Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Vic, 00/12/2013; PxC se posiciona en contra de una moción que pedía una pregunta “clara y unívoca”

Vic, 00/12/2013; PxC se posiciona en contra de una moción que pedía una pregunta “clara y unívoca”

07/12/2013 - Vic

 JOSEP ANGLADA A LOS DE LA CUP: SOIS UNS FILOETARRAS Y PUNTO!!!

 

COMUNICADO DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada calificó la propuesta de SI de “brindis al sol” y de “tomadura de pelo" al pueblo catalán, porque todo el mundo sabe que no habrá ni referéndum ni consulta.

Vic | Redacción.- El Ayuntamiento de Vic celebró este lunes, 2 de diciembre, la última sesión del año, de carácter ordinario. Se aprobaron puntos importantes, como la venta de Casa Moreta, por un valor de 770.000 euros, y un plan de movilidad urbana, y se presentaron cuatro mociones dos de PxC, una de la CUP una de ICV y una de urgencia de SÍ.

El equipo de gobierno trajo al pleno la aprobación inicial del Plan de movilidad urbana (PMU), todos los grupos de la oposición pusieron pegas, desde PxC, Marta Riera dijo que “nuestro grupo cree positivo disponer de este Plan de Movilidad, pero lo que si pedimos es que sea práctico, responsable y hecho a conciencia por lo tanto en la aprobación inicial nos abstendremos”.

Antes de pasar a debatir las mociones, Anglada, volvió a tildar la CUP de “filoetarra”, y advertio al alcalde que “mientras estos antisistemas no se comporten como personas aquí en esta sala de plenos, los continuaremos tratando de filoetarras”.

La primera moción del  orden del día presentada por PxC para crear un registro de viviendas compartidas, sólo contó con los votos favorables de los cinco regidores de Plataforma per Catalunya. Anglada recordó que “en tiempo de crisis es especialmente importante que el Ayuntamiento ponga en marcha medidas innovadoras y efectivas para el acceso a la vivienda, por lo tanto, es preciso poner en marcha un registro de viviendas compartidas que sirva de espacio de contacto entre aquellas personas con voluntad de compartir residencia y, a la vez, entre estos adjudicatarios potenciales y los arrendadores que dispongan de pisos y los quieran alquilar”.

La segunda moción presentada por PxC para instar la Generalitat de Cataluña a poner en marcha el Plan de actuación para la mejora de la calidad del aire, horizonte 2015 que tenía que entrar en vigor en 2011tampoco prosperó puesto que contó con los cinco votos favorables de PxC, la abstención de PSC y el voto en contra del resto de grupos. Anglada afirmó que “la ciudad de Vic y más concretamente los periodos de primavera-verano supera el umbral de información del ozono troposférico, y esto hace que las administraciones tienen que informar a la población de la superación de este umbral”.

La tercera moción de la CUP por la erradicación de la violencia de género fue rechazada con los votos en contra de ERC,CIU y PxC. A favor PSC, ICV, y CUP y la abstención de SÍ. El líder identitario fue muy duro con el grupo filoetarra y argumentó que “es curioso que este grupo hable de valores como respeto, solidaridad, justicia, igualdad, tolerancia y convivencia, cuando no tienen ni punyetera idea del que hablan” añadiendo “ a ustedes estas palabras les vienen grandes cuando son los primeros en vulnerarlas cada día”.

La cuarta moción de ICV sobre el incremento de la pobreza energética, estuvo aprobada por unanimidad.

Por lo que hace la moción presentada de urgencia por SÍ para pedir al Gobierno de la Generalitat que la pregunta de la consulta sea «clara y unívoca» fue aprobada con los votos a favor de CiU, ERC, ICV-EUiA, SI, PSC y la CUP. Sólo los cinco regidores de PxC se posicionaron en contra. Anglada muy contundente calificó la propuesta de “brindis al solo”. Y fue más allá cuando tildó el referéndum de “tomadura de pelo" al pueblo catalán. “Todo el mundo sabe que no habrá ningún referéndum”, argumentó.

En el apartado de ruegos y preguntas, PxC hizo un total de 8 preguntas acabando así con un pleno que duró 3 horas y 40 minutos.

PxC

Vic, 7 de diciembre de 2013

 

 

 

 

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

WWW.OSONA.COM, 02/12/2013; L'oposició mostra els seus dubtes sobre el futur pla de mobilitat de Vic

El ple aprova inicialment un document molt extens, amb els únics vots de l’equip de govern. La sessió viu moments tensos en el debat sobre les mocions

Vic.- Pere Pratdesaba.- L’Ajuntament de Vic va celebrar aquest dilluns, 2 de desembre, la darrera sessió de l’any, de caràcter ordinari. A l’acte, es van aprovar punts importants, com la venda de Casa Moreta, per un valor de 770.000 euros, un pla de mobilitat urbana o una moció on s’insta el Govern de la Generalitat a que la pregunta de la consulta sigui “clara, unívoca i binària”.

El ple també va donar llum verda a altres punts, molts d’ells de tràmit, com la continuïtat de la vigència de l’actual Pla local de polítiques de dones, el conveni de col·laboració amb Cultura de la Generalitat i el Consell Comarcal per a la gestió Arxiu Comarcal, o la bonificació de les llicències d’obres en projectes de l’ADF d’Osona i el Consorci Hospitalari de Vic.

Un pla de mobilitat exhaustiu

L’equip de govern va portar al ple l’aprovació inicial del Pla de mobilitat urbana (PMU), que ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona i que no ha suposat cap cost per a l’Ajuntament. El document és d’una extensió considerable, unes 400 pàgines, i abasta tots els àmbits de la mobilitat a la ciutat.

La majoria de grups de l’oposició es van queixar que, tot i aquesta extensió, només van tenir el pla a disposició per estudiar-lo des del passat dijous. El regidor d'Habitatge, Món Rural, Medi Ambient i Pla de Barris, Josep Rafús (CiU), es va excusar i va demanar als grups que l’aprovessin i que les modificacions que creguessin oportunes es podrien introduir durant el període d’exposició pública, que té un termini de 45 dies. A més, Rafús va avançar que està estudiant organitzar una xerrada amb un tècnic, adreçada a tots els grups municipals, on es podrien resoldre tots els dubtes.

Les peticions del regidor convergent van ser acceptades a mitges. PSC, ICV-EUiA, SI i la CUP no van votar-hi a favor però es van abstenir, la qual cosa va permetre la seva aprovació. El punt va tirar endavant amb només els vots a favor de l’equip de govern (CiU i ERC), l’abstenció dels grups esmentats i els vots en contra dels dos regidors de la CUP.

Els partits de l’oposició van expressar els seus dubtes sobre el pla, però no van entrar a fons per analitzar-lo. Qui si ho va fer va ser, però, Jacint Raurell (PSC).

El socialista va criticar el pla, ja que es basava en dades extretes del 2006, que actualitzades són “errònies”.  Raurell va dir que el pla posava l’accent en els recorreguts per a vianants, en bicicleta, en el transport públic i passava “de puntetes” en la circulació privada. “Del transport privat no se’n parla i no estan aclarits alguns punts com el dèficit de senyalització, la racionalització dels recorregut rodats i les congestions a les entrades i sortides de les escoles”, va argumentar.

El debat el va cloure l’alcalde, qui també va lamentar que l’oposició no hagués tingut temps d’estudiar el document que, segons ell mateix va reconèixer, és “millorable”. Per això, va animar tots els grups a presentar al·legacions i a participar en la redacció definitiva del pla.

Una moció garanteix el consum energètic mínim a les famílies

El ple va tombar dues mocions de PxC, una sobre la creació d’habitatges compartits i una altra on s’instava la Generalitat a posar en marxa el pla d’actuació per a la millora de la qualitat de l’aire, que havia d’entrar en vigor el 2011. Tots els partits hi van votar en contra.

Una tercera moció, sobre l’eradicació de la violència de gènere, presentada per la CUP, va acabar amb polèmica. El document  proposava que es donés prioritat des de Serveis Socials a les víctimes de violència masclista, i que s’impulsés una campanya informativa i s’elaborés un pla de treball, aquests dos darrers punts conjuntament amb l’associació Mileva.

Tots els grups van coincidir en reconèixer que, des de l’Ajuntament de Vic (Vic Dones i VicJove), ja s’estava treballant en aquest sentit. En diferents graus, que es van evidenciar en la votació: la moció va ser rebutjada amb els vots en contra d’ERC, CiU i PxC. A favor hi van votar PSC, ICV-EUiA i CUP; i SI es va abstenir.

Joan López (ERC) va criticar “l’ús maniqueista” del tema que en feia la CUP, a qui fins i tot va demanar que retirés la moció, ja que els tècnics de l’Ajuntament que estan treballant en la violència de gènere s’havien sentit “ofesos”. Marc Barnolas (CUP) va respondre que s’havien “transgiversat” les seves paraules i que l’única cosa que es pretenia era millorar la tasca que ja s’estava fent ara.

La moció va tenir un afegitó en acabar el ple, quan la presidenta de l’associació Mileva, Manela Pena, entre el públic, va demanar a l’alcalde per intervenir per aclarir uns malentesos. Vila d’Abadal va acceptar però li va retirar la paraula de seguida, quan Pena va començar a fer judicis de valor. La presidenta va expressar el seu malestar perquè considerava que s’havia prioritzat qui havia presentat la moció en detriment del contingut de la moció.

La darrera moció, presentada per ICV-EUiA, va ser més plàcida i va ser aprovada per unanimitat. El document tenia per objectiu garantir els consums energètics mínims vitals (aigua, llum i gas) a la ciutadania. La moció proposa crear una taula sobre la pobresa energètica i negociar amb les companyies energètiques aspectes com les conseqüències dels impagaments. La proposta va tirar endavant amb algunes esmenes, com la creació d'un "Banc de llenya".

EL PLE, EN BREU

En el debat sobre la pregunta de la consulta, Josep Anglada va confondre l’11 de Setembre amb el 12 d’octubre. “La Via Catalana va sortir al carrer el 12 d’octubre”, va deixar anar tot seriós el portaveu de PxC. L’alcalde Vila d’Abadal no va deixar escapar l’ocasió i, en to sarcàstic, li va dir que l’havia “traït el subconscient”.  

Anglada, per altra part, va continuar les desqualificacions vers els regidors de la CUP, a qui va titllar en diverses de “filoetarres”. Va dir que no ho retiraria fins que no es comportessin “com a  persones”. L’alcalde no va ocultar el seu enuig.

Alguns veïns han expressat les seves queixes per l’excés de velocitat al carrer Bisbe Font Andreu, segons ha reconegut el regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana.

L’Ajuntament aprovarà en el proper ple prorrogar el conveni amb el Col·legi d’Advocats per l’oficina d’intermediació hipotecària.

No es recomanable obrir el parc de Maria Àngels Anglada perquè llinda amb uns edificis amb obres i suposaria un risc per a l’usuari.

L’Ajuntament de Vic, des del 2003, ha ajudat l’indigent que fa vida a la sucursal de la Caixa del passeig de la Generalitat, que té problemes psicopatològics. L’home, però, refusa moltes de les propostes.

 

WWW.OSONA.COM, 02/12/2013; El ple de Vic aprova la venda de Casa Moreta per 770.000 euros

Els grups del consistori coincideixen en que no serà fàcil fer efectiva l’operació

Vic.- Pere Pratdesaba.-  El ple de l'Ajuntament de Vic, celebrat aquest dilluns a la tarda, va aprovar la venda de Casa Moreta, amb el suport de tots els partits menys la CUP, que es va abstenir. L’Ajuntament té un tant per cent força elevat en propietat (sis finques municipals a l’immoble) i, amb aquesta operació, pretén fer una mica de calaix de cara a finançar altres inversions. L’edifici està en força mal estat i tindria un cost de rehabilitació molt alt.

Les sis finques municipals s’han valorat per un total de 770.000 euros. La venda es farà per lots, amb un únic criteri d’adjudicació: el de millor preu.

Tots els grups van coincidir en que l’edifici seria difícil de vendre. Amb els diners que s’aconsegueixin l’alcalde Josep M. Vila d’Abadal va prometre que es faria un nou alberg a la ciutat.

 

WWW.OSONA.COM, 02/12/2013; Vic demana al Govern que la pregunta de la consulta sigui «clara i unívoca»

El ple de l’Ajuntament aprova una moció sobre el referèndum, amb els vots a favor de CiU, ERC, ICV-EUiA, SI, PSC i la CUP. Només els cinc regidors de PxC es van posicionar en contra

Vic.- Pere Pratdesaba.- L’Ajuntament de Vic, en el ple celebrat aquest dilluns a la tarda, va aprovar una moció sobre la consulta, en el marc del Compromís de Vic, aprovat per la majoria de partits del consistori. El document recorda al Govern de la Generalitat que s’ha de fer pública la pregunta del referèndum abans d’acabar l’any 2013 i l'insta a que la pregunta sigui “clara, unívoca i binària”. També es dóna suport a la concentració convocada pels impulsors de la iniciativa “Referèndum SÍ o SÍ”, el 15 de desembre a dos quarts d’una del migdia a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

La moció va entrar per via d’urgència, de la mà de Solidaritat. Un total de 16 regidors dels 21 del consistori hi van votar a favor: els de CiU, ERC, ICV-EUiA, SI, PSC i la CUP. Els cinc regidors de PxC hi van votar en contra. La votació per acceptar la urgència va tenir el mateix resultat.

El text inicial presentat per SI es va retocar un pèl, per facilitar la incorporació de tots els partits. Així, el primer punt de la moció, en principi, “instava” el Govern de la Generalitat a fer pública la pregunta del referèndum abans del 2013. CiU va matisar que aquesta proposta ja l’havia assolida plenament el president Artur Mas, per tant, va demanar que la paraula “instar” es canviés per “recordar”, la qual cosa va acceptar el regidor de SI, Iban Lapeira. També es va incloure un petit matís proposat pel PSC en el segon punt, sobre la pregunta, on es diu que no hi ha d’haver errors d’interpretació al fet “que Catalunya esdevingui un estat independent”. A instàncies dels socialistes, i ja que es reclama una pregunta binària, es va posar l’afegitó “o no” al text, que finalment va quedar així: “que Catalunya esdevingui un estat independent o no”.

Tots els partits que van votar a favor de la moció van estar d’acord amb el fons del document, tot i que amb matisos. CiU, ERC i la CUP, a més de SI, van mostrar el seu suport incondicional a la proposta, en la línia marcada pels seus partits en l’àmbit nacional. “Clar i català. Volem votar d’una vegada”, va reclamar el republicà Joan López. El regidor de la CUP, Marc Barnolas, també es va expressar d'una manera semblant:  “Si no es fa una pregunta clara seria un frau al poble català”. Anna Erra (CiU), per la seva banda, va felicitar SI per la moció però també li va recriminar que no hagués estat “més generós” i hagués convidat a altres partits a presentar-la de manera conjunta.

El PSC i ICV-EUiA van reconèixer que tenien alguns “dubtes” en el contingut de la moció, en punts com el contingut de la pregunta, o fins i tot en donar suport a una concentració que clarament aposta per la independència. Tot i això, van decidir donar-hi suport.

Més contundent va ser el portaveu de PxC, Josep Anglada, que va qualificar la proposta de “brindis al sol”. Anglada va anar més enllà i va titllar el referèndum de “presa de pèl" al poble català. “Tothom sap que no hi haurà cap referèndum”, va argumentar.

 

WWW.EL 9NOU.CAT, 02/12/2013; L’equip de govern de Vic aprova un Pla de Mobilitat que l’oposició considera erroni

Es va aprovar només amb els vots de CiU i ERC. La CUP va votar-hi en contra i la resta de grups es van abstenir.

Vic.- redacció.- Es tracta d’un treball encarregat fa tres anys per l’Ajuntament de Vic i finançat per la Diputació de Barcelona. La primera versió va ser rebutjada per l’Ajuntament perquè plantejava inversions a mitjà termini que eren econòmicament inviables, segons el tinent d’alcalde Josep Rafús. Un cop revisat, l’equip de govern va facilitar el nou document a la resta de grups dimecres de la setmana passada i el tinent d’alcalde, Josep Rafús, demanava un vot de confiança.

Es va aprovar però només amb els vots de CiU i ERC. La CUP va votar-hi en contra i la resta de grups es van abstenir. El més contundent va ser Jacint Raurell, del PSC, que va qualificar el Pla de Mobilitat d’erroni perquè l’han fet amb dades del 2006 i sense tenir en compte el què ha passat des d’aleshores fins ara. Posava, com a exemple, que es preveuen 3.000 desplaçaments amb bicicleta l’any 2017, la qual cosa el portava a concloure que el treball és defectuós.

En el ple d’ahir, l’alcalde, Josep Maria Vila d’Abadal, també va delegar en la primera tinent d’alcalde, Anna Erra, les competències en Comunicació, Publicitat i Informació.

 

WWW.NACIODIGITAL.CAT, 03/12/2013; Vic demana al Govern que la pregunta sigui «clara i unívoca»

El ple aprova una moció sobre el referèndum, amb els vots a favor de CiU, ERC, ICV, SI, PSC i la CUP

Vic.- Redacció.- L’Ajuntament de Vic, en el ple celebrat aquest dilluns a la tarda, va aprovar una moció sobre la consulta, en el marc del Compromís de Vic, aprovat per la majoria de partits del consistori. El document recorda al Govern de la Generalitat que s’ha de fer pública la pregunta del referèndum abans d’acabar l’any 2013 i l'insta a que la pregunta sigui “clara, unívoca i binària”. També es dóna suport a la concentració convocada pels impulsors de la iniciativa “Referèndum SÍ o SÍ”, el 15 de desembre a dos quarts d’una del migdia a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

La moció va entrar per via d’urgència, de la mà de Solidaritat. Un total de 16 regidors dels 21 del consistori hi van votar a favor: els de CiU, ERC, ICV-EUiA, SI, PSC i la CUP. Els cinc regidors de PxC hi van votar en contra. La votació per acceptar la urgència va tenir el mateix resultat.

El text inicial presentat per SI es va retocar un pèl, per facilitar la incorporació de tots els partits. Així, el primer punt de la moció, en principi, “instava” el Govern de la Generalitat a fer pública la pregunta del referèndum abans del 2013. CiU va matisar que aquesta proposta ja l’havia assolida plenament el president Artur Mas, per tant, va demanar que la paraula “instar” es canviés per “recordar”, la qual cosa va acceptar el regidor de SI, Iban Lapeira. També es va incloure un petit matís proposat pel PSC en el segon punt, sobre la pregunta, on es diu que no hi ha d’haver errors d’interpretació al fet “que Catalunya esdevingui un estat independent”. A instàncies dels socialistes, i ja que es reclama una pregunta binària, es va posar l’afegitó “o no” al text, que finalment va quedar així: “que Catalunya esdevingui un estat independent o no”.

Tots els partits que van votar a favor de la moció van estar d’acord amb el fons del document, tot i que amb matisos. CiU, ERC i la CUP, a més de SI, van mostrar el seu suport incondicional a la proposta, en la línia marcada pels seus partits en l’àmbit nacional. “Clar i català. Volem votar d’una vegada”, va reclamar el republicà Joan López. El regidor de la CUP, Marc Barnolas, també es va expressar d'una manera semblant:  “Si no es fa una pregunta clara seria un frau al poble català”. Anna Erra (CiU), per la seva banda, va felicitar SI per la moció però també li va recriminar que no hagués estat “més generós” i hagués convidat a altres partits a presentar-la de manera conjunta.

El PSC i ICV-EUiA van reconèixer que tenien alguns “dubtes” en el contingut de la moció, en punts com el contingut de la pregunta, o fins i tot en donar suport a una concentració que clarament aposta per la independència. Tot i això, van decidir donar-hi suport.

Més contundent va ser el portaveu de PxC, Josep Anglada, que va qualificar la proposta de “brindis al sol”. Anglada va anar més enllà i va titllar el referèndum de “presa de pèl" al poble català. “Tothom sap que no hi haurà cap referèndum”, va argumentar.

EL 9 NOU, 05/12/2013; PÀG. 12 L’informe, aprovat inicialment al ple de dilluns, proposa desenes de mesures des d’ara fins al 2018

El Pla de Mobilitat de Vic preveu una reducció dràstica dels desplaçaments amb cotxe 

Vic- A.D.- El Pla de Mobilitat Urbana de Vic, un document finançat per la Diputació de Barcelona i elaborat per la consultora ALG, preveu una disminució dràstica de l’ús del vehicle privat a cinc anys vista. Per aconseguir-ho, es dissenyen un seguit d’accions i es dibuixen tres hipotètics escenaris en l’horitzó del 2018. En el primer, anomenat tendencial, la situació seria similar a l’actual –ara al voltant d’un terç dels desplaçaments es fan amb cotxe–, mentre que en els altres dos escenaris, l’objectiu i l’optimista, els canvis són significatius: amb un augment notable dels desplaçaments a peu i una rebaixa espectacular dels que es farien en transport privat.

El document tot just es va fer arribar la setmana passada als grups municipals, motiu pel qual l’aprovació inicial –ara s’obre un període d’exposició pública de 45 dies– es va fer només amb els vots de l’equip de govern CiU-ERC.

Dels discursos de l’oposició, que van coincidir, tots, en la manca de temps per estudiar-ho, va ser especialment sucós el de Jacint Raurell, del PSC. Raurell va veure-hi “punts foscos” i, com a exemple, va recordar que les dades de partida per fer les projeccions eren massa antigues –l’enquesta de població urbana de l’any 2006 o els aforaments del 2009– i que “sota l’aparença d’exhaustivitat hi ha molta doctrina”. El PSC, com SI, ICV i PxC, es va abstenir. La CUP, en canvi, hi va votar en contra.

La Casa Moreta La venda de sis finques municipals de Casa Moreta va fer un nou pas. Es van fixar els preus, que van dels 16.673 euros als 271.455 –preu de dos immobles que es venen junts.

Els Epítets  Al ple no es pot dir que hi hagués tensió, però sí que van fallar les formes, especialment en alguna intervenció de PxC. La guspira que va encendre el foc es va produir en una modificació del pressupost. La CUP, com fa sempre en aquest punt, va argumentar el no perquè el pressupost era il·legítim per haver-se pactat amb la PxC. Anglada va respondre titllant la CUP de “filoetarra”. Vila d’Abadal li va demanar que ho retirés, i s’hi va negar. L’alcalde va fer notar la dificultat de manejar el ple si s’utilitzaven epítets per qualificar-se els uns als altres.

Mocions: sí a les d’ICV i SI. Només en prospera una de Tornafoch sobre la pobresa energètica i una de Lapeira sobre la consulta

La major part del pastís horari del ple de Vic, que es va allargar durant prop de quatre hores, se’l van endur, novament, les mocions. N’hi va haver cinc, dues de PxC, per crear un registre d’habitatges compartits i per instar la Generalitat a posar en marxa el pla de millora de la qualitat de l’aire, que es van rebutjar amb els vots de la resta de grups; les altres tres, de la CUP, per eradicar la violència de gènere; d’ICV, per garantir els consums energètics mínims; i de SI, sobre la consulta per l’Estat propi, van generar un debat més viu.

Principalment, la de la CUP, que tot i la bondat del que reivindicava no va prosperar. PSC i ICV hi van donar suport, però CiU, ERC i PxC hi van votar en contra. L’argument de l’equip de govern va ser que el que es demanava –entre d’altres, accions de sensibilització a fer conjuntament amb l’associació Mileva– era una tasca que ja es desenvolupava des de VicDones. Al final del ple, la CUP va demanar que parlés una representant de Mileva per fer uns aclariments. L’alcalde hi va accedir, però després li va retirar la paraula per considerar que no feia un aclariment, sinó que introduïa nous elements de debat.

Les mocions d’ICV i SI, en canvi, sí que van prosperar. La d’ICV, que perseguia un compromís amb els veïns que no poden fer front a les factures de l’energia, va incorporar el suggeriment de CiU de crear, també, un banc de llenya i la de la CUP de fer-hi constar la PAH, associació rellevant en la defensa dels drets dels consumidors. Es va aprovar per unanimitat. La de SI, en canvi, va tenir el vot en contra de la PxC. Havia d’entrar per urgència, motiu pel qual es va haver de votar. La PxC s’hi va oposar, però es va discutir, i es va aprovar, amb els vots de la resta de grups, inclòs el PSC. S’hi demana que la pregunta sigui clara, unívoca i binària, que es faci pública abans d’acabar l’any i es dóna suport a la concentració del 15-D a Barcelona.

 

 

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube