Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Buñuel:

Buñuel: "els episodis de violència urbana són cada cop més freqüents"

18/07/2012 - Canovelles

COMUNICAT  DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya denuncia una baralla entre magribins a Canovelles que posa de manifest les deficiències policials de la ciutat 

Canovelles | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Canovelles, Ricard Buñuel, ha denunciat la manca d’efectius policials després d’una multitudinària baralla a mans d’una desena de magribinss a la ciutat vallesana.

El dirigent identitari ha manifestat la seva preocupació en observar que els dos policies locals que van acudir al lloc dels fets es van veure desbordats pels violents, que van fer cas omís a les indicacions dels agents.

Buñuel ha manifestat la seva estupefacció en observar que “no van acudir reforços de la comisaria de Policia local que hi ha a pocs metres del lloc dels fets”, ja que els Mossos d’Esquadra van haver de desplaçar-se des de Granollers i van arribar quan la baralla ja s’havia dissolt.

Aquesta situació va provocar que els dos agents es veiessin en àmplia situació d’inferioritat i no poguessin practicar detencions.

Un militant de Plataforma per Catalunya va facilitar una filmació en la que se aprecia el desenllaç de la batussa, en la que els implicats desafien les ordres dels agents reiteradamente i s’intercanvien garbellaments i empentes fins que estan a punt d’embardissar-se de nou.

Buñuel ha assegurat que “aquests episodis de violència urbana a mans d’immigrants desgraciadament són cada cop més freqüents”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube