Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Tolerància zero amb la corrupció

Tolerància zero amb la corrupció

30/01/2015 - Amposta

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

German Ciscar demandarà l’alcalde per presumptes adjudicacions fetes a dit entre l’Hospital comarcal i els laboratoris de referència del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre


Amposta | Redacció.- El regidor de Plataforma per Catalunya a la capital del Montsià, German Ciscar, interposarà una demanda contra l’alcalde Manel Ferré davant la Fiscalia de Reus.

Ciscar disposa de documentació que acreditaria que els convenis i les renovacions fetes entre l’Hospital Comarcal d’Amposta i els laboratoris de referència del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre incompleixen la llei de contractes del sector públic. S’haurien fet adjudicacions a dit i només durant el 2013 superarien els 230.000 euros.

El portaveu també demana a la Fiscalia que investigui la relació de l’alcalde amb els laboratoris, ja que podria incórrer en irregularitats i incompliments de la llei.

Ciscar ha afirmat que “alguns es pensen que la sanitat és un negoci privat, i res d’això, és de tots i entre tots hem de lluitar per defensar-la”, al temps que ha manifestat sentir respecte per tothom, i temor per ningú.

En aquesta línia s’ha mostrat contundent davant dels casos de corrupció, i ha dit que “qui la fa, que la pagui”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube