldes de la C-17. Veuen una oportunitat en els Jocs per desdoblar la línia del tren. Però a l’oposició de Vic no li va fer ni fred ni calor. SI no ho va veure clar, ICV va dir que el tren no s’havia de defensar només perquè “pijos i Borja Maris anessin a esquiar, sinó per a la gent que l’utilitza cada dia”, el PSC va qüestionar que el sí olímpic comporti el desdoblament i la CUP va considerar hipòcrita criticar Madrid i després vendre un “relaxing trinxat a la Cerdanya”. CiU, ERC i PxC hi van donar suport. SI i PSC es van abstenir. CUP i ICV hi van votar en contra.

EL 9 NOU, 11/10/2013; PÀG. 13 “Vostè hi va anar a sopar...!”

Anglada carrega contra Ballana perquè els van deixar tancats al despatx municipal; Ballana li tira en cara que incompleix els horaris i que fa un mal ús del local: el 10 de setembre fins i tot hi va fer un àpat

Vic .- A.D.-  Si no fos perquè és un tema seriós, l’última polèmica destapada per PxC gairebé faria riure. És més pròpia d’un sainet que no pas d’un ple municipal. Visiblement contrariat, Anglada es va queixar al ple que els dies 20, 23 i 26 de setembre els van deixar tancats al despatx que, com a grup municipal, tenen a la Casa Bojons. I, en un to molt dur, va assenyalar el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Ballana, com a responsable. Ballana, pel seu cantó, li va tirar en cara que incomplia els horaris, que un dia fins i tot va utilitzar el local per sopar i que des de dins la porta gran –la tancada és una de petita que hi ha inserida– sempre s’obre.

L’origen d’aquesta polèmica és una moció aprovada al juliol per parar els peus a PxC. L’acord establia, entre d’altres, que es redactessin unes normes d’ús dels locals després que el partit d’Anglada difongués que utilitzava el seu despatx, i el telèfon, per prestar un servei adreçat, només, a persones autòctones i, per tant, discriminatori. Les normes, en forma de resolució, es van lliurar a Anglada el 3 de setembre. Entre d’altres, fixen un horari: de 8 a 3. Si s’hi va fora d’hores, cal permís per escrit. De totes maneres, com que la PxC tenia clau en va continuar fent l’ús que va voler. I segons va revelar Ballana el 10 de setembre, Anglada, acompanyat de les joventuts Identitaries del seu partit, “va utilitzar el local per sopar”. Davant l’ incompliment de les normes, el 16 de setembre es va encarregar el canvi de pany. I el 20 de setembre, al vespre, quan Anglada hi va voler accedir, va trobar la porta tancada. Va ser aleshores quan la Guàrdia Urbana el va obrir, però el va deixar tancat a dins amb l’ordre que, quan acabés, l’anirien a obrir novament. La situació es va repetir el 23 i el 26 de setembre. Des d’aleshores, no.

“S’ha resolt favorablement als nostres interessos”, va dir Anglada, que té clau. Però va posar el crit al cel: hi veu un atemptat als seus drets perquè, diu, se’l priva de llibertat deambulatòria. Ballana, pel seu cantó, assegura que no es conculca cap dret: primer, perquè ha incomplert una resolució que ell mateix va signar i, després, perquè la porta gran, des de dins, es pot obrir. L’Ajuntament farà una nova resolució, fixant un horari de 8 a 8, i estan disposats a fer-lo complir sí o sí.

La pancarta.-  PxC es va queixar que es pengés, al balcó de l’ajuntament, una pancarta amb el lema “Vic per la despenalització de l’avortament”. Anglada va revelar que havia trobat l’ex alcalde Jacint Codina i que li havia preguntat: “Com s’hi han enfilat?” i que ell l’havia informat que l’Ajuntament ho havia autoritzat “i es va posar les mans al cap”. “Demano disculpes als vigatans ofesos per la pancarta perquè no s’havia d’haver posat”, va respondre Vila d’Abadal. A partir d’ara, va dir, serà més rigorós en la utilització del balcó.

 

 

WWW.EL9.cat , 08/10/2013: Vic donarà el 50% del que cobren els grups municipals a la caixa de resistència de la vaga de docents a les Illes

Redacció.-  Es va aprovar ahir al ple municipal en una moció presentada inicialment per la CUP i Solidaritat, que demanava fer una aportació de 2.000 euros al mestres que estan en vaga en contra de la nova llei de l’executiu balear del PP.

Després d’una esmena d’ERC, que instava als grups municipals a donar el 50% del que cobren en un mes, la moció es va aprovar per unanimitat. Així, l’ajuntament no pagarà els 2.000 euros a la caixa de resistència, sinó que serà cada partit que farà les seves aportacions.

El ple també fa aprovar una moció de suporta la candidatura dels Jocs Olimpics d’Hivern Barcelona-Pirineus 2022. La moció, de CIU, va entar al ple per la via d’urgència, i finalment es va aprovar amb els vots de PxC, CIU i ERC, amb l’abstenció de Solidaritat i PSC i els vots en contra de la CUP i ICV.


 

 

 

WWW.OSONA.COM, 08/10/2013; Vic dóna suport, amb matisos, als docents de les Illes i als Jocs Olímpics

L’Ajuntament celebra un ple amb la majoria dels punts de l’ordre del dia de tràmit

Vic.- Redacció.-  L’Ajuntament de Vic ha aprovat aquesta tarda dues mocions de suport, per un costat, a la candidatura dels Jocs Olimpics d’Hivern Barcelona-Pirineus 2022, i per l’altre, a la vaga dels docents de les Illes Balears, que precisament avui s’ha suspès de manera “temporal”. Els dos textos, però, han donat peu a un intens debat i han tirat endavant amb matisos importants aportats pels diferents grups del consistori vigatà.

La sessió, que s’ha allargat tres hores i mitja, només tenia nou punts a l’ordre del dia, la major part dels quals eren de tràmit. La part més complicada s’ha concentrat a les mocions i al torn de preguntes. A l’acte hi han assistit una vintena llarga de nens i nenes de les escoles de Vic, que formen el consistori infantil.

PxC també ha presentat una tercera moció, on es proposava una reforma constitucional  per  tal d’abolir l’aforament dels diputats i senadors, en casos de corrupció. La moció ha estat rebutjada amb el vot en contra de tots els partits.

El ‘caramel’ del tren als Jocs Olímpics

L’alcalde Josep M. Vila d’Abadal, com ja va anunciar, ha portat al ple la moció de suport a la candidatura dels Jocs Olímpics de 2022. La decisió sorgeix de la trobada que fa uns dies van tenir els alcaldes de les principals ciutats de l’eix de la C-17, on van acordar posar-se al costat de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que és el gran impulsor de la proposta. A la reunió, es va redactar un manifest que ara es fa arribar als diferents consistoris via moció.

La moció de CiU ha entrat al ple per la via d’urgència, ja que la data de termini per a la presentació de la candidatura és el 14 de novembre. Finalment, s’ha aprovat amb els vots de PxC, CiU i ERC. La CUP i ICV-EUiA hi ha votat en contra i SI i PSC s’han abstingut.

L’alcalde ha defensat amb ungles i dents el suport a la candidatura que, segons ell, aportaria un gran impuls econòmic a totes les comarques involucrades, on es generarien fortes inversions i un bon nombre de nous llocs de treball. De manera especial, la iniciativa significaria la possibilitat de millorar la línia ferroviària Barcelona-Vic-Puigcerdà, el desdoblament de la qual fa tants anys que es reclama des del territori, i que està inclòs al projecte de la candidatura, amb una inversió de 500 milions d’euros (de Montcada a Vic). El tren és, segons ha apuntat irònicament Jacint Raurell (PSC), “el caramel” de la proposta.

Joan López (ERC) ha defensat que la candidatura no s’ha de jutjar només des d’una visió “mercantilista”. Tot i això, també ha aclarit que no creu que el desdoblament del tren s’hagi de supeditar a uns Jocs Olímpics.

Tant la CUP com ICV-EUiA han argumentat el seu vot negatiu per les elevades despeses que suposarien uns Jocs Olímpics, més tenint en compte l’actual crisi econòmica. “Els Jocs no són viables, urgents ni necessaris”, ha dit Xavier Tornafoch, portaveu ecosocialista. “Assumir un despesa econòmica com aquesta en plena crisi és desmesurada”, ha afegit Marc Barnolas (CUP).

Per la seva banda, el PSC ha mostrat la seva desconfiança a que l’adjudicació dels Jocs Olímpics signifiqui que s’executi el desdoblament del tren.

Els Jocs són una aposta de futur, per les inversions en infraestructures. No hi ha especulació urbanística”, ha respost Vila d’Abadal, tot recordant que els Jocs de Barcelona del 1992 també es van fer en temps de crisi. “La viabilitat està assegurada. I la reinversió és brutal’, ha conclòs.

Els diners de la caixa solidària

El curs escolar a les Illes ha estat paralitzat durant tres setmanes per mestres i professors, que s’havien declarat en vaga indefinida contra la reforma proposada per govern de Josep Ramon Bauzà. La nova llei de l’executiu balear del PP aposta pel trilingüisme i les retallades, que posen en greu perill la immersió lingüística i el català.

En aquest marc, el ple ha aprovat una segona moció, presentada conjuntament per la CUP i SI, tot i que passada pel sedàs d’una esmena d’ERC, que de fet no ha agradat massa als dos partits que l’han impulsada. El text inicial (i l’aprovat finalment) mostra el seu suport al model educatiu integrador a les Illes Balears i a la vaga dels docents. Per això, insta el govern balear del PP a retirar el projecte de llei, entre d’altres mesures.

Fins aquí, tots d’acord. Tots els grups del consistori estaven disposats a votar-hi a favor. La discrepància, però, ha aparegut el punt 8 de la moció. La CUP i SI proposaven que, a diferència d’altres mocions de caràcter més ideològic, aquesta també tingués un component pràctic, de compromís directe de l’Ajuntament. Per això, demanaven que es fes un ingrés directe de 2.000 euros des de les arques municipals a la caixa de resistència que servirà per pagar els docents que estan en vaga.

ERC ha proposat una esmena, de substitució d’aquest punt, per un altre on s’instava els partits que hi donessin suport a fer la donació de manera particular i per un valor del 50% del sou dels seus regidors, la qual cosa augmentarà la quantia final de diners recaptats. La demanda d’ERC ha estat vista amb bons ulls per PxC i el seu soci de govern, CiU. La CUP i SI estaven d’acord en l’esmena sempre que fos d’adhesió, no de substitució. Finalment, s’ha votat l’esmena, en l’opció adhesió i substitució. Només ha prosperat aquesta última, amb els vots a favor de CiU, ERC i PxC, i la resta de grups en contra.

Un cop enllestida aquesta primera votació, s’ha procedit a la moció final, ja amb l’esmena d’ERC inclosa, que s’ha aprovat per unanimitat. Així, l’Ajuntament no pagarà els 2.000 euros a la caixa de resistència i deixa en mans dels partits les seves aportacions. “La solidaritat és un fet particular i de grup”, ha defensat Joan López (ERC).

Pel que fa al contingut general de la moció, ICV-EUiA ha qualificat el conflicte de les Illes com un “atac a l’escola pública”, i l’ha comparat a les retallades del Govern català.  “Els docents han donat una lliçó de dignitat al govern neoliberal de Bauzà’, ha dit Mary Moyano (PSC), que ha deixat anar la seva vena més sindicalista.

Els dos regidors de la CUP i el de SI han assistit al ple amb les samarretes verdes preceptives de suport a la vaga dels docents de les Illes.

EL PLE, EN BREU

El ple ha modificat el conveni amb el Consell Català de l’Esport destinat a la subvenció destinada a la reforma del Circuit d’Osona, que es redueix en 270.000 euros respecte del finançament inicial, de 600.000 euros.

L’alcalde Vila d’Abadal ha retirat dos punts d’una modificació de crèdit perquè no ha obtingut el suport de cap partit de l’oposició (l’hagués pogut tirar endavant amb el seu vot de qualitat perquè faltava una regidora de PxC, 10 contra 10 regidors). En concret, es tractava de 16.940 euros destinats a un pla de participació ciutadana a l’eixample Morató i 6.000 a la Fundació Privada Abadia Montserrat.

PxC ha portat al ple la tancada dels seus regidors al propi local, obligats per la Guàrdia Urbana, i ha preguntat a Joan Ballana qui ho havia ordenat. El regidor de Convivència i Seguretat ha contestat a Josep Anglada en la mateixa línia que ja va avançar Osona.com: que PxC havia incomplert de manera reiterada la resolució d’usos dels locals municipals, que ell mateix havia signat, tant pel que fa als horaris com a l’ús exclusiu per a les tasques del partit municipal.

A una pregunta de PxC, L’alcalde ha reconegut que es va equivocar quan va deixar penjar una pancarta al balcó municipal, que van penjar els regidors d’ICV-EUiA i la CUP, on es podia llegir “Vic per la despenalització de l’avortament”. Diu que en properes ocasions serà més rigorós i ha demanat disculpes als ciutadans que s’hagin pogut sentir ofesos.

Pregunta de PxC, La UE Vic ha renuncia a la concessió del camp de futbol, que no es renovarà, tot i que continuarà utilitzant l’equipament.

Adif ja té enllestit un projecte executiu per a la sala d’espera de l’estació de tren, que s’executarà al llarg de l’hivern. Pel que fa al bar, tot just a l’estiu ha rebut part de l’assegurança per l’incendi, que estava en litigi, i ara ja podran preparar projecte. El regidor Josep Rafús no ha fixat cap termini per a l’execució del nou bar.

La CUP fa un prec perquè es rebaixin els preus de la piscina municipal.  Ara costa 6,5 euros hivern  i a l’estiu, 8 euros.

L’Ajuntament està pagant beques de menjador a 68 nens i nenes .

No s’ha fet cap gestió encara per solucionar les cues al registre civil, tal com va demanar en un prec la CUP en un passat ple

L’Ajuntament ha pagat la grua per pintar el mural del carrer Jaume I El Conqueridor, de Miquel Ordeig.

L’Ajuntament de Vic ja ha començat a exercir la sobirania fiscal. Aquest mes d’octubre es pagaran entre 130.000 i 140.000 euros a l’Agència Tributària Catalana, en concepte d’IRPF. D’IVA no es pagarà res perquè surt retornable.

Els sindicats de la Guàrdia Urbana volen que el concurs de noves places es faci des de recursos humans i no des de la regidoria de Convivència i Seguretat.

 Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube