Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

VIC, 23/03/2011; JOSEP ANGLADA FA PÚBLIC ELS 5 PRIMERS LLOC DE LA LLISTA  DE VIC

VIC, 23/03/2011; JOSEP ANGLADA FA PÚBLIC ELS 5 PRIMERS LLOC DE LA LLISTA DE VIC

25/03/2011 - Vic

MartaRiera, Josep Anglada, Cristina Gayoso, Josep M. Paré i Maria del Pilar Catalán

Fragment del vídeo del 9TV anunciant la candidatura.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vic | Redacció.- Plataforma per Catalunya (PxC)
ha aprovat aquest dimecres la candidatura que el partit presentarà a les properes eleccions municipals a la ciutat de Vic. Es tracta d’una candidatura de renovació amb moltes cares noves respecte a la presentada l’any 2007.

Josep Anglada serà qui encapçalarà aquesta candidatura, el número 2 serà per Marta Riera, en el número 3 hi anirà Maria del Pilar Catalán, educadora social, Josep Maria Paré repetirà el lloc número 4, i el cinquè lloc serà per Cristina Gayoso, infermera. La llista la tancarà Josep Maria Jordana.

Anglada va dir que “vol retornar el sentit comú a l’Ajuntament de Vic i acabar amb el clientelisme i l’enxufisme de familiar i amics que ha practicat el tripartit municipal de CiU, PSC i ERC”. Anglada també va manifestar que “prioritzarà els ajuts de Benestar Social a la gent gran, els jubilats, a les vídues i va anunciar la creació d’una fundació per ajudar a la gent autòctona en situació límit”. Per acabar Anglada va dir que “és necessari tornar a fer de Vic una ciutat de serveis promocionals el comerç de proximitat a tots els barris de Vic tot retornant la seguretat als nostres barris posant ordre i seguretat als nostres carres”.

PxC

Vic, 23 de març de 2011
COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

VIC, 23/03/2011; JOSEP ANGLADA HACE PÚBLICO LOS 5 PRIMEROS LUGARES DE LA LISTA DE VIC

El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidato a la alcaldia de Vic, Josep Anglada, ha hecho público los 5 primeros lugares de la candidatura municipal de Vic.

Vic | Redacción.- Plataforma per Cataluña (PxC)
ha aprobado este miércoles la candidatura que el partido presentará en las próximas elecciones municipales en la ciudad de Vic. Se trata de una candidatura de renovación con muchas caras nuevas respecto a la presentada en 2007.

Josep Anglada será quien encabezará esta candidatura, el número 2 será per Marta Riera, en el número 3 irá Maria del Pilar Catalán, educadora social, Josep Maria Paré repetirá en el lugar número 4, y el quinto lugar será para Cristina Gayoso, enfermera La lista la cerrará Josep Maria Jordana.

Anglada dijo que “quiere devolver el sentido común en el Ayuntamiento de Vic y acabar con el clientelismo y el enchufismo de familiar y amigos que ha practicado el tripartito municipal de CiU, PSC y ERC”. Anglada también manifestó que “priorizará las ayudas de Bienestar Social a la gente mayor, los jubilados, a las viudas y anunció la creación de una fundación para ayudar a la gente autóctona en situación límite”. Para acabar Anglada dijo que “es necesario volver a hacer de Vic una ciudad de servicios promocionales al comercio de proximidad a todos los barrios de Vic devolviendo la seguridad en nuestros barrios poniendo orden y seguridad a nuestros calles”.

PxC

Vic, 23 de marzo de 2011
EL 9 NOU, 25/03/2011; M. PILAR CATALÁN I CRISTINA GAYOSO, NOVETATS DE PXC DE VIC

Vic.- La Plataforma per Catalunya (PxC) de Josep Anglada
fa aquest diumenge al Sucre, a Vic, el seu cinquè congrés nacional. S’hi aprovaran tots els caps de llista que concorreran a les eleccions del 22 de maig.

Aquesta setmana precisamente la PxC ha donat a conèixer els cinc primers noms de la llista de Vic. Darrere Anglada hi continua anant Marta Riera. Les dues novetats són Maria del Pilar Catalán, educadora social, al número 3, i Cristina Gayoso, infermera, al 5. Josep M. Paré continua al número 4, i salta dels primers llocs Joan Carles Fuentes. Josep M. Jordana tanca la llista. A la foto, els cinc primers de la llista.WWW.EL9NOU.CAT, 24/03/2011; PXC APROVA LA CANDIDATURA DE VIC PER A LES ELECCIONS DEL 22 DE MAIG

La tornarà a encapçalar Josep Anglada. Marta Riera, Pilar Catalan, Josep M. Paré i Cristina Gayoso completen els primers cinc llocs de la llista.

Vic.- Redacció.- "Plataforma per Catalunya (PxC) ha aprovat aquest dimecres la candidatura que el partit presentarà a les properes eleccions municipals a la ciutat de Vic.”


Es tracta d’una candidatura de renovació amb moltes cares noves respecte a la presentada l’any 2007.

Josep Anglada serà qui encapçalarà aquesta candidatura, el número 2 serà per Marta Riera, en el número 3 hi anirà Maria del Pilar Catalan, educadora social, Josep Maria Paré repetirà el lloc número 4, i el cinquè lloc serà per Cristina Gayoso, infermera. La llista la tancarà Josep Maria Jordana.

Anglada va dir que “vol retornar el sentit comú a l’Ajuntament de Vic i acabar amb el clientelisme i l’'enxufisme' de familiars i amics que ha practicat el tripartit municipal de CiU, PSC i ERC”. Anglada també va manifestar que “prioritzarà els ajuts de Benestar Social a la gent gran, els jubilats, a les vídues i va anunciar la creació d’una fundació per ajudar a la gent autòctona en situació límit”.

Per acabar va dir que “és necessari tornar a fer de Vic una ciutat de serveis promocionals el comerç de proximitat a tots els barris de Vic tot retornant la seguretat als nostres barris posant ordre i seguretat als nostres carrers”.WWW.OSONA.COM, 24/03/2011; JOAN CARLES FUENTES CAU DELS PRIMERS NOMS DE LA LLISTA DE PXC A VIC

Josep Paré, en canvi, repeteix com a número 4.

Vic.- Redacció.- Plataforma per Catalunya (PxC)
ha aprovat aquest dimecres la candidatura que el partit presentarà a les properes eleccions municipals a la ciutat de Vic i ha fet públics els cinc primers nomes de la llista. Es tracta d’una candidatura de renovació amb algunes cares noves respecte a la presentada l’any 2007.

Josep Anglada serà qui encapçalarà aquesta candidatura, el número 2 serà per a l’actual regidora Marta Riera, en el número 3 hi anirà Maria del Pilar Catalan, educadora social, Josep Maria Paré repetirà el lloc número 4, i el cinquè lloc serà per a Cristina Gayoso, infermera. La llista la tancarà Josep Maria Jordana.

En aquests primers llocs destaca l’absència de Joan Carles Fuentes, un dels regidors de PxC més actius durant els darrers quatre anys al consistori vigatà. En aquesta legislatura, la imatge pública de Fuentes ha estat marcada per la seva imputació (juntament amb Josep Anglada) per un delicte de provocació a la discriminació i a l'odi, per la distribució d’uns pamflets amb connotacions racistes.

Un altre decisió sorprenent del partit és la renovació de la confiança en Josep Maria Paré, que repeteix com a número 4. A diferència de Fuentes, Paré no ha estat gens actiu en aquesta legislatura i s’ha passat mesos i mesos al ple sense obrir la boca.WWW.ALERTADIGITAL.COM, 23/03/2011; JOSEP ANGLADA, CANDIDATO A LA ALCALDÍA DE VIC, SEÑALA QUE LOS AUTÓCTONOS SERÁN LOS PRIMEROS EN RECIBIR AYUDAS SOCIALES

Redacción.- Plataforma per Cataluña (PxC)
ha aprobado este miércoles la candidatura que el partido presentará en las próximas elecciones municipales en la ciudad de Vic. Se trata de una candidatura de renovación con muchas caras nuevas respecto a la presentada en 2007.

Josep Anglada será quien encabezará esta candidatura; el número 2 será para Marta Riera; en el 3 irá Maria del Pilar Catalán, educadora social; Josep Maria Paré repetirá en el lugar número 4, y el quinto corresponderá a Cristina Gayoso, enfermera. La lista la cerrará Josep Maria Jordana.

Anglada dijo que “quiere devolver el sentido común en el Ayuntamiento de Vic y acabar con el clientelismo y el enchufismo de familiar y amigos que ha practicado el tripartito municipal de CiU, PSC y ERC”.
El líder de los identitarios catalanes manifestó asimismo que “priorizará las ayudas de Bienestar Social a la gente mayor, los jubilados, a las viudas y anunció la creación de una fundación para ayudar a la gente autóctona en situación límite”. Para acabar Anglada dijo que “es necesario volver a hacer de Vic una ciudad de servicios promocionales al comercio de proximidad a todos los barrios de Vic devolviendo la seguridad en nuestros barrios, poniendo orden y seguridad a nuestros calles”WWW.MEDITERRANOEALDIA, 24/03/2011; YA SE CONOCEN LAS CINCO PERSONAS QUE ENCABEZARÁN PXC EN/ VIC

El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidato a la alcaldia de Vic, Josep Anglada, ha hecho público los 5 primeros lugares de la candidatura municipal de Vic.

Redacción.- Plataforma per Cataluña (PxC)
ha aprobado este miércoles la candidatura que el partido presentará en las próximas elecciones municipales en la ciudad de Vic. Se trata de una candidatura de renovación con muchas caras nuevas respecto a la presentada en 2007.
Josep Anglada será quien encabezará esta candidatura, el número 2 será per

Marta Riera, en el número 3 irá Maria del Pilar Catalán, educadora social, Josep Maria Paré repetirá en el lugar número 4, y el quinto lugar será para Cristina Gayoso, enfermera La lista la cerrará Josep Maria Jordana.


Anglada dijo que “quiere devolver el sentido común en el Ayuntamiento de Vic y acabar con el clientelismo y el enchufismo de familiar y amigos que ha practicado el tripartito municipal de CiU, PSC y ERC”. Anglada también manifestó que “priorizará las ayudas de Bienestar Social a la gente mayor, los jubilados, a las viudas y anunció la creación de una fundación para ayudar a la gente autóctona en situación límite”.

Para acabar Anglada dijo que “es necesario volver a hacer de Vic una ciudad de servicios promocionales al comercio de proximidad a todos los barrios de Vic devolviendo la seguridad en nuestros barrios poniendo orden y seguridad a nuestros calles”.WWW.EL TER.NET, 24/03/2011; PLATAFORMA PER CATALUNYA ANUNCIA ELS 5 PRIMERS LLOCS DE LA CANDIDATURA DE VIC

Vic.- Redacció.-
El candidat de la Plataforma per Catalunya a l’alcaldia de Vic, Josep Anglada, ha fet públic els 5 primers llocs de la candidatura. El número 2 serà per Marta Riera, en el número 3 hi anirà Maria del Pilar Catalan, educadora social, Josep Maria Paré repetirà el lloc número 4, i el cinquè lloc serà per Cristina Gayoso, infermera.

La llista la tancarà Josep Maria Jordana.DIARI DE VIC, 30/03/2011; PÀG. 4 CARES NOVES EN ELS 5 PRIMERS LLOCS DE LA LLISTA DE PxC A VIC

Anglada ha dit que “vol retornar el sentit comú a l’Ajuntament de Vic i acabar amb el clientelisme i l’ enxufisme de familiars i amics que ha practicat el tripartit municipal de CiU, PSC i ERC”

Vic.- Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a l’alcaldia de Vic, Josep Anglada, ha fet públic els 5 primers llocs de la candidatura municipal de Vic.

Plataforma per Catalunya (PxC)
ha aprovat aquest dimecres la candidatura que el partit presentarà a les properes eleccions municipals a la ciutat de Vic. Es tracta d’una candidatura de renovació amb moltes cares noves respecte a la presentada l’any 2007.

Josep Anglada serà qui encapçalarà aquesta candidatura, el número 2 serà per Marta Riera, en el número 3 hi anirà Maria del Pilar Catalán, educadora social, Josep Maria Paré repetirà el lloc número 4, i el cinquè lloc serà per Cristina Gayoso, infermera. La llista la tancarà Josep Maria Jordana.

Anglada
va dir que “vol retornar el sentit comú a l’Ajuntament de Vic i acabar amb el clientelisme i l’ enxufisme de familiar i amics que ha practicat el tripartit municipal de CiU, PSC i ERC”. Anglada també va manifestar que “prioritzarà els ajuts de Benestar Social a la gent gran, els jubilats, a les vídues i va anunciar la creació d’una fundació per ajudar a la gent autòctona en situació límit”. Per acabar Anglada va dir que “és necessari tornar a fer de Vic una ciutat de serveis promocionals el comerç de proximitat a tots els barris de Vic tot retornant la seguretat als nostres barris posant ordre i seguretat als nostres carres”.

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube