Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

EL VENDRELL, 14/09/2012; JOSEP ANGLADA DECLARA QUE PxC TREURÀ UN O DOS DIPUTATS PER TARRAGONA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

EL VENDRELL, 14/09/2012; JOSEP ANGLADA DECLARA QUE PxC TREURÀ UN O DOS DIPUTATS PER TARRAGONA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

17/09/2012 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

En la seva gira pel territori, Josep Anglada ha avançat que PxC està en condicions d’obtenir fins a dos diputats al Parlament de Catalunya en les eleccions que Anglada preveu per al mes de març.

El Vendrell | Redacció.- Aquest divendres i emmarcat dins de la gira que Josep Anglada, president de Plataforma per Catalunya (PxC), està realitzant per tot el territori català, ha estat el torn del Camp de Tarragona. Anglada ha presidit al Vendrell l’Assemblea General de PxC del Camp de Tarragona.

Va obrir el torn Anabel Nieto, regidora de l’Ajuntament del Vendrell i delegada territorial de les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) al Camp de Tarragona, que va donar la benvinguda als seixanta delegats presents i es va congratular de la presència del president del partit en l’acte.

A continuació August Armengol, regidor de l’Ajuntament del Vendrell i delegat territorial de PxC al Camp de Tarragona, va donar compte de la situació actual i dels projectes de futur del partit al territori.

A continuació va prendre la paraula Josep Anglada, que va revelar que segons les dades de què disposa, PxC obtindria entre un i dos diputats al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona en unes eleccions, que segons Anglada, s’avançaran al proper mes de març. El líder identitari també va anunciar el seu proper viatge a Xipre aquest mateix mes de setembre, on es produirà una trobada entre els líders dels principals partits identitaris europeus per tal d’anar dibuixant una gran coalició identitària de cara a les eleccions europees de juny de 2014, en què hi participarien, entre d’altres, l’FPÖ austríac, el Vlaams Belang flamenc, la Lega Nord italiana, el Front National francès o el BNP britànic. En aquest sentit, Anglada va donar compte de la bona marxa de l’expansió del projecte de PxC per la resta de l’Estat, sota les sigles de Plataforma per la Llibertat (PxL). En clau local, el dirigent identitari va comentar amb un cert sarcasme que “aquest col·lectiu incívic i antisistema que es preocupa tant de nosaltres aquí al Vendrell ens està fent una propaganda impagable arreu de Catalunya tal com ha estat recollit al rotatiu La Vanguardia o al digital e-notícies”, per acabar afirmant que “el proper alcalde del Vendrell serà August Armengol, única alternativa a l’actual govern quadripartit del PSC-CiU-PP-ERC”.

La visita de Josep Anglada al Vendrell i al Camp de Tarragona es va clausurar amb un sopar de germanor entre els assistents en un restaurant proper.

PxC

El Vendrell, 14 de setembre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI MÉS, 17/09/2012; PÀG.10 Anglada diu al Vendrell que PxC treurà dos diputats al Parlament

EL VENDRELL.- Dins de la gira que Josep Anglada, president de Plataforma per Catalunya (PxC), fa pel territori català, aquest cap de setmana presidí al Vendrell l’assemblea general de PxC del Camp de Tarragona. Durant l’acte Anglada va revelar que, segons les dades de què disposa, PxC obtindria entre un i dos diputats al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona en unes eleccions; aquestes eleccions, comentà Angladas’avançaran al proper mes de març. Anglada va referir-se amb sarcasme “al col·lectiu incívic i antisistema que es preocupa tant de nosaltres aquí al Vendrell” per acabar afirmant que “el proper alacalde del Vendrell serà August Armengol”, única alternativa al govern actual.

 

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 17/09/2012 Anglada assegura que la formació obtindrà representació a les properes eleccions

http://rtvelvendrell.cat/noticies/anglada-assegura-que-la-formaci%C3%B3-obtindr%C3%A0-representaci%C3%B3-les-properes-eleccions

EL VENDRELL.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC)Josep Anglada, assegura que la formació obtindrà representació a les properes eleccions al Parlament. Ho ha afirmat a l’Assemblea de PxC al Camp de Tarragona, que divendres al vespre es va celebrar al centre cívic l’estació del Vendrell. A la trobada, el líder de PxCva dir als delegats que el partit està preparat per unes eleccions anticipades al mes de març i que espera obtenir 1 o 2 diputats per la demarcació tarragonina. Anglada també es va referir, per treure importància, a les campanyes de moviments socials, com els iaioflautes, que els han titllat de xenòfobs, o La Trinxera del Vendrell, que ha difós amb cartells condemnes judicials a membres de Plataforma. Tot plegat, segons el president del partit, no impedeix créixer a la formació que en aquest mandat està a l’oposició.

EL 3 DE VUIT, 21/09/2012; PÀG.4 Anglada diu que PxC traurà 1 o 2 diputats a TGN

El líder de Plataforma per Catalunya va ser-hi divendresAugust Armengol, Josep Anglada i Anabel Nieto / PxCEL VENDRELL.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va ser divendres al Vendrell, en el marc d’una gira pel territori, i va pronosticar que PxC està en condicions d’obtenir fins a dos diputats al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona en les eleccions que Anglada preveu per les eleccions al mes de març de 2013. Angladava presidir al Vendrell l’Assemblea general de PxC al Camp de Tarragona.
Va obrir el torn Anabel Nieto, regidora de l’Ajuntament del Vendrell i delegada territorial de les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) al Camp de Tarragona, que va donar la benvinguda als seixanta delegats presents i es va congratular de la presència del president del partit en l’acte. A continuació August Armengol, regidor de l’Ajuntament del Vendrell i delegat territorial de PxC al Camp de Tarragona, va donar compte de la situació actual i dels projectes de futur del partit al territori.
Quant a la intervenció de Josep Anglada, va revelar que segons les dades de què disposa, PxC obtindria entre un i dos diputats al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona a les properes eleccions catalanes. Anglada també va anunciar el seu proper viatge a Xipre aquest mateix mes de setembre, on es produirà una trobada entre els líders dels principals partits identitaris europeus per tal d’anar dibuixant una gran coalició identitària de cara a les eleccions europees de juny de 2014, en què hi participarien, entre d’altres, l’FPÖ austríac, el Vlaams Belang flamenc, la Lega Nord italiana, el Front National francès o el BNP britànic. En aquest sentit, Anglada va donar compte de la bona marxa de l’expansió del projecte de PxC per la resta de l’Estat, sota les sigles de Plataforma per la Llibertat (PxL).
En clau local, el dirigent identitari va comentar amb un cert sarcasme que “aquest col·lectiu incívic i antisistema que es preocupa tant de nosaltres aquí al Vendrell ens està fent una propaganda impagable arreu de Catalunya tal com ha estat recollit al rotatiu La Vanguardia o al digital e-notícies”, per acabar afirmant que “el proper alcalde del Vendrell serà August Armengol, única alternativa a l’actual govern quadripartit”.

LA FURA, 21/09/2012; PÀG.4 Diputats i alcalde

EL VENDRELL.- Divendres passat va tenir lloc al centre cívic l’Estació del Vendrell l’assemblea general de la Plataforma per Catalunya (PxC) al Camp de Tarragona, amb la presència del seu líder Josep Anglada, que va declarar que en les properes eleccions al Parlament el seu partit (sense representació a l’hemicicle) traurà un o dos diputats per Tarragona. A la reunió hi van assistir una seixantena de persones, essent també a la mesa presidencial el regidor vendrellenc i núm. 2 del partit August Armengol i també la regidora local i delegada territorial de les joventuts de PxC, Anabel Nieto.
 
En clau local, Anglada va vaticinar que “el proper alcalde del Vendrell serà August Armengol, única alternativa a l’actual govern quadripartit” de PSC-CiU-PP-ERC.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube