Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

VIC, 15/02/2010;CONDEMNEN DOS JOVES PER INSULTAR ALS REGIDORS DE PxC JOSEP ANGLADA I MARTA RIERA

VIC, 15/02/2010;CONDEMNEN DOS JOVES PER INSULTAR ALS REGIDORS DE PxC JOSEP ANGLADA I MARTA RIERA

15/02/2010 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA:

VIC, 15/02/2010;CONDEMNEN DOS JOVES PER INSULTAR ALS REGIDORS DE PxC JOSEP ANGLADA I MARTA RIERA

Vic.-
El Jutjat número 1 de Vic ha condemnat Martí Creus Brunat i Aleix Andrés Canadell d’una falta d’injúries cap als regidors de la PxC Josep Anglada i Marta Riera. Tots dos hauran de pagar una multa de 90 euros. La jutge, en canvi, els ha absolt de la falta de lesions per la qual Anglada havia denunciat Aleix Andrés als Mossos. Els fets van ocórrer el 29 de novembre al centre de Vic després del partit de futbol Barça Madrid. Els joves han estat condemna per haver-li dit “fatxa, fill de puta” a Anglada, i “mala puta, porca, guarra, que vas amb un fatxa” a Marta Riera.

Vic, 15 de febrer de 2010EL 9 NOU, 12/02/2010; CONDEMNEN DOS JOVES PER INSULTAR ANGLADA, PERÒ ELS ABSOLEN D’HAVER-LO AGREDIT

Vic.- J.C.-
El jutjat de Vic ha condemnat Martí Creus Brunat i Aleix Andrés Canadell d’una falta d’injúries cap als regidors de la PxC Josep Anglada i Marta Riera. Tots dos hauran de pagar una multa de 90 euros. La jutge, en canvi, els ha absolt de la falta de lesions per la qual Anglada havia denunciat Aleix Andrés als Mossos. Els fets van ocórrer el 29 de novembre al centre de Vic. La jutge no ha considerat creïble la versió d’Anglada que l’haurien pegat diversos joves, atès que no presentava lesions i que cap testimoni va corroborar els fets. En canvi, els condemna per haver-li dit “fatxa, fill de puta” a Anglada, i “mala puta, porca, guarra, que vas amb un fatxa” a Marta Riera.EL 9NOU.CAT, 11/02/2010; CONDEMNEN DOS JOVES PER INSULTAR JOSEP ANGLADA, PERÒ ELS ABSOLEN D’HAVER-LO AGREDIT

Josep Comajoan.-
La jutge els condemna per insultar-lo a ell i a la regidora Marta Riera, però no troba prou creïble que un grup de joves l'agredessin en ple centre de Vic i ningú ho veiés. Els dos joves condemnats hauran de pagar 90 euros cadascun.

El jutjat de Vic ha condemnat Martí Creus Brunat i Aleix Andrés Canadell d’una falta d’injúries cap als regidors de la PxC Josep Anglada i Marta Riera. Tots dos hauran de pagar una multa de 90 euros. La jutge, en canvi, els ha absolt de la falta de lesions per la qual Anglada havia denunciat Aleix Andrés als Mossos. Els fets van ocórrer el 29 de novembre al centre de Vic.

La jutge no ha considerat creïble la versió d’Anglada que l’haurien pegat diversos joves, atès que no presentava lesions i que cap testimoni va corroborar els fets. En canvi, els condemna per haver-li dit “fatxa, fill de puta” a Anglada, i “mala puta, porca, guarra, que vas amb un fatxa” a Marta Riera.OSONA.COM, 17/02/2010; EL JUTGE CONDEMNA DOS JOVES PER INSULTAR JOSEP ANGLADA I MARTA RIERA

Però els absolt de les agressions que els regidors de PxC havien denunciat als Mossos d’Esquadra.

Redacció.-
El Jutjat número 1 de Vic ha condemnat Martí Creus Brunat i Aleix Andrés Canadell d’una falta d’injúries cap els regidors de la PxC Josep Anglada i Marta Riera. Tots dos hauran de pagar una multa de 90 euros. La jutge, en canvi, ha absolt Aleix Andrés de la falta de lesions per la qual Anglada l’havia denunciat als Mossos.

Els fets van ocórrer el 29 de novembre al centre de Vic després del partit de futbol Barça Madrid. Els joves han estat condemna per haver-li dit “fatxa, fill de puta” a Anglada, i “mala puta, porca, guarra, que vas amb un fatxa” a Marta Riera.


E-NOTICIES.CAT, 15/02/2010; EL JUTGE CREU QUE LES CUP NO VAN AGREDIR ANGLADA

En canvi, els condemna a pagar una multa de 90 euros per insults

Redacció.-
El Jutjat número 1 de Vic ha condemnat Martí Creus Brunat i Aleix Andrés Canadell d’una falta d’injúries cap als regidors de la PxC Josep Anglada i Marta Riera. Tots dos hauran de pagar una multa de 90 euros. La jutge, en canvi, els ha absolt de la falta de lesions per la qual Anglada havia denunciat Aleix Andrés als Mossos.

Els fets van ocórrer el 29 de novembre al centre de Vic després del partit de futbol Barça Madrid. Els joves han estat condemna per haver-li dit “fatxa, fill de puta” a Anglada, i “mala puta, porca, guarra, que vas amb un fatxa” a Marta Riera.

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube