Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

WWW.REVISTAESPÍGOL.COM, 13/03/2012 Dona catalana, dona amenaçada

WWW.REVISTAESPÍGOL.COM, 13/03/2012 Dona catalana, dona amenaçada

27/03/2012 - El Vendrell

http://www.revistaespigol.com/?p=20793

 OPINIÓ

Joan M. Carrasco

Regidor de PxC al Vendrell

El socialisme proislàmic del PSC-PSOE juntament amb els seus còmplices d’ICV, ERC, PP, i CiU pretén marcar-li un gol a la dona catalana, espanyola i europea amb aquest conte que “el vel musulmà és un signe cultural i així s’ha acceptar”… per què? per què volen que les catalanes siguin ignorants i submises com la dona islàmica que porta segles humiliada i convertida en mer objecte al servei del seu marit o millor dit del seu amo?

Només cal repassar les sures de l’Alcorà per descobrir que el “hijab” és el vel de les dones impures segons la saviesa de tan fonamentalista dogma. S’ha de cercar en la impura biologia genètica de les dones la causa de la seva infinita misèria. La dona és un ésser impur i degradat davant l‘home musulmà, que s’adjudica, “per genètica superior divina”, la propietat de tan “repugnant” col·lectiu, al que se’l nega el més mínim dret tret del de ser lapidat quan al totpoderós marit li convingui…

I com la dona és un ésser impur i inferior per a aquest col·lectiu, és quelcom que s’ha d’amagar de la mirada de Déu i dels homes, i haurà de cobrir-se el cap (hijab), el cos (xador) i tota ella (burca) com signe de la seva impuresa i de la seva inferioritat biològica davant el mascle musulmà. Les tres peces són un signe incontestable de sexisme i racisme, les tres són signes equiparables a l’ablació del clítoris que a més a més practiquen algunes sectes mutil·ladores de l’islam, ja que fan desaparèixer la condició d’ésser humà de la dona i, per tant, els seus drets més fonamentals.

Resulta preocupant que tan sols Plataforma per Catalunya (PxC), se n’adoni i lluiti democràticament contra la greu amenaça que penja sobre Catalunya, que no es cap altra que el fonamentalisme islàmic que avança implacable violant fronteres i corrompent democràcies, parlaments i senats, i no dubten en utilitzar escoles i covards polítics que no volen entendre que estan venent el seu país per un plat de llenties podrides a un col·lectiu que està molt lluny de venir a pagar les nostres pensions com ens volen fer creure. Vénen a envair-nos i a imposar-nos les seves lleis medievals i feudals, a retornar-nos a la més obscura edat mitjana.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 14/03/2012 PxC avança dues mocions que presentarà al ple municipal del mes març

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-avan%C3%A7-dues-mocions-que-presentar%C3%A0-al-ple-municipal-del-mes-mar%C3%A7

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) portarà al ple municipal d’aquest mes una moció contra la mutilació genital femenia. El partit a l’oposició proposa condemnar aquesta pràctica, instar els governs català i central a combatre l’ablació, que Justícia endureixi les penes i que l’Ajuntament elabori un protocol local de prevenció i actuació contra la mutilació genital femenina.

L'any 2001, el Parlament ja va crear un grup de treball. El protocol de la Generalitat de prevenció de la mutilació genital femenina inclou els departaments de Benestar i Família, Ensenyament, Salut, Governació, Presidència i Interior. Entre les mesures, s'han constituït prop de setanta taules locals de detecció de situacions de risc. La legislació espanyola prohibeix expressament la mutilació genital femenina i la castiga amb penes de 6 a 12 anys de presó. A més, permet perseguir-la encara que s’hagi practicat a l’estranger.

La segona moció presentada per Plataforma per Catalunya dóna suport a Assia Bibi. El partit se suma a les entitats i institucions que demanen una apelació de la sentència que va condemnar a mort, acusada de blasfemia, aquesta cristiana paquistaní.

 

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 20/03/2012 PxC demanarà més beques de menjador escolar al Consell Comarcal

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-demanar%C3%A0-m%C3%A9s-beques-de-menjador-escolar-al-consell-comarcal

EL VENDRELL.- El proper 28 de març hi ha sessió de ple al Consell Comarcal i Plataforma per Catalunya (PxC) ha avançat que presentarà dues propostes. D’una banda sobre les beques de menjador escolar, i de l’altra per demanar que els imams de la comarca condemnin la violència contra la dona manifestada per l'imam de Terrassa.

 

WWW.DELCAMP.CAT, 21/03/2012 L'ajuntament del Vendrell aclareix que també se li deuen 29 milions d'euros

http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_publication&publication_id=1

Joan Maria Diu creu que no es tracta d'una mala gestió econòmica, sinó de la tensió que s'ha creat a la tresoreria pels milions que no han rebut. PxC no pensa igual i creu que el consistori es troba prop de la fallida.

 El Vendrell (Baix Penedès).- El govern municipal del Vendrell ha volgut sortir al pas de les crítiques sorgides després de saber-se que el deute a proveïdors fins a finals del 2011 pujava a 23'6 milions d'euros. El regidor d'Hisenda, Joan Maria Diu, ha volgut aclarir que no es tracta "d'una mala gestió econòmica", sinó d'una tensió de tresoreria "causada pel que deuen al consistori".

No pensa d'igual forma Plataforma per Catalunya (PxC), que considera "catastròfica" la situació financera de l'ajuntament. La regidora Araceli Bundó ha parlat de mala gestió i ha recordat que ja hi ha "un deute de 60 milions als bancs", amb el qual aquest crèdit de l'estat comportarà que la ciutat "s'hipotequi deu anys més". Bundó ha criticat el comportament de "nou ric" que va tenir durant molts anys el consistori, ha fet referència PxC.

 

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 21/03/2012 PxC diu que el deute a proveïdors és impagable

http://www.rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-diu-que-el-deute-prove%C3%AFdors-%C3%A9s-impagable

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) critica durament la gestió del govern un cop conegudes les dades que apunten cap a un deute de més de 23 milions d’euros del consistori cap als proveïdors. Qualifiquen la xifra de deute impagable i asseguren que això només portarà més falta de liquiditat, insolvència i una conseqüent fallida tècnica.

EL 3 DE VUIT, 23/03/2012; PÀG.4 A l'Ajuntament del Vendrell li deuen 29 milions d'euros

Crítiques de PxC

EL VENDRELL.- El grup de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’oposició de l’Ajuntament del Vendrell ha criticat la gestió econòmica del govern quadripartit (PSC- CiU- PP- ERC). Segons PxC, els diners que se sol·licitaran al Ministeri d’Economia i Administracions Públiques per pagar aquests deutes als proveïdors “significaran la solució per a les 323 empreses i autònoms que se’n beneficiaran, però significarà sang, suor i llàgrimes per l’Ajuntament i per els contribuents durant deu anys llargs”. PxC també es pregunta i demana al govern vendrellenc que digui quan “quebrarà l’Ajuntament”. El mateix grup conclou que els 23,6 milions d’euros s’afeigirien a un deute de més de 60 milions reconegut pels bancs. Això vol dir, segons PxC, una ràtio d’endeutament del 215%, molt superior al topall legal del 120% i encara més del 75% de límit per rebre autorització a poder demanar més crèdits.

 

 

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 23/03/2012; PÀG.8 PxC farà una moció en contra de l’ablació

EL VENDRELL.- El grup de Plataforma per Catalunya (PxC) presentarà al proper ple ordinari del mes de març a l’Ajuntament del Vendrell dues propostes en referència a les agressions de gènere. La primera és que demanarà que l’Ajuntament condemni l’ablació genital femenina, i que insti l’administració autonòmica i la de l’Estat perquè adrecin els recursos necessaris per eliminar aquesta pràctica amb l’enduriment de les penes. També demanarà que l’Ajuntament elabori un protocol per a l’elaboració de la prevenció de la mutilació d’òrgans genitals femenins.

També presentaran la proposta per la petició d’alliberament d’Àsia Bibi, condemnada a mort a la forca per un tribunal pakistanès.

EL 3 DE VUIT, 23/03/2012; PÀG.11 PxC reclamarà ajuts per a beques escolars

El grup ho demanarà al ple comarcal de dimecres per la menor aportació de la Generalitat

BAIX PENEDÈS.- August Armengol, conseller comarcal i portaveu del Grup Comarcal de Plataforma per Catalunya (PxC) al Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP), ha presentat les dues propostes de resolució que presentarà al proper ple de l’ens comarcal, que se celebrarà dimecres que ve, a les 8 del vespre.

 Primera proposta

En primer lloc es tracta de la proposta perquè, segons Armengol, “davant la insuficient partida pressupostària de la Generalitat, el Consell Comarcal la complementi per a què els nens més necessitats no es quedin sense beca de menjador escolar”. PxC creu que la partida econòmica destinada a aquestes beques “és insuficient per atendre les necessitats creixents de beques en el marc de la crisi, motiu pel qual la demanda d’aquesta prestació s’ha incrementat per l’augment de la desocupació i el consegüent empobriment de la població”. PxC reconeix que la partida s’ha incrementat en 200.000 euros respecte el curs anterior, passant de 3,7 a 3,9 milions d’euros per a tot Catalunya, “però el seu nivell de cobertura és més baix a causa de l’augment de la demanda”, s’afirma des de PxC. PxC creu que no han de ser les famílies que justifiquin les necessitats socioeconòmiques per rebre aquestes beques les que paguin “les tisorades de les distintes administracions”.

 Segona proposta de resolució

En segon lloc, el conseller August Armengol ha redactat una altra proposta per instar els imams de les mesquites de la comarca del Baix Penedès perquè “condemnin públicament i sense embuts les declaracions de l’imam de la mesquita Badr de Terrassa”. Abdeslam Laarusi, segons les quals – afirmen els Mossos d’Esquadra- el líder religiós posava exemples de com copejar les dones.

August Armengol recorda que l’imam denunciat és vocal d’un dels grups musulmans més importants de Catalunya, el Conseller Islàmic Cultural de Catalunya, i que els seus missatges són discriminatoris i vulneren el principi d’igualtat i el dret a la integritat física i moral de la dona.

En la proposta de PxC es demanarà “instar” els imams de les mesquites del Baix Penedès perquè condemnin “les declaracions de maltractament, odi i violència contra la dona per part de l’imam Abdeslam Laarusi de la mesquita Badr de Terrassa”.

 

LA FURA, 23/03/2012; PÀG.15 L’Estat “fiarà” 23,6 milions d’euros a l’Ajuntamentdel Vendrell perquè pagui el deute a 323 proveïdors

Acollint-se al Reial Decret 4/2012, l’Ajuntament ha enviat al Ministeri d’Hisenda la relacióde factures de proveïdors registrades fins al 31 de desembre de 2011 que estan pendents de pagament. En total, el deute és de 23,6 milions d’euros i les beneficiàries seran 323 empreses. L’Ajuntament haurà de tornar els diners en deu anys, amb interessos de 7,6 milions

ELVENDRELL.- El negoci és realment ruïnós per a l’Ajuntament, ja que l’Estat li deixarà 23,6 milions perquè pugui pagar els proveïdors, però l’economia municipal quedarà “bloquejada” fins 2022. Deu anys, que és el termini donat per l’Estat per tornar el deute, més uns interessos de 7,6 milions; en total, 31,2 milions d’euros. Com diu la Plataforma per Catalunya (PxC) -a l’oposició-, “quedarem arruïnats fins al 2022”.

La xifra de 31,2 milions s’ha calculat amb la previsió que els interessos puguin ser del 5%, amb dos anys de carència (només es pagarien 400.000 euros i 1,2 milions d’euros d’interessos, respectivament), i els vuit anys següents pagar 3,6 milions d’euros anuals.

La Plataforma per Catalunya (PxC) apunta que a banda del deute a proveïdors, l’Ajuntament té reconeguts als bancs un deute superior als 60 milions; seria el segon ajuntament més endeutat de Catalunya (85 milions); la causa, el comportament de “nou ric” que ha tingut els últims anys.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube