Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Contra la utilització de Barcelona com a aparador del fonamentalisme

Contra la utilització de Barcelona com a aparador del fonamentalisme

24/05/2013 - Barcelona

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya exigeix a Trias que es retracti després de permetre que s’utilitzi Barcelona per fer publicitat d’una tirania islàmica 

Barcelona | Redacció.- Plataforma per Catalunya expressa la seva reprovació a que el monument de Cristòfor Colom serveixi d’aparador per fer publicitat de l’empresa Qatar Airways

Els valors que ha de transmetre la capital catalana en absolut tenen res a veure amb els associats a l’aerolínia, controlada per la família real catarí, que dirigeix el país àrab sota una fèrria dictadura que no reconeix els drets de les dones ni dels treballadors. 

L’emirat promociona la visió wahabista de l’islam i encoratja a l’aplicació de la sharia i la construcció de mesquites arreu del món per difondre el radicalisme islamista a través d’elles. 

En aquest sentit denunciem la utilització d’aquest símbol de la ciutat, que representa l’arribada dels espanyols a Amèrica i per tant un dels nostres valors com a civilització, com a suport per donar empara a una dictadura.

Els 94.100 euros que cobrarà l’Ajuntament per permetre que el monument a Colom s’utilitzi a mode de suport publicitari representa la compra voluntats a cop de talonari. 

El radicalisme islamista cerca legitimitar-se per imposar els seus principis utilitzant en aquest cas al FC Barcelona, entitat esportiva dirigida per una directiva que s’ha rendit als petrodòlars.

L'article 19 de paisatge urbà prohibeix la publicitat sobre estàtues, temples, cementiris, monuments, fonts, equipaments, serveis públics, zones naturals i espais verds, i per tant és el propi Ajuntament qui està incorrent en una irregularitat.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube