Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Joan Garriga: “l’Ajuntament està adoctrinant els barcelonins perquè abracin el multiculturalisme”

Joan Garriga: “l’Ajuntament està adoctrinant els barcelonins perquè abracin el multiculturalisme”

15/05/2012 - Barcelona

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Garriga advoca per reforçar el sentiment de pertinença, preservar les arrels i mantenir la pròpia identitat

Barcelona | Redacció.- El delegat local de Plataforma per Catalunya a Barcelona, Joan Garriga, ha manifestat la seva disconformitat amb la impulsió del rodatge d’una sèrie per part del consistori de la capital catalana que “té com a principal objectiu reflectir l'entusiasme i la complicitat d'un grup de joves procedents de diferents cultures".

Garriga afirma que el consistori que presideix l´alcalde Trias “aposta per fomentar el multiculturalisme que propicia l’aparició de guetos”. En aquest sentit ha denunciat la “hipocresia d’uns polítics que d’altra banda prefereixen viure als barris benestants de Barcelona, allunyats de les problemàtiques que genera la immigració que tan efusivament promocionen”.

El delegat de la formació identitària a la ciutat comtal ha advertit que “el multiculturalisme és la cara  del relativisme més perjudicial perquè entén que totes les cultures són iguals, obviant que moltes d’aquestes ataquen els nostres valors”.

Garriga ha afegit que “a més posa en perill la convivència, perquè no està fonamentat en valors i certeses i deriva en la creació d’una societat multiconflictiva”.

El dirigent identitari  advoca per “crear mecanismes que reforcin el sentiment de pertinença a una comunitat, recordin el seu passat i que facilitin la defensa d’una identitat pròpia en el present” per tal d’evitar la fractura i el conflicte.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 16/05/2012; Joan Garriga, delegado de PxC en Barcelona: “El Ayuntamiento adoctrina a los barceloneses para que abracen el multiculturalismo”

Redacción.-  El delegado local de Plataforma per Catalunya (PxC) en Barcelona, Joan Garriga, ha manifestado su disconformidad con la realización del rodaje de una serie por parte del Consistorio de la capital catalana, que “tiene como principal objetivo reflejar el entusiasmo y la complicidad de un grupo de jóvenes procedentes de diferentes culturas”.

Garriga afirma que el consistorio que preside el alcalde Trias “apuesta por fomentar el multiculturalismo que propicia la aparición de guetos”. En este sentido ha denunciado la “hipocresía de unos políticos que por otro lado prefieren vivir en los barrios bienestantes de Barcelona, alejados de las problemáticas que genera la inmigración que tan efusivamente promocionan”.

El delegado de la formación identitaria en la ciudad condal ha advertido que “el multiculturalismo es la cara del relativismo más perjudicial porque entiende que todas las culturas son iguales, obviando que muchas atacan nuestros valores”.

Garriga ha añadido que “además pone en peligro la convivencia, porque no está fundamentado en valores y certezas y deriva en la creación de una sociedad multiconflictiva”.

El dirigente identitario aboga por “crear mecanismos que refuercen el sentimiento de pertenencia a una comunidad, recuerden su pasado y que faciliten la defensa de una identidad propia en el presente” para evitar la fractura y el conflicto.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube