Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Garriga: “el litoral de Barcelona es un paradís del llibertinatge on les actituds incíviques no es castiguen”

Garriga: “el litoral de Barcelona es un paradís del llibertinatge on les actituds incíviques no es castiguen”

04/08/2014 - Barcelona

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya vol acabar amb la competència deslleial de tots els serveis il·legals que s’ofereixen a les platges de la ciutat


Barcelona | Redacció.- El delegat de Plataforma per Catalunya a la capital catalana,Juan Garriga, ha exigit que l’Ajuntament posi fi a les pràctiques irregulars que es duen a terme al litoral barceloní.

En relació a aquesta demanda ha denunciat que a la persistent presència de llauners al centre de la ciutat, i manters i massatgistes a la platja, ara s’hi afegeix la de venedors ambulants de begudes combinades amb alcohol.

Garriga assegura que la proliferació de tot tipus d’ofertes de serveis que ni tributen ni ofereixen garanties als consumidors obeeix a la laxitud en el control i la permissivitat de l’Ajuntament.

El delegat afirma que al litoral barceloní es practiquen un seguit d’activitats il·legals amb total impunitat que suposen una competència deslleial per al sector de l’hostaleria, la restauració, el petit comerç i els fisioterapeutes, i que també comporten riscos per als clients.

En aquest sentit ha recordat que el top manta perjudica les botigues tradicionals de discos i de roba i complements, que paguen sous als treballadors i impostos per poder desenvolupar la seva activitat comercial. Però a més, comprar els seus productes alimenta les màfies, que obtenen lucratius guanys amb la immigració il·legal i l’explotació d’éssers humans, i no ofereix les garanties d’un producte original.

Els massatgistes no estan titulats i poden ocasionar lesions musculars, els llauners guarden la mercaderia a llocs insalubres com les trampes de l’electricitat i treuen clients als bars de la zona, els glaçons de gel per als combinats amb alcohol que després venen a vora del mar els agafen amb les mans i les begudes es preparen a la platja o al carrer en condicions higièniques deplorables.

Garriga afirma que “l’existència d’un catàleg de serveis al marge de la llei perjudica seriosament la imatge de Barcelona com a destí turístic perquè fomenta la idea que la capital catalana és un paradís del llibertinatge on les actituds incíviques no es castiguen”.

Per això apunta que acabar amb aquestes pràctiques irregulars és essencial per fer saber que no tot s’hi val i que els tramposos són castigats.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube