Catalán - Castellano
cuéntanos
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
síguenos

Noticias en Cataluña

Anglada:

Anglada: "hay motivos para ser optimistas"

01/11/2012

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada contempla la entrada en el Parlament por la demarcación de Tarragona

Tortosa | Redacción.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, que ha estado acompañado por el secretario general de PxC, Robert Hernando, por el cabeza de lista de Tarragona, Joan Carles Fuentes i por los concejales de Tortosa, Roquetes i Amposta, ha manifestado que "entra dentro de las posibilidades que la candidatura identitaria por Tarragona obtenga representación en las elecciones del próximo 25 de noviembre".

Anglada, cabeza de lista por Barcelona, se ha emparado en los buenos resultados cosechados en Tarragona en las pasadas elecciones al Parlament del año 2010 para decir que “hay motivos para ser optimistas”.

“Este año contamos con el plus que supone haber ampliado la representación de los 5 concejales que teníamos hasta los 9 actuales” –ha añadido.

El presidente de Plataforma per Catalunya ha destacado "la importancia del trabajo que los regidores llevan a cabo desde los municipios, que nos servirá para generar una confianza que esperamos ver plasmada en las urnas".

Enviar noticia por correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir esta noticia
Noticias relacionadas en otros medios de comunicación

DELCAMP.CAT, 30/10/2012; Josep Anglada es mulla a Reus

El cap de llista de Plataforma per Catalunya per Barcelona i cap visible del projecte identitari arreu del país ha visitat avui Reus en una de les seves habituals visites per barris i ciutats en aquesta precampanya abans de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25N. Acompanyat d’un seguici d’unes trenta persones, ha visitat diversos establiments del passeig Prim, el carrer Sant Joan i el centre de la ciutat. Tota la passejada ha anat acompanyada, a més d’uns disciplinats militants repartint octavetes de PxC, d’una persistent pluja. 

Abans de la marxa, Anglada ha parlat amb els mitjans de comunicació i ha explicat que, malgrat que les darreres enquestes de RAC1 i de LaVanguardia no els donen representació al Parlament de Catalunya, valora positivament el percentatge de vot que els adjudiquen les enquestes. Anglada s’ha volgut fixar en una enquesta que va publicar el diari espanyol La Razón i que els donava entre 2 i 3 diputats.

Preguntat per delCamp.cat, Anglada ha explicat que no està descartat que puguin treure representació a la demarcació de Tarragona. «Després dels diputats que aconseguirem a Barcelona, el lloc on tenim més vots i més possibilitats de sortir elegits és la província de Tarragona», ha detallat Anglada. 

WWW.E-NOTICIES.CAT, 02/11/2012; Anglada creu que treuran un diputat per Tarragona

El president de PxC considera que "hi ha motius per ser optimistes”

Redacció.-  El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha manifestat que "entra dintre de les possibilitats que la candidatura identitària per Tarragona obtingui representació en les eleccions del proper 25 de novembre".

Anglada, cap de llista per Barcelona, s’ha emparat en "els bons resultats obtinguts" a Tarragona a les passades eleccions al Parlament de l’any 2010 per dir que “hi ha motius per ser optimistes”. “Enguany comptem amb el plus que suposa haver ampliat la representació dels 5 regidors que teníem fins als nou actuals”, ha afegit.

El president de Plataforma per Catalunya ha destacat “la importància del treball que els regidors duen a terme des dels municipis, que ens servirà per generar una confiança que esperem veure plasmada a les urnes”.

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 04/11/2012; Anglada contempla la entrada en el Parlament por la demarcación de Tarragona

Redacció.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, que ha estado acompañado por el secretario general de PxC, Robert Hernando, por el cabeza de lista de Tarragona, Joan Carles Fuentes y por los concejales de Tortosa, Roquetes y Amposta, ha manifestado que “entra dentro de las posibilidades que la candidatura identitaria por Tarragona obtenga representación en las elecciones del próximo 25 de noviembre”.

Anglada, cabeza de lista por Barcelona, se ha emparado en los buenos resultados cosechados en Tarragona en las pasadas elecciones al Parlament del año 2010 para decir que “hay motivos para ser optimistas”.

“Este año contamos con el plus que supone haber ampliado la representación de los 5 concejales que teníamos hasta los 9 actuales” –ha añadido.

El presidente de Plataforma per Catalunya ha destacado “la importancia del trabajo que los regidores llevan a cabo desde los municipios, que nos servirá para generar una confianza que esperamos ver plasmada en las urnas”.

 

Darme de alta Darme de baja
PxC a Youtube