Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

DIARI DEL BAIX PENEDÈS,27/04/2012; PÀG.8 PxC presenta sis mocions al ple

DIARI DEL BAIX PENEDÈS,27/04/2012; PÀG.8 PxC presenta sis mocions al ple

03/05/2012 - El Vendrell

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) presentarà al ple ordinari de l’Ajuntament del Vendrell que se celebra avui a les quatre de la tarda, una moció per instar la Generalitat a no retallar el nombre de vehicles patrulla dels Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell.

En el mateix ple, el grup municipal del PxC presentarà també les mocions i propostes de resolució referents a complementar les beques de menjador perquè cap nen necessitat es quedi sense beca, la declaració de condemna a l’ablació genital femenina, la de petició d’alliberament d’Àsia Bibi, condemnada a mort a la forca per un tribunal pakistanès, la de condemna contra la violència antisistema o la de condemna contra Abdeslam Laarusi, imam de la mesquita Badr de Terrassa, per les prèdiques incitant a la violència masclista.

Per altra banda, PxC ha presentat públicament l’esmena de la totalitat a la Carta de la Ciutadania del Vendrell del Pla de Convivència. “El text és confús, incomplet, contradictori, ineficaç, contrari a la convivència i al civisme, i amb un cost econòmic que en una situació de dèficit públic com l’actual, no ens podem permetre, per tant, considerem que no té cap raó de ser”, diu Mercedes García del Pino.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 30/04/2012 L'oposició marca l'ordre del dia del ple municipal

http://rtvelvendrell.cat/noticies/loposici%C3%B3-marca-lordre-del-dia-del-ple-municipal

EL VENDRELL.- Els taxis del Vendrell podran dur publicitat. Ho regularà una normativa aprovada en la darrera sessió plenària de divendres en la que el consistori també va acordar l’aprovació inicial del reglament de funcionament de la Comissió Municipal de Protecció Civil i la cessió d’una finca del polígon industrial de La Cometa a la Generalitat de Catalunya per a l’estacionament de vehicles de mercaderies.

 

DIARI DE TARRAGONA, 25/04/2012; PÀG.14 PxC pide más dinero en becas de comedor infantil

EL VENDRELL.- El grupo de Plataforma per Catalunya (PxC) en la oposición en el Vendrell presenta en el pleno municipal del viernes una propuesta que pide que el Ayuntamiento solicite complementar la partida presupuestaria de la Generalitat para las becas de comedor escolar.

PxC señala que con la partida que destina la Generalitat en Catalunya (3,9 millones) es insuficiente “dado el aumento justificado de la demanda” y el incremento de recursos debe impedir que ningún niño que cumpla con las exigencias para tener una beca se quede sin ella.

 

WWW.DELCAMP.CAT, 23/04/2012 PxC lamenta el descens de vehicles dels Mossos de la comissaria del Vendrell

http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=22010

 

Segons PxC, els vehicles patrulla han baixat un 33%

 

En el ple del mes d'abril presentarà una moció rebutjant el descens d'un 33% dels vehicles patrulla. En el mateix ple, PxC també condemnarà la violència antisistema, després dels fets ocorreguts durant la vaga general del passat 29-M

Redacció- El Vendrell (Baix Penedès).- El Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament del Vendrell presentarà al ple d’aquest mes d'abril una moció instant a la Generalitat a fer marxar enrere en la reducció de vehicles patrulla dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell. Des de PxC lamenten que s'hagi passat de 15 a 10 vehicles en aquest 2012.

El partit liderat per August Armengol no està d'acord amb aquesta retallada del 33%, que ja ha provocat, asseguren, que s'hagin hagut d'usar com a vehicles patrulla els furgons de trasllat de detinguts. Per aquesta raó, PxC vol que el ple rebutgi les retallades de la conselleria d'Interior de la Generalitat pel que fa a la reducció de vehicles dels Mossos i als temes relacionats amb la seguretat ciutadana.

En el mateix ple, Plataforma presentarà diverses propostes de resolució i altres mocions com les que demanen complementar les beques de menjador perquè cap nen necessitat es quedi sense beca, o la de condemna a l'ablació genital femenina. PxC també vol fer una condemna contra la violència antisistema, després dels fets ocorreguts durant la vaga general del passat 29-M.

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 24/04/2012 PxC demana mantenir els vehicles patrulla dels Mossos

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-demana-mantenir-els-vehicles-patrulla-dels-mossos

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) presentarà una moció al proper ple per demanar a la Generalitat que mantingui els vehicles patrulla dels Mossos d’Esquadra. El partit alerta que les retallades ja han fet baixat els cotxes dels 15 de l’any passat als 10 d’enguany.

WWW.DELCAMP.CAT, 30/04/2012 El Vendrell s'embolica en debats estèrils amb els comptes pendents i l'atur als núvols

http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=22118

 

El ple del consistori aprova una moció de condemna "a qualsevol tipus de violència" davant les mocions de PxC. El Pressupost per l'actual 2012 segueix pendent i no entrarà al ple, com a mínim, fins el proper mes de maig

 

Marc Guitart - El Vendrell (Baix Penedès).- Tot i que el Pressupost pel 2012 encara no està elaborat, l'últim ple celebrat a l'ajuntament del Vendrell no ha servit per avançar la situació al respecte. Sense cap punt de rellevància en l'ordre del dia, govern i oposició es van embarcar en diversos debats estèrils impulsats per les mocions i les propostes de Plataforma per Catalunya (PxC) i les esmenes fetes pels quatre partits de govern.

Així, davant quatre mocions de Plataforma fent referència a temes tan propers pels vendrellencs com condemnar l'ablació genital femenina, demanar l'alliberament d’Àsia Bibi condemnada a mort al Pakistàn, condemnar la violència antisistema i condemnar l'imam de Terrassa, el govern va presentar una esmena alternativa a totes en la qual es condemnava "qualsevol tipus de violència".

Per si l'aprovació d'aquesta moció no era suficient, tots els regidors van iniciar un debat al voltant dels diferents tipus de violència que es va allargar en el temps, i on tots els partits van usar les paraules "demagògia", "populisme" o "ridiculesa" per definir les explicacions dels rivals. Tot això, en un escenari de profunda crisi econòmica i financera, i amb un atur que al Vendrell ronda el 25%.

EL 3 DE VUIT, 04/05/2012; PÀG.7 El Ple del Vendrell rebutja qualsevol tipus de violència

Moció – Divendres va aprovar un text alternatiu a la proposta de PxC sobre diversos tipus de violencia

EL VENDRELL.- El Ple de l’Ajuntament del Vendrell va aprovar divendres una moció de rebuig a qualsevol tipus de violencia, presentada per l’equip de govern de CiU, PSC, PP i ERC en tant que esmena a la totalitat de quatre mocions presentades prèviament pel grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) sobre determinats casos de violencia. En concret, PxC havia portat al ple municipal vendrellenc una moció per condemnar l’ablació genital femenina, una petició d’alliberament d’Àsia Bibi, condemnada a morir a la forca per un tribunal paquistanès; una altra moció per condemnar la coneguda com a violencia antisistema i una quarta moció contra Abdeslam Laarusi, imam de la mesquita Badr de Terrassa que és jutjat per presumptes declaracions en contra de les dones.

La moció aprovada

Després de rebutjar les quatre mocions de PxC -que només van tenir el suport dels 4 regidors d’aquest grup presents al ple-, el govern quadripartit, com apuntàvem, en va presentar una d’alternativa per condemnar qualsevol tipus de violencia.

Finalment, per unanimitat, es van aprovar les esmenes presentades pel govern vendrellenc a les dues resolucions presentades per PxC, referents a les beques de menjador escolar per a què els nens més necessitats no es quedin sense beca i per instar la Generalitat a no retallar el número de vehicles patrulla dels Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell.

 

NOTÍCIESTGN, 02/05/2012; PÀG.16 Acords del ple municipal

EL VENDRELL.- Amb 14 vots a favor (CiU, PSC. PP i ERC) i 4 en contra (PxC), s’ha aprovat la normativa complementària de la presència de publicitat en els vehicles de servei urbà de taxi. Per unanimitat, s’0ha acordat l’aprovació inicial del reglament de funcionament de la Comissió Municipal de Protecció Civil i de la cesio d’una finca situada al polígon industrial La Cometa a la Generalitat de Catalunya per destinar-lo a estacionament de vehicles de mercaderies. També per unanimitat, s’han aprovat les esmenes presentades pel govern a les dues resolucions presentades per Plataforma per Catalunya (PxC) sobre beques de menjador i el nombre de vehicles dels Mossos d’Esquadra del Baix Penedès. I s’han rebutjat, amb 14 vots en contra (CiU, PSC, PP i ERC) i 4 a favor (PxC), les mocions presentades per PxC respecte a determinats tipus de violencia.

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 04/05/2012; PÀG.9 Ple ordinari sense contingut i debat estèril

VENDRELL.- Al ple ordinari d’aquest mes de l’Ajuntament del Vendrell, que es va celebrar divendres passat, es va aprovar amb 14 vots a favor (CiU, PSC, PP i ERC) i 4 en contra (PxC), la normativa complementària de la presència de publicitat en els vehicles de servei urbà de taxi.

Per unanimitat s van aprovar les esmenes presentades pel govern a les dues resolucions presentades per Plataforma per Catalunya (PxC) sobre beques de menjador i el nombre de vehicles dels Mossos d’Esquadra del Baix Penedès.

I es van rebutjar, amb 14 vots en contra (CiU, PSC, PP i ERC) i 4 a favor (PxC), les mocions presentades per PxC rspecte a determinats tipus de violència.

i oposició es van perdre en un debat llarg i estèril al voltant de les mocions presentades per PxC, que feien referència a temes tan poc propers per als vendrellencs com l’ablació genital femenina, l’alliberament d’Àsia Bibi, condemnada a mort al Pakistan, condemnar la violència antisistema i també l’imam de Terrassa. El govern va presentar una esmena alternativa a totes en la qual es condemnava qualsevol tipus de violència.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube