Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias municipales

Vic, 18/04/2011; PxC DE VIC ES COMPROMET A CREAREM UNA NOVA REGIDORIA DE COMERÇ, TURISME I CONSUM

Vic, 18/04/2011; PxC DE VIC ES COMPROMET A CREAREM UNA NOVA REGIDORIA DE COMERÇ, TURISME I CONSUM

21/04/2011 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)


Vic | Redacció.-
El teixit comercial ha configurat Vic des de sempre i li ha donat el caràcter de ciutat de comerç i de serveis de qualitat, ha dit Anglada aquest dilluns a Vic.

Entre els diferents compromisos electorals en matèria de comerç, Anglada ha dit que “PxC farà que Vic torni a ser una ciutat atractiva, d’interès comercial i de serveis, promocionant el comerç de proximitat a tots els barris de Vic”. “Crear una nova regidoria de comerç, turisme i consum per tal de treballar en una sola línia estratègica i relacionada amb la cultura, les fires,mercats i congressos serà una prioritat”. Pel que fa el mercat municipal, Anglada ha assenyalat que “és partidari de mantenir la seva ubicació en el seu lloc actual, traslladant-lo a la planta baixa del mateix edifici”. Del Mercat del Sentis Anglada ha dit que “és partidari de la seva eliminació, on en tot cas buscar-l’hi un altre ubicació.

PxC també es compromet en “acabar amb les irregularitats dels comerços regentats per immigrants que perjudiquen el nostre teixit comercial i a la liberalització dels horaris comercials que només beneficien les grans superfícies i castiguen el petit comerç”.

“Posar en marxa un pla de mobilitat que defineixi tots els itineraris peatonals i circuits de vehicles amb el màxim consens dels veïns, comerciants i ciutadania en general, creant noves places d’aparcament que no es trobin a la perifèria de la ciutat per no castigar més els ciutadans amb el pagament d’aparcaments de superfície”, són altres del compromisos de Plataforma per Catalunya amb el comerç de la ciutat.

En matèria de seguretat, Anglada vol crear “una brigada especial destinada a combatre els robatoris als carrers i als comerços i canviar l’enllumenat públic de la nostra ciutat amb llum blanca, cosa que farà augmentar la percepció de seguretat als nostres carrers.

PxC-Vic

Vic, 18 d’abril de 2011
COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vic, 18/04/2011; PxC DE VIC SE COMPROMETE A CREAR UNA NUEVA CONCEJALÍA DE COMERCIO, TURISMO Y CONSUMO

El presidente de Plataforma per Catalunya y candidato a la alcaldía de Vic, Josep Anglada, ha presentado este lunes algunos de los compromisos electorales en materia de comercio.

Vic | Redacción.-
El tejido comercial ha configurado Vic des de siempre y le ha dado el carácter de ciudad de comercio y de servicios de calidad, ha dicho Anglada este lunes en Vic.

Entre los diferentes compromisos electorales en materia de comercio, Anglada ha dicho que “PxC hará que Vic vuelva a ser una ciudad atractiva, de interés comercial y de servicios, promocionando el comercio de proximidad a todos los barrios de Vic”. “Crear una nueva concejalía de comercio, turismo y consumo para trabajar en una sola línea estratégica y relacionada con la cultura, los ferias, mercados y congresos será una prioridad”. Por lo que hace el mercado municipal, Anglada ha señalado que “es partidario de mantener su ubicación en su lugar actual, trasladándolo a la planta baja del mismo edificio”. del Mercado del los SentidosAnglada ha dicho que “es partidario de su eliminación, o en todo caso buscarle otro ubicación”.

PxC también se compromete a “acabar con los irregularidades de los comercios regentados por inmigrantes que perjudiquen nuestro tejido comercial y a la liberalización de los horarios comerciales que sólo beneficien los grandes superficies y castiguen el pequeño comercio”.

“Poner en marcha un plan de movilidad que defina todos los itinerarios peatonales y circuitos de vehículos con el máximo consenso de los vecinos, comerciantes y ciudadanía en general, creando nuevas plazas de aparcamiento que no se encuentren en la periferia de la ciudad para no castigar más a los ciudadanos con el pago de aparcamientos de superficie”, son otros de los compromisos de Plataforma per Catalunya con el comercio de la ciudad.

En materia de seguridad, Anglada quiere crear “una brigada especial destinada a combatir los robos en las calles y en los comercios y cambiar el alumbrado público de nuestra ciudad con luz blanca, cosa que hará aumentar la percepción de seguridad en nuestras calles”.

PxC-Vic

Vic, 18 de abril de 2011
DIARI DE VIC, 20/04/2011; PÀG. 4 PxC DE VIC ES COMPROMET A CREAR UNA NOVA REGIDORIA DE COMERÇ, TURISME I CONSUM

El president de Plataforma per Catalunya i candidat a l’alcaldia de Vic, Josep Anglada, ha presentat aquest dilluns alguns dels compromisos electorals en matèria de comerç

Vic.- Redacció.-
El teixit comercial ha configurat Vic des de sempre i li ha donat el caràcter de ciutat de comerç i de serveis de qualitat, ha dit Anglada aquest dilluns a Vic. Entre els diferents compromisos electorals en matèria de comerç, Anglada ha dit que “PxC farà que Vic torni a ser una ciutat atractiva, d’interès comercial i de serveis, promocionant el comerç de proximitat a tots els barris de Vic”. “Crear una nova regidoria de comerç, turisme i consum per tal de treballar en una sola línia estratègica i relacionada amb la cultura, les fires,mercats i congressos serà una prioritat”.

Pel que fa el mercat municipal, Anglada ha assenyalat que “és partidari de mantenir la seva ubicació en el seu lloc actual, traslladant-lo a la planta baixa del mateix edifici”. Del Mercat del Sentis Anglada ha dit que “és partidari de la seva eliminació, on en tot cas buscar-l’hi un altre ubicació”.

PxC“acabar amb les irregularitats dels comerços regentats per immigrants que perjudiquen el nostre teixit comercial i a la liberalització dels horaris comercials que només beneficien les grans superfícies i castiguen el petit comerç”.

“Posar en marxa un pla de mobilitat que defineixi tots els itineraris peatonals i circuits de vehicles amb el màxim consens dels veïns, comerciants i ciutadania en general, creant noves places d’aparcament que no es trobin a la perifèria de la ciutat per no castigar més els ciutadans amb el pagament d’aparcaments de superfície”, són altres del compromisos de Plataforma per Catalunya amb el comerç de la ciutat.

En matèria de seguretat, Anglada vol crear “una brigada especial destinada a combatre els robatoris als carrers i als comerços i canviar l’enllumenat públic de la nostra ciutat amb llum blanca, cosa que farà augmentar la percepció de seguretat als nostres carrers”.EL 9 NOU, 21/04/2011; PÀG. 6 i 16 PxC ES PRESENTA PER PRIMER COP AL RIPOLLÈS

Vic | Ripoll.- La PxC
ha fet vuit llistes a Osona, una menys que el 2007, però posa en valor el fet que “tots els candidats són veïns del poble on es presenten”. Al Ripollès es presenten per primera vegada amb una candidatura a Ripoll. Després de passar de l’únic regidor de 2003 a Vic, el president del partit, Josep Anglada, als set de 2007 (quatre a Vic, dos a Manlleu i un a Roda), ara s’imposen el repte d’entrar en la majoria de poblacions on han presentat llista. Confien, per aconseguir-ho, a repetir els resultats que van obtenir en alguns municipis en les eleccions al Parlament. També esperen incrementar la presència a Manlleu, on es passa de 17 a 21 regidors, i a Vic, i mantenir el de Roda, que en l’anterior mandat va haver de plegar per motius de salut i no se’l va substituir.

PxC DE VIC PRESENTA EL PROGRAMA DE COMERÇ

Vic.- La PxC
ha fet públic el programa de comerç, que inclou la creació d’una regidoria de comerç, turisme i consum; “acabar amb les irregularitats dels comerços regentats per immigrants”. El mercat municipal proposen deixar-lo a l’actual ubicació,


Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube