Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Els veïns del carrer Japó exigeixen més seguretat pel seu barri

Els veïns del carrer Japó exigeixen més seguretat pel seu barri

14/09/2017 - Barcelona

Barcelona | Redacció.- Plataforma per Catalunya (PxC) va acompanyar als veïns de Carrer Japó de Barcelona (La Prosperitat, Nou Barris) a la Seu de Districte de l'Ajuntament de Barcelona per a realitzar una entrada formal al registre, dirigit directament a l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, per a exigir que atengui les demandes veïnals al respecte del centre de culte islàmic que es vol instal·lar al seu carrer.

Els veïns i PxC demanen informació, entre d'altres detalls, de qui es preveu que ha de ser el futur imam del centre de culte, les seves acreditacions que el faculten per aquest càrrec i els seus antecedents penals, així com quines han estat les vies de finançament per a la reforma i manteniment d'aquesta mesquita. Després dels lamentables atemptats gihadistes a Barcelona el passat mes d'agost, s'ha tornat a demostrar que alguns dels terroristes són captats i adoctrinats a centres de culte islàmic gestionats per imams amb una ideologia islamista extremista, pel que el veïnat té dubtes que han de ser escoltades i han d'obtenir resposta.

 

Els veïns del Carrer Japó segueixen realitzant sonores protestes amb cassoles cada nit per a protestar per la manca de democràcia, transparència i informació que han rebut per part de l'Ajuntament d'Ada Colau i la seva regidora de districte, Janet Sanz, al respecte de la imposició d'aquesta mesquita al seu carrer. Els veïns no volen aquest centre de culte islàmic, com tampoc qualsevol activitat social que generi aglomeracions, sorolls o conflicte veïnal. Des del principi, PxC ha tractat d'ajudar als veïns, que tenen encara a dia d'avui una actitud molt valenta i decidida pel seu futur.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube