Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias en Cataluña

WWW.REVISTAESPIGOL.COM, 24/10/2012 El calafellenc Joan Carles Fuentes és el candidat de PxC per Tarragona

WWW.REVISTAESPIGOL.COM, 24/10/2012 El calafellenc Joan Carles Fuentes és el candidat de PxC per Tarragona

27/10/2012

Dentro de una gran expectación mediática, el calafellense Joan Carles Fuentes presenta como cabeza de lista por Tarragona, su candidatura en El Vendrell y a los integrantes locales de la misma.

http://www.revistaespigol.com/?p=25098

PxC presenta la llista electoral amb l’ambició de representar el Baix Penedès al Parlament

EL VENDRELL.- Aquesta tarda al peu del monument als Castellers, Plataforma per Catalunya (PxC) ha presentat públicament la seva llista electoral completa per la circumscripció de Tarragona. El calafellenc Joan Carles Fuentes n’és el cap de llista i la jove regidora del Vendrell Anabel Nieto, de 22 anys, la núm.3. El Vendrell i el Baix Penedès constitueixen el bressol de la formació a la demarcació, per això no és estrany que ocupin dos dels tres primers llocs.

La regidora identitària ha obert el torn expressant el seu orgull de ser la màxima representant del Vendrell a la llista, i ha manifestat que “PxC ha recollit 675 avals en pocs dies quan per poder presentar-se a les eleccions només 557 n’eren necessàries, aquestes lleis anti-democràtiques es fan a mesura dels partits de l’establishment, per evitar que d’altres formacions com la nostra entrin en el panorama polític català, però PxC té capacitat per això i per a molt més, és un cop de força contra el sistema”. La regidora ha presentat el nou logotip de PxC que la formació estrenarà en aquests comicis i que recull el color taronja en substitució de l’antic color blau marí, en consonància amb el color taronja que sempre ha sigut el color corporatiu del partit. Anabel Nieto ha expressat la seva gran confiança en l’electorat del Vendrell per al 25-N ja que en les autonómiques del 2010 “El Vendrell va ser la capital de comarca amb més percentatge de vot de PxC a tot Catalunya, igualment el Baix Penedès ho va ser de les 41 comarques, i també a la demarcació de Tarragona va ser on vam obtenir el major percentatge de les quatre circumscripcions catalanes”. Però aquesta vegada la cosa no s’atura aquí, sinó que per primera vegada les sigles de PxC han aparegut a les enquestes dels mitjans d’abast nacional, que ja donen per fet que el Parlament comptarà amb diputats identitaris com ara La Razón a mijans i finals de setembre i La Vanguardia a l’octubre. Per això Anabel Nieto té la il·lusió que “aquest cop PxC representarà el Baix Penedès al Parlament!”.
 
En segon lloc ha intervingut Joan Carles Fuentes, cap de llista per la demarcació de Tarragona, amb aquestes paraules:  “És per a mi un orgull i un honor poder ser el cap de llista per la província de Tarragona a les llistes de PxC”.


La nostra presència serà molt important al Parlament, fins i tot diria que vital. Fins ara se’ns havia dit que molts dels problemes que pateixen els nostres conciutadans no es podien resoldre des de els municipis, que eren problemes que només es podien solucionar des dels parlaments, on es fan les lleis. Ja hem demostrat, des de fa 10 anys, que des dels municipis es poden fer moltes coses per resoldre els problemes que causa la immigració descontrolada que patim. Sí, parlem d’immigració, malgrat que sembla que amb la crisi econòmica i financera, que amb la independència o no de Catalunya, el problema de la immigració ja no sigui un problema.


Des del Parlament impulsarem polítiques per controlar la immigració, impulsarem el tancament de les oficines que la Generalitat té obertes al Marroc per portar-nos més immigrants marroquins, ja que sembla que encara en tenim pocs. Des del Parlament impulsarem el control i inspeccions dels comerços d’immigrants que no respecten les nostre lleis, les botigues dels immigrants que no compleixen els horaris, els basars autèntic“coladero” de màfies xineses, com ja hem vist recentment una petita punta de l’iceberg, botigues que no respecten la llei de garanties dels seus productes. En definitiva, tot el comerç deslleial dels comerços regentats per immigrants.


I amb el tema de la immigració passem a la corrupció política. Els que som regidors als ajuntaments ja veiem dia a dia tota la corrupció com les petites corrupteles legals, càrrecs a dit, sous i dietes astronòmiques, despesa descontrolada, inversions faraòniques i inútils… I els ajuntaments només representen la punta de l’iceberg de la corrupció política i el malbaratament dels nostres impostos. Corrupció a la gestió de la sanitat pública, a la gestió de les ITV del Sr. Oriol Pujol, fundacions per desviar diner públic, cas Palau, cas Millet… La llista és interminable. I ja sense parlar de les seves relacions amb una banca podrida mentre una mà renta l’altra. Amb lleis que permeten una mancança total de transparència, que legalitzen el llatrocini envers els ciutadans, que per una banda permeten comissions abusives, inversions “preferents”, evidentment preferents només per ells. Amb un sistema que ens fa impossible viure sense la banca privada.


Em presento com a representant per part de PxC del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre al Parlament de Catalunya, perquè el bon poble de la província de Tarragona tingui veu al Parlament. Em presento amb la valentia d’haver patit en la meva persona les injustícies del sistema legal que disposem, un sistema que posa per damunt dels valors occidentals i europeus els valors musulmans.


A les eleccions municipals de 2007 vaig col·laborar a la distribució d’uns milers de pamflets a la ciutat de Vic, uns pamflets “de contingut irònic” i que “denoten un alt grau de maduresa democràtica”. Per aquest motiu, per uns pamflets suposadament racistes que incitaven a l’odi, vaig ser processat i condemnat per una denúncia de tres moros i per un advocat independentista i perroflauta a un any i mig de presó per incitació a l’odi racial. Per 3.000 pamflets distribuïts en campanya electoral. 5 dies i mig de garjola per pamflet.


Abans he dit respecte a quests suposats pamflets racistes que incitaven a l’odi que eren uns pamflets “de contingut irònic” i que “denoten un alt grau de maduresa democràtica”. Això no és la meva opinió, sinó la dels tres magistrats de la Audiència de Barcelona que em van absoldre en segona instància.


Els moros i els perroflautes independentistes no m’han pogut empresonar ni inhabilitar perquè no em pogués presentar a aquestes eleccions i podré finalment representar als ciutadans de totes les terres tarragonines al Parlament de Catalunya”
.

 

Llista Eleccions Catalanes 2012

 

1.- Joan Carles Fuentes Linares                         Calafell          Baix Penedès

2.- Jordi Pere Casanova Panisello                     Tortosa          Baix Ebre        

3.- Anabel Nieto Cabello                                      El Vendrell     Baix Penedès

4.- Jesús Fernández Adell                                   Roquetes       Baix Ebre

5.- Ana de la Torre Moya                                       Tarragona      Tarragonès

6.- Albert Tafalla Arisa                                           Reus              Baix Camp

7.- Joan Carrasco Carrión                                    El Vendrell     Baix Penedès

8.- Germán Ciscar Pastor                                     Amposta         Montsià

9- Yolanda Homedes García                               Roquetes        Baix Ebre

10.- Xanna Camps Cubedo                                 El Vendrell      Baix Penedès

11.- Ramon Martí Moragrega                               Roquetes        Baix Ebre

12.- Josep Mitjans Pedriza                                   El Vendrell      Baix Penedès

13.- Marisa Espuny Subirats                                Amposta         Montsià

14.- Joel Cuello Cortés                                         Bot                  Terra Alta

15.- Mª Mercedes García del Pino Valdeolivas El Vendrell      Baix Penedès

16.- Maria Neus Vargas Carrión                        Tarragona       Tarragonès

17.- Griselda Panisello Zamora                         Amposta          Montsià

18.- August Armengol Rofes                              El Vendrell      Baix Penedès

 

 

 

 

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 24/10/2012 PxC inclou sis vendrellencs a la candidatura per Tarragona per al 25-N

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-inclou-sis-vendrellencs-la-candidatura-tarragona-al-25-n

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) ha presentat la seva candidatura per Tarragona de cara a les eleccions al Parlament. El calafellenc Joan Carles Fuentes encapçala la llista, mentre que la regidora del Vendrell Anabel Nieto, ocupa el número 3. Les polítiques en immigració centraran, un cop més, el programa de Plataforma.

 

LA FURA, 26/10/2012; PÀG.15 Els núm. 1 i 3 de la PxC són baixpenedesencs

EL VENDRELL.- Dimarts a la tarda es va presentar al Vendrell la candidatura completa de la Plataforma per Catalunya (PxC) per Tarragona, que compta amb dos representants baixpenedesencs als primers llocs. El calafellenc Joan Carles Fuentes n’és el cap de llista i la regidora vendrellenca Anabel Nieto, la núm. 3.

Nieto recorda que en les eleccions al Parlament del 2010 “el Vendrell va ser la capital de comarca amb més percentatge de vot de PxC i el Baix Penedès ho va ser de les 41 comarques”. Aquest fet ha catapultat dos penedesencs al capdavant de la llista.

EL 3 DE VUIT, 26/10/2012; PÀG.4 9 penedesencs integren les llistes de PxC

PxC - Hi ha fins a 7 candidats del Baix Penedès inclòs el cap de llista per Tarragona

VILAFRANCA DEL PENEDÈS / EL VENDRELL.- Aquesta setmana s’han conegut les llistes electorals que faltava conèixer de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 25 de novembre i, com ja havia succeït amb les anteriors candidatures, també compten amb polítics de les comarques del Penedès

Nou penedesencs a les llistes de PxC

Plataforma per Catalunya (PxC), ha integrat fins a nou penedesencs a les seves llistes, dos per Barcelona i set , inclòs el cap de llista, el calafellenc Joan Carles Fuentes, per Tarragona.

Els representants del PxC de l’Alt Penedès seran: en el lloc número 21, el regidor de Mediona Eduard Farré, i la vilafranquina Carme Sagarra que apareix amb el número 22. El gruix de candidats penedesencs de PxC els trobem, però, a la llista per Tarragona. Ja era sabut que el segurenc Joan Carles Fuentes, de 48 anys i regidor a Vic -i no pas a Calafell, com erròniament vam publicar la setmana passada- és el cap de llista.

Aquesta setmana s’ha conegut la resta de candidatura, en la qual hi ha la regidora del Vendrell Anabel Nieto al número 3, el també regidor vendrellenc Joan Carrasco al número 7, la militant vendrellenca de PxC Xanna Camps és al número 10, el regidor vendrellenc Josep Mitjans, al número 12; Maria Mercedes García del Pino Valdeolivas, també del Vendrell, ocupa el lloc número 15; mentre que al 18 i darrer de la llista és pel portaveu de PxC a l’Ajuntament del Vendrell i vicepresident del partit, August Armengol.

EL VALLENC, 19/10/2012; PÀG.4 Plataforma per Catalunya - Eleccions al Parlament 25-N

El partit que lidera a Barcelona Josep Anglada ha escollit per Tarragona un regidor de l’Ajuntament de Vic

VALLS.- El número u de Plataforma per Catalunya (PxC) per la demarcació és Joan Carles Fuentes Linares, de Calafell i regidor de l’Ajuntament de Vic, en substitució del vendrellenc August Armengol, que, això sí, tanca la candidatura. La majoria de noms de la llista provenen de les comarques del Baix Penedès i de les Terres de l’Ebre.

Fuentes, nascut l’any 1964, és psicoanalista i psicoterapeuta. Quinze anys com a professor de psicologia i psicoanàlisi i cinc anys de psicoanalista didàctic al Centre Internacional de Psicologia de Barcelona. Musicoterapeuta, professor adjunt de psicologia durant cinc anys a l’Institut Superior de Ciències Terapèutiques i Educatives. Professor de psicologia empresarial en cursos de formació de la Generalitat i el Fons Social Europeu, tres anys com a membre de Creu Roja. És membre del Consell Executiu de PxC.

Llista Plataforma

1.- Joan Carles Fuentes Linares                         Calafell          

2.- Jordi Pere Casanova Panisello                     Tortosa          

3.- Anabel Nieto Cabello                                      El Vendrell     

4.- Jesús Fernández Adell                                   Roquetes       

5.- Ana de la Torre Moya                                       Tarragona      

6.- Albert Tafalla Arisa                                           Reus              

7.- Joan Carrasco Carrión                                    El Vendrell     

8.- Germán Ciscar Pastor                                     Amposta        

9- Yolanda Homedes García                               Roquetes        

10.- Xanna Camps Cubedo                                 El Vendrell      

11.- Ramon Martí Moragrega                               Roquetes        

12.- Josep Mitjans Pedriza                                   El Vendrell      

13.- Marisa Espuny Subirats                                Amposta        

14.- Joel Cuello Cortés                                         Bot                  

15.- Mª Mercedes García del Pino Valdeolivas El Vendrell      

16.- Maria Neus Vargas Carrión                        Tarragona      

17.- Griselda Panisello Zamora                         Amposta          

18.- August Armengol Rofes                              El Vendrell      

 

 

DIARI DE TARRAGONA, 25/10/2012; PÀG.31 Diecinueve candidaturas concurren por Tarragona a las elecciones del 25-N

TARRAGONA.- A las elecciones autonómicas del próximo 25 de noviembre en Catalunya se presentan un total de 17 candidaturas en las cuatro demarcaciones catalanas. Aparte de las siete que actualmente tienen representación parlamentaria , lo hacen la Candidatura de Unidad Popular (CUP) y Plataforma per Catalunya (PxC), ya con representación en el ámbito municipal.

Destaca Plataforma per Catalunya, que es la segunda fuerza en el consistorio de Vic con cinco concejales.

Además de las mencionadas siglas, otras formaciones se presentan. En el caso de Tarragona, suma un total de 19 listas.

 

DIARI MÉS, 25/10/2012; PÀG.4 Els tarragonins podrán escollir entre dinou candidatures el proper 25-N

El partit del Movimiento Ciudadano 15N només es presenta a la demarcació de Tarragona en les elecions al Parlament Alba Porta / TARRAGONA.- En les properes eleccions al Parlament de Catalunya, els ciutadans de la demarcació de Tarragona podran escollir entre dinou candidatures. Ahir, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) va publicar les candidatures presentades davant la Junta Electoral Provincial de Tarragona per a les eleccions del proper dia 25 de novembre, i aquest és el nombre total de paperetes entre les quals podran escollir els ciutadans.

I és que a banda de les formacions polítiques més conegudes i que ja compten amb representació al Parlament català, n’hi ha moltes més que també concorreran en aquest comicis. Així, els electors també podran optar per formacions polítiques com Plataforma per Catalunya (PxC), que actualment és la segona força al consistori de Vic amb cinc regidors.

 

 

 

 

 

EL 3 DE VUIT, 19/10/2012; PÀG.4 Penedesencs a totes les llistes

ALT PENEDÈS. A l'espera de conèixer's la llista del PP, 14 persones d'aquesta comarca van a alguna de les candidatures polítiques per Barcelona.

BAIX PENEDÈS. Aquesta comarca hi aporta un mínim de 12 noms.

EL VENDRELL.- Com ja vam anunciar fa un parell de setmanes, Joan Carles Fuentes, resident a Calafell i regidor a l'Ajuntament de Vic, obrirà la llista de Plataforma per Catalunya (PxC) a la demarcació de Tarragona.

 

 

WWW.LAFURA.CAT, 24/10/2012; 11:40 Els núm. 1 i 3 de la PxC són baixpenedesencs

http://lafura.cat/noticies/num-1-3-pxc-baixpenedesencs

EL VENDRELL.- Dimarts a la tarda es va presentar al Vendrell la candidatura completa de la Plataforma per Catalunya (PxC) per Tarragona, que compta amb dos representants baixpenedesencs als primers llocs. El calafellenc Joan Carles Fuentes n’és el cap de llista i la regidora vendrellenca Anabel Nieto, la núm. 3.

Nieto recorda que en les eleccions al Parlament del 2010 “el Vendrell va ser la capital de comarca amb més percentatge de vot dePxC i el Baix Penedès ho va ser de les 41 comarques”. Aquest fet ha catapultat dos penedesencs al capdavant de la llista.

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube