Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Calaf, 30/09/2013; PxC Calaf demana la dimissió immediata de l'alcaldessa de Calaf imputada en el cas de Caixa Catalunya .

Calaf, 30/09/2013; PxC Calaf demana la dimissió immediata de l'alcaldessa de Calaf imputada en el cas de Caixa Catalunya .

30/09/2013 - Calaf

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Xavier García "Maria Antònia Trullàs està imputada per un delicte d'administració deslleial, Calaf no mereix una alcaldessa d'aquesta categoria" .

Redacció | Calaf .-
L'alcaldessa de Calaf Maria Antonia Trullàs que governa un dels municipis més endeutats de la comarca, que el primer que va fer quan va arribar va ser pujar-se el sou un 30% i sobre la qual PxC i la resta de grups de la oposició han denunciat en diverses ocasions la seva falta de transparència en la gestió i a l'hora de facilitar informació a l'oposició apareix ara com a imputada en el cas de Caixa Catalunya .

Trullàs està imputada per un delicte d'administració deslleial en un dels casos més vomitius i vergonyosos de la història recent en el món de les finances catalanes. L'alcaldessa de Calaf i altres 54 directius de Caixa Catalunya , entre ells polítics de tots els colors estaven pujant sous de manera desorbitada mentre l'entitat tenia greus problemes econòmics i fins i tot rebia diners del FROB, és a dir, de tots els contribuents. En el seu escrit, el fiscal qualifica la política de retribucions d'irresponsable  amb escandaloses i milionàries indemnitzacions.

Per al portaveu municipal de PxC a Calaf Xavier García i líder de l'oposició "l'alcaldessa ha de dimitir immediatament i deixar el seu càrrec fins que s'aclareixi l'assumpte, ens sembla lamentable que Calaf tingui una alcaldessa que pugui representar el pitjor de la casta política als veritables culpables de la crisi, polítics ficats a banquers per omplir-se les butxaques de diners del contribuent" i ha sentenciat que"la transparència de la Sra. Trullàs tots sabem que brilla per la seva absència però seria un exercici d'enginyeria democràtica i demostraria un mínim d'ètica si abandonés el seu càrrec fins que se celebri el judici, per descomptat si finalment queda condemnada hauria de ser inhabilitada de per vida per exercir qualsevol funció pública".

PxC

Calaf, 30 de setembre de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube