Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC dóna suport al guàrdia urbà de Barcelona expedientat per dur la bandera espanyola

PxC dóna suport al guàrdia urbà de Barcelona expedientat per dur la bandera espanyola

09/11/2016 - Barcelona

PxC ha estat present per donar suport a en Juanjo, junt amb centenars de catalans a favor de la llibertat d'expressió.

Barcelona | Redacció.– Aquest dimarts 8 de novembre era citat en "Juanjo", un guàrdia urbà de Barcelona que ha estat expedientat per lluir la bandera espanyola a mode de braçalet al canell. La convocatòria social no es va fer esperar i aviat va córrer com la pólvora com l'Ajuntament de l'alcaldessa Ada Colau, impregnat de sectarisme anti-banderes i anti-identitari i amb vista grossa només pels incívics cupaires, anava a expedientar al funcionari de seguretat.

Concentrats davant de les oficines de Recursos Humans de l'Ajuntament de Barcelona, centenars de catalans que se senten espanyols han protestat contra la pèssima gestió i discriminació ideològica de l'alcaldessa i del seu equip, donant suport al guàrdia en el moment de la seva entrada.

Plataforma per Catalunya (PxC) ha estat present amb un grup de seguidors i el seu nou responsable de la Secretaria d'Organització, Jordi de la Fuente, que ja havia estat en contacte amb l'expedientat i que va poder mostrar la seva solidaritat i la del partit amb la seva causa de forma pública amb la resta de concentrats al lloc.

Des d'aquí enviem el nostre recolzament i desitgem que aviat es faci justícia i es deixi de perseguir a qualsevol persona pel seu sentiment identitari català i espanyol.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube