Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 09/03/2012; PÀG.9 PxC denuncia la venda il•legal de peix

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 09/03/2012; PÀG.9 PxC denuncia la venda il•legal de peix

11/03/2012 - El Vendrell

EL VENDRELL.- El Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) denuncia la venda il·legal de peix al municipi amb furgonetes estacionades als Pisos Planas o al Camí del Tomoví, o amb bicicletes que transportaven petits contenidors tant al nucli del Vendrell com al Passeig Marítim de les platges.

“Hem denunciat els perjudicis no solament per als interessos econòmics dels establiments legalment establerts a la vila o per als peixaters del mercat municipal, sinó també per als consumidors pel que fa a les deplorables condicions higiènico-sanitàries i del trencament de la cadena de fred que representa aquest tipus de venda il·legal per a la salut de les persones”, segons explica August Armengol, cap de PxC, en un comunicat on, a més a més, opina que hi ha “escassa persecució i atenció que li dedica l’equip de govern”.

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI DE TARRAGONA, 06/03/2012; PÀG.15 Denuncian venta ilegal de pescado en el núcleo urbano

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) en la oposición en el Vendrell ha denunciado venta ilegal de pescado en el núcleo urbano a cargo de inmigrantes. No es la primera vez que PxC denuncia la situación que ha ubicado en la zona de Pisos Planas, Camí del Tomoví o en las playas y desde furgonetas o bicicleta. El partido señala que, además de riesgos para la salud, supone un daño para las pescaderías. Apunta que fuentes vecinales de la calle Sant Magí señalan que el vendedor ilegal coloca allí su mercancía.

 

 

WWW.DELCAMP.CAT, 05/03/2012 PxC assegura que es manté la venda il•legal de peix al Vendrell

El partit envia imatges d'un suposat venedor ambulant de peix que assorteix establinents regentats per magrebins. PxC creu que l'equip de govern actua "amb poca contundència i escassa atenció" en aquest tema

El Vendrell (Baix Penedès).- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'ajuntament del Vendrell ha tornat a denunciar la venda il·legal de peix en diferents espais del municipi, una queixa que ja han fet en altres ocasions. El partit ha incidit en el fet que aquests venedors segueixen assortint de peix diferents establiments de la ciutat.

Per això han enviat unes imatges als mitjans de comunicació en les quals s'intueix una persona que, asseguren, fa aquestes tasques de repartiment de peix. Concretament, des de PxC expliquen que és un venedor ambulant que serveix gènere a un establiment d'alimentació regentat per immigrants que es troba al carrer Sant Magí.

Pel partit d'extrema dreta, aquestes borroses imatges són la prova de la "poca contundència aplicada i de l'escassa persecució i atenció" que en fa l'equip de govern. PxC avisa del perjudici que aquesta activitat té pels interessos econòmics dels establiments "legalment establerts" de la ciutat i del problema que això pot suposar pels consumidors i per la salut de les persones.

 

WWW.LAFURA.CAT, 05/03/2012; 12:06 La PxC reitera que hi ha venda il•legal del peix al Vendrell

http://lafura.cat/noticies/pxc-reitera-venda-il-legal-del-peix-al-vendrell

EL VENDRELL.- La Plataforma per Catalunya (PxC) sosté que la venda il·legal de peix per part de població magribina es manté al Vendrell. Dilluns de la setmana el partit de l’oposició va obtenir imatges d'un presumpte venedor clandestí de peix, fetes de nit i des d'un vehicle en moviment, a la zona de l’estació de trens. Segons la PxC, la poca contundència policial i de l'escassa persecució i atenció que li dedica l'equip de govern local són la causa de la persistència del fenomen. La PxC assegura que hi ha veïns que són testimonis que al carrer Sant Magí aquest venedor ambulant serveix peix a un establiment d'alimentació regentat per immigrants.

 

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 06/03/2012 PxC denuncia venda il•legal de peix

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-denuncia-venda-il%C2%B7legal-de-peix

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciat diverses vegades un possible cas de venda il·legal de peix al municipi, a través de furgonetes estacionades entorn el barri dels Pisos Planas o al Camí de Tomoví, o bé amb bicicletes que transporten el peix pel Vendrell i pels barris marítims.

 

 

LA FURA, 09/03/2012; PÀG.16 Venda de peix

EL VENDRELL.- La Plataforma per Catalunya (PxC) sosté que la venda il·legal de peix per part de la població magrebina es manté al Vendrell. Dilluns de la setmana passada la PxC va obtenir imatges d’un presumpte venedor clandestí de peix, fetes de nit a la zona de l’estació. Segons la PxC, la poca contundència policial i de l’escassa atenció que li dedica l’equip de govern local són la causa de la persistència del fenomen. La PxC assegura que el venedor serveix peix a un establiment d’alimentació regentat per immigrants al carrer Sant Magí.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube