Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Buñuel:

Buñuel: "prop del 70% de les ajudes socials van a mans d’immigrants"

31/07/2013 - Canovelles

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya porta a terme una campanya de denúncia pel desgavell migratori

Canovelles | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha conclòs el repartiment de cinc mil fullets informatius en què dóna a conèixer les irregularitats detectades en matèria d'immigració al municipi.

La campanya ha estat rebuda amb una gran acceptació per part dels veïns del municipi, que han descobert que prop del 70% de les ajudes socials van a mans d’immigrants i que malgrat la crisi els immigrants continuen arribant a Canovelles. 

La campanya informa de les detencions d’immigrants il·legals al municipi i la detecció de comerços sense llicència i treballadors sense contracte de treball. 

També es denuncien altres aspectes com la brutícia de places i carrers i el deute generat pel govern municipal (PSC), que s’enfila fins els 9 milions d’euros.

Ricard Buñuel, portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, ha explicat que amb l’edició d’aquests fulletons informatius “suplim el buit mediàtic que ens fan els mitjans de comunicació que diuen ser pluralistes i que per a més inri estan finançats amb fons públics”. 

Per concloure, Buñuel, afegeix que “tenim la voluntat de servir i treballar per al poble, i amb el poble, i aquest és el missatge que volem transmetre als veïns”.

 

 

 

 


 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube