Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 21/09/2012; PÀG.10 L'Ajuntament mantindrà la subvenció a La Trinxera

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 21/09/2012; PÀG.10 L'Ajuntament mantindrà la subvenció a La Trinxera

23/09/2012 - El Vendrell

PxC insinua ara que La Trinxera podria haver cremat la seu del PP al 2003

EL VENDRELL.-
Les tibantors entre La Trinxera i Plataforma per Catalunya (PxC) van arribar dimarts passat al ple ordinari de l'Ajuntament del Vendrell. PxC va proposar al ple anular el conveni i la subvenció atorgada i l'augment de sancions per haver penjat cartells on acusava a membres de PxC de tenir un tarannà ultradretà o feixista.

L'Ajuntament va multar a mitjans de juny La Trinxera amb 150 euros per penjar cartells contra Plataforma per Catalunya amb l'argument que no tenia permís per fer-ho. La propaganda motiu de la polèmica també mostrava diferents dirigents de PxC que han estat imputats judicialment.

La proposta va ser rebutjada per l'equip de govern al considerar que, atenent a la legalitat vigent, no necessàriament ha de fer cas d'una manera taxativa a les peticions o a les sol·licituds de ciutadans o grups polítics sense tenir proves. Pel que fa a les peticions de PxC, l'Ajuntament ja ha emès una carta al col·lectiu La Tinxera fent referència a la bilateralitat del conveni. Respecte a la subvenció, el Consistori diu que li atorga per conveni amb el col·lectiu perquè cada any organitzi el Correllengua. Sobre la resta de denúncies que fa PxC, l'Ajuntament ha obert un expedient informatiu perquè, abans de prendre qualsevol altra resolució, s'ha de saber si les coses es fan bé o no. En cas que no es facin bé i es puguin esmenar, s'aconsellarà que s'esmenin. I si es fan malament, es prendran les resolucions que calguin.

Però el portaveu de Plataforma per Catalunya, August Armengol, en la seva exposició de la moció va anar molt més enllà i va demanar a l'equip de govern que reflexionés sobre el manteniment de la subvenció a La Trinxera. “Quina por tenen de La Trinxera? És que han rebut amenaces? Han rebut xantatges? O en el passat han treballat conjuntament, en contra de Plataforma per Catalunya i ara saben massa coses?” Va dir Armengol als membres de l'equip de govern. També és va dirigir exclusivament als membres del Partit Popular dient: “Jo no acuso ningú, perquè mai es va poder demostrar qui els va cremar la seu que tenien al carrer Doctor Robert. Només faig aquesta reflexió”. Armengol, sense dir noms, va insinuar que La Trinxera podria haver estat l'autora d'aquest atemptat a l'any 2003.

El ple demana minvar la taxa de copagament als sectors més febles

També sobre una proposta de PxC, l’equip de govern va presentar en el darrer ple una proposta alternativa que va ser aprovada per unanimitat per demanar a la Generalitat que reconsideri la taxa d’un euro per recepta en el sentit de minvar l’afectació en sectors de la ciutadania amb més problemas econòmics.

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.XARXAPENEDES.CAT, 18/09/2012 El ple municipal rebutja la moció de la PxC contra l’Ateneu del Vendrell

http://xarxapenedes.cat/el-ple-municipal-rebutja-la-mocio-de-la-pxc-contra-lateneu-del-vendrell/

EL VENDRELL.- Amb els 5 vots a favor de Plataforma per Catalunya (PxC) i 16 vots en contra del govern quadripartit (CiU, PSC, PP, ERC) s’ha rebutjat avui la moció de la PxC que demanava que es tanqués l’Ateneu La Trinxera del Vendrell per haver penjat cartells denunciant els diferents delictes comesos per líders de la formació racista.

El govern municipal ha rebutjat la moció, però ha anunciat que s’obria un expedient informatiu per avaluar el conveni que l’ajuntament manté amb el col·lectiu la Trinxera. Conveni, que com ha recordat l’alcalde Benet Jané, només és per a l’organització del Correllengua.

Per la seva banda, el partit racista Plataforma per Catalunya ha acusat al govern municipal de “alimentar el monstre” amb la “seva passivitat”. En l’argumentació, la PxC ha arribat a insinuar que el Col·lectiu La Trinxera podria estar darrera dels atacs que ha patit la seu del PP al municipi, afirmacions que han exaltat els ànims al ple i que han estat rebutjades per l’alcalde, que ha cridat l’atenció als portaveus de la PxC.

Dissabte passat unes 70 persones van concentrar-se a les portes de l’Ajuntament del Vendrell, a la Plaça Vella, per mostrar la seva indignació amb la proposta de Plataforma per Catalunya de tancar l’Ateneu Popular del Vendrell. La concentració va comptar amb el supot explícit i la participació de la CUP del Vendrell, la CGT i EUiA, a més dels col·lectius i associacions que formen part de l’Ateneu.

 

 

 

 

EL 3 DE VUIT, 21/09/2012; PORTADA I PÀG.4 L’Ajuntament del Vendrell aprova definitivament el ROM

Es tracta d’un instrument que regularà entre d’altres qüestions la limitació en les intervencions dels regidors als plenaris

Rebutjada la moció de PxC contra el col·lectiu independentista La Trinxera

EL VENDRELL.- El ple de l'Ajuntament del Vendrell va aprovar definitivament dimarts el Reglament d'Ordenanció Municipal (ROM), el qual haurà de determinar, entre d’altres qüestions, una limitació temporal en les intervencions dels regidors durant els debats polítics, però també, per exemple, el nombre màxim de precs i preguntes que podrá fer cada grup municipal. L’objectiu serà evitar, sense anar més lluny, un ple de tres hores de durada, inclosa uns hora de rellotge per a l’apartat final de precs i preguntes, com va ser el cas de la sessió d’aquest dimarts.

I com era d’esperar, aquest ple també va estar marcat pel debat arran de la moció que Plataforma per Catalunya (PxC) va demanar, finalment sense èxit, perquè l’Ajuntament del Vendrell anul·lés el conveni administratiu pel qual cedeix un local social al Col·lectiu La Trinxera, que també s’anul·lés la subvenció de 500 euros aquest any 2012 al mateix col·lectiu, i perquè s’imposessin “noves i més dures sancions, de fins a 750 euros” a La Trinxera, perquè un suposat incompliment lleu de l’ordenança de Convivència i Civisme ha esdevingut un greu, segons PxC, per “reincidència i per l’amenaça d’insubmissió anunciada contra les ordenances municipals”.

El ROM

El ROM va tirar endavant amb els vots a favor del govern quadripartit i en contra de PxC, a l’oposició. Aquest reglament és un instrument de regulació del règim organitzatiu i de funcionament de l’Ajuntament del Vendrell i del seus òrgans, que articula els drets i deures dels membres de la corporació municipal. El ROM ordena els òrgans de govern municipals com ara el ple municipal, les atribucions de l’alcalde o alcaldessa; la Junta de Govern, els tinents o tinents d’alcalde o alcaldessa; els regidors i regidores delegats, el règim de les competències delegades; així com els òrgans de representació, assessorament i control, com són les comissions informatives, la Comissió especial de comptes, els grups municipals o la Junta de Portaveus. Amb el ROM, l'Ajuntament disposa d'una relació de la terminologia dels documents que es debaten en els Plens i que ha de permetre millorar i agilitar el seu funcionament, com són la proposta d'acord, la proposta de resolució, la moció de l'Alcaldia, la moció, l'esmena, l'esmena transaccional, el prec, la pregunta i el vot particular. El ROM també regula els drets i deures dels regidors i regidores municipals; les incompatibilitats i registres d'interessos i la informació i participació dels regidors i regidores en el govern municipal.

Sobre La Trinxera

Quant a la qüestió relativa a La Trinxera, PxC va criticar durament, entre d’altres coses, que el col·lectiu independentista pengés cartells en contra del partit polític a l’oposició.

Més temes

Amb els vots en contra de PxC es va ratificar el Pla Local de Joventut per als anys 2012 – 2015.

El ple també va aprovar la regulació de la publicitat que podran dur els taxis vendrellencs i, a més d’altres qüestions, també va aprovar-se estudiar incorporar modernes mesures de seguretat als cascs de la Policia Local, arran d’una moció de PxC modificada a darrera hora; i, també canviant un text inicial de PxC, un acord plenari que preveu sol·licitar a la Generalitat que intenti minvar l’afectació de l’aplicació del sistema de pagament d’un euro per recepta mèdica en sectors amb més problemes de la ciutadania.

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 19/09/2012 Ple ordinari del mes de setembre de 2012

http://rtvelvendrell.cat/noticies/ple-ordinari-del-mes-de-setembre-de-2012

EL VENDRELL.- L’enfrontament que darrerament viuen el col·lectiu La Trinxera i Plataforma per Catalunya (PxC), es va tornar a fer palès ahir en la darrera sessió de ple de l’ajuntament del Vendrell,  una sessió amb 17 punts a l’ordre del dia i que entre altres incloïa la proposta de resolució presentada per PxC i que entra altres demanava el tancament de la seu del col·lectiu independentista. Punt que va ser desestimat pels vots contraris dels setze regidors del govern.

 

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 21/09/2012; PÀG.8 Subvencions per a nous comerços

EL VENDRELL.- L’Ajuntament del Vendrell ha aprovat de forma definitiva amb 16 vots a favor (CiU-PSC-PP-ERC) i 5 en contra (PxC), en van aprovar de forma definitiva les bases reguladores destinades a subvencionar l’obertura d’establiments comercials al Vendrell i a fomentar la contractació indefinida de treballadors dins d’aquest sector econòmic.

L’acord estima parcialment les al·legacions presentades pel grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) en el sentit d’afegir la referència a la contractació indefinida de treballadors. L’ajut consisteix en una subvenció del 20% de l’import del permís d’obertura corresponent a aquells que iniciïn l’exercici de qualsevol activitat professional regulada.

 

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 21/09/2012; PÀG.8 Es regula la publicitat dels taxis de la vila

EL VENDRELL.- L’Ajuntament del Vendrell va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i els vots en contra de PxC la normativa de la publicitat en els vehicles de servei urbà de taxi. Es van desestimar les al·legacions presentades pel grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC).

La normativa regula que, només amb l'autorització de la Corporació Municipal, el servei urbà de Taxis podrà portar, a l'exterior del vehicle, anuncis publicitaris. A aquest efecte haurà de sol·licitar-se pel titular de la llicència, indicant el contingut, format, lloc i manera de col·locar l'anunci.

També es fixa la col·locació de la mencionada publicitat haurà de ser sobre les portes del darrere i centrat en les mateixes, d'un únic adhesiu de material no reflector ni fluorescent, les dimensions màximes de les quals no podran excedir les d'un rectangle de 297 mm d'alçada per 420 mm d'amplada.

Queda prohibida la col·locació de qualsevol anunci, indicació o pintura, distints als autoritzats: La publicitat que constitueixi una invitació a la violència, la xenofòbia, masclisme, degradació de la dignitat humana o a l'actuació incivil queda completament prohibida i també la publicitat de materials o productes sanitaris i d'aquells altres sotmesos a reglamentacions tècnic sanitàries, així com la dels productes, béns, activitats i serveis susceptibles de generar riscs per a la salut o seguretat de les persones o del seu patrimoni, o es tracti de publicitat sobre jocs d'atzar.

Tampoc no es podrá fer un tipus de publicitat que atempti contra la dignitat de la persona; de la mateixa manera, tampoc d’activitats contràries a la moral i bons costums.

 

 

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 21/09/2012; PÀG.9 L’Ajuntament aprova el reglament de règim intern

La normativa regeix tots els òrgans i membres municipals

 EL VENDRELL.- Amb 16 vots a favor (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 en contra (PxC), el ple de dimarts passat de l’Ajuntament del Vendrell va aprovar de forma definitiva el Reglament Orgànic Municipal (ROM). 

Es van desestimar les al·legacions presentades per Plataforma per Catalunya (PxC). Aquest reglament és un instrument de regulació del règim organitzatiu i de funcionament de l’Ajuntament del Vendrell i del seus òrgans, que articula els drets i deures dels membres de la corporació municipal. El ROM ordena els òrgans de govern municipals com ara el ple municipal, les atribucions de l’alcalde o alcaldessa; la Junta de Govern, els tinents o tinents d’alcalde o alcaldessa; els regidors i regidores delegats, el règim de les competències delegades; així com els òrgans de representació, assessorament i control, com són les comissions informatives, la Comissió especial de comptes, els grups municipals o la Junta de Portaveus. Amb el ROM, l'Ajuntament disposa d'una relació de la terminologia dels documents que es debaten en els Plens i que ha de permetre millorar i agilitar el seu funcionament, com són la proposta d'acord, la proposta de resolució, la moció de l'Alcaldia, la moció, l'esmena, l'esmena transaccional, el prec, la pregunta i el vot particular. El ROM també regula els drets i deures dels regidors i regidores municipals; les incompatibilitats i registres d'interessos i la informació i participació dels regidors i regidores en el govern municipal.

Amb 16 vots a favor (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 en contra de (PxC), el mateix ple va ratificar la vigència del Pla Local de Joventut per als anys 2012 – 2015.

 

 

WWW.EL3DEVUIT.CAT, 19/09/2012 El ple de l'Ajuntament del Vendrell aprova el ROM i rebutja la moció contra La Trinxera

http://el3devuit.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=5435:el-ple-de-lajuntament-del-vendrell-aprova-el-rom-i-rebutja-la-mocio-contra-la-trinxera&catid=39:el-vendrell&Itemid=75

EL VENDRELL.- El ple de l'Ajuntament del Vendrell, entre d'altres temes, va aprovar aquest dimarts el Reglament d'Ordenanció Municipal (ROM) i va rebutjar la petició de Plataforma per Catalunya (PxC) de sancionar durament el Col·lectiu La Trinxera. Tot seguit s'esmenten els principals punts tractats en aquesta sessió municipal a l'ajuntament vendrellenc:

Per unanimitat, es va acordar l'aprovació inicial de la Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació Urbana Municipal, número 46, referida a l’adaptació de les alçades reguladores per compatibilitzar-les amb el que determina el decret 55/2009 de 7 d’abril sobre les condicions d’habitabilitat dels habitatges i la cèdula d’habitabilitat i, modificació del paràmetre de longitud màxima de façana en la clau 9 i les seves subclaus 9b i 9c, sense que suposi augment de l’aprofitament, per als següents usos concrets: hoteler, comercial, educatiu, sanitari, assistencial, esportiu, religiós i aparcament.

Per unanimitat, es va acordar l'aprovació inicial de la Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació Urbana Municipal, número 44, que té per objecte, flexibilitzar els usos a implantar a les edificacions que en conformen l’àmbit de la modificació, ampliant-ne els usos autoritzats, amb la possibilitat de ser destinat a habitatges de protecció pública, sense que aquesta modificació suposi un increment de sostre edificable. Tot i que la proposta suposa un increment de la densitat d’habitatges, aquesta possibilitat suposarà una disminució de l’aprofitament terciari, comercial i/o de serveis previstos al planejament vigent. L’àmbit de la modificació és al sector Els Bulevards, illes A, B i C, delimitades pels carrers següents: Illa A: c/ Josep Altet Font, el sector Els còdols, el c/ Elionor de Sicília i el c/ Abadessa Emma. Illa B: c/ Elionor de Sicília, el sector Els Còdols, el c/ Violant d’Hongria i el c/ de l’Abadessa Emma. Illa C: c/ Violant d’Hongria, sector Els Còdols, el c/ Maria Aurèlia Capmany i Farnés i el c/ de
l’Abadessa Emma.

Per unanimitat, es va acordar la cessió amb caràcter gratuït el domini de la finca de propietat municipal situada al C/ Transversal, s/n, a favor del Servei Català de la Salut. Es fixa en trenta anys el termini mínim durant el qual s’ha de mantenir l’ús del bé per a les finalitats objectes de la cessió. I es disposar que si el bé cedit deixa d’estar destinat al mateix fi, en els terminis fixats, revertirà
automàticament de ple dret al patrimoni d’aquest Ajuntament.

Amb 16 vots a favor (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 vots en contra (PxC), es va ratificar la vigència del Pla Local de Joventut per als anys 2012-2015 i l'aprovació dels projectes Formació Jove i Mobilitat Internacional per tal de presentar-los a la convocatòria de subvencions de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El ROM

Amb 16 vots a favor (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 vots en contra (PxC), es va aprovar de forma definitiva el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Es van desestimar les al·legacions presentades per PxC i es van estimar les al·legacions 1, 11, parcialment l’al·legació 9, i es van desestimar la resta d’al·legacions presentades per la Candidatura d’Unitat Popular del Vendrell. Aquest reglament és un instrument de regulació del règim organitzatiu i de funcionament de l'Ajuntament i dels seus òrgans, que articula els drets i deures dels membres de la corporació municipal. El ROM ordena els òrgans de govern municipals com ara el Ple municipal, l'alcalde o alcaldessa; la Junta de Govern Local, els tinents o tinentes d'alcalde o alcaldessa; els regidors i regidores delegats, el règim de les competències delegades; així com els òrgans de representació, assessorament i control, com són les comissions informatives, la Comissió especial de comptes, els grups municipals o la Junta de Portaveus. Amb el ROM, l'Ajuntament disposa d'una relació de la terminologia dels documents que es debaten en els Plens i que ha de permetre millorar i agilitar el seu funcionament, com són la proposta d'acord, la proposta de resolució, la moció de l'Alcaldia, la moció, l'esmena, l'esmena transaccional, el prec, la pregunta i el vot particular. El ROM també regula els drets i deures dels regidors i regidores municipals; les incompatibilitats i registres d'interessos i la informació i participació dels regidors i regidores en el govern municipal.

Amb 16 vots a favor (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 vots en contra (PxC), es va aprovar de forma inicial la modificació del reglament del servei d'abastament d'aigua. El reglament regulador del servei municipal d’aigües vigent fins al moment data de 24 d’abril de 1998. Des de llavors fins l’actualitat, s’han produït situacions que han aconsellat la modificació del reglament per tal de preveure supòsits que no estaven previstos al reglament o bé que es trobaven insuficientment regulats. Al mateix temps, el marc normatiu regulador en matèria d’aigües ha experimentat canvis rellevants en els últims anys arran de l’aprovació d’importants normes, tant a nivell comunitari europeu, com a nivell estatal i català, per la qual cosa ha esdevingut també necessari adequar el reglament a les novetats introduïdes per la legislació aplicable en aquesta matèria.

Publicitat als taxis

Amb 16 vots a favor (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 vots en contra (PxC), es va aprovar de forma definitiva la normativa de la publicitat en els vehicles de servei urbà de taxi. Es van desestimar les al·legacions presentades per el grup municipal de PxC i es va aprovar la regulació següent:
1.a.- Només amb l'autorització de la Corporació Municipal, el servei urbà de Taxis podrà portar, a l'exterior del vehicle, anuncis publicitaris. A aquest efecte haurà de sol·licitar-se pel titular de la llicència, indicant el contingut, format, lloc i manera de col·locar l'anunci.
1.b.- La col·locació de la mencionada publicitat haurà de ser sobre les portes del darrere i centrat en les mateixes, d'un únic adhesiu de material no reflector ni fluorescent, les dimensions màximes de les quals no podran excedir les d'un rectangle de 297 mm d'alçada per 420 mm d'amplada.
1.c.- Queda prohibida la col·locació de qualsevol anunci, indicació o pintura, distints als autoritzats.
1.d.- Queda completament prohibida: - La publicitat que constitueixi una invitació a la violència, la xenofòbia, masclisme, degradació de la dignitat humana o a l'actuació incivil.
- La publicitat de materials o productes sanitaris i d'aquells altres sotmesos a reglamentacions tècnic sanitàries, així com la dels productes, béns, activitats i serveis susceptibles de generar riscs per a la salut o seguretat de les persones o del seu patrimoni, o es tracti de publicitat sobre jocs d'atzar o envit d’atzar.
- La publicitat que atempti contra la dignitat de la persona o vulneri els valors i drets reconeguts en la Constitució, especialment pel que fa referència a la infància, la joventut i la dona. Així mateix, la publicitat que utilitzi la imatge de la dona amb caràcter vexatori o discriminatori. Queda prohibit, igualment, qualsevol tipus de publicitat sobre activitats contràries a la moral i bons costums.
- La publicitat enganyosa.
- La publicitat que infringeixi el disposat en la normativa que reguli la publicitat de determinats
productes, béns, activitats o serveis. La publicitat de serveis susceptibles de generar riscs per a la
vida o la seguretat de les persones.

Amb 16 vots a favor (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 vots en contra (PxC), es van aprovar de forma definitiva les Bases reguladores destinades a subvencionar l'obertura d'establiments comercials al Vendrell i a fomentar la contractació indefinida de treballadors dins d'aquest sector econòmic. L'acord estima parcialment les al·legacions presentades pel grup municipal de PxC en el sentit d’afegir la referència a la contractació indefinida de treballadors. L’ajut consisteix en una subvenció del 20% de l’import del permís d’obertura corresponent a aquells que iniciïn l’exercici de qualsevol activitat professional regulada en l’article cinquè de l’Ordenança fiscal número 9. A la quota que resulti d’aplicar, en el seu cas, la subvenció anterior, s’aplicarà una subvenció addicional del 10% per als subjectes passius que tributin la quota municipal i que hagin incrementat en una persona o més la seva plantilla de treballadors amb contracte indefinit.

Per unanimitat, es va aprovar la moció presentada pel grup de govern per donar suport al soterrament de les vies a Sant Feliu de Llobregat i de petició de millora de les freqüències de trens de la línia R4.

Per unanimitat, es va aprovar l'esmena a la totalitat amb text alternatiu presentada per l'equip de govern a la proposta de PxC per millorar els equipaments i la seguretat vial de la policia local. La proposta del govern és la següent: “Atès que a tots ens preocupa la seguretat de la ciutadania, dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament i també dels efectius de la plantilla de la Policia Municipal, i havent-hi al mercat un producte nou que introdueix un sistema d'airbag als cascs per minimitzar les lesions en les caigudes, l'equip del govern sol·licita al ple l'adopció del següent acord: encarregar un informe al Comitè de Seguretat i Salut Laboral de l'Ajuntament on hi consti una valoració de l'experiència de la utilització d'aquests nous airbags en altres ajuntaments i grau d'eficàcia per a la seva futura implementació, i traslladar aquest informe als grups municipals del Consistori.”

Amb 16 vots en contra (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 vots a favor (PxC), es va rebutjar la moció presentada per PxC per a la supressió del Senat. L'equip de govern va considerar que aquest tema no era competència del ple municipal.

Per unanimitat, es va aprovar l'esmena a la totalitat amb text alternatiu presentada per l'equip de govern, el qual, tot i considerar que aquest tema tampoc era de competència municipal, va presentar la següent proposta: “L'Ajuntament del Vendrell reconeix les dificultats financeres de la Generalitat de Catalunya i els esforços duts a terme pels governs per adaptar-se al nou marc econòmic.
L'Ajuntament del Vendrell, un cop analitzats els resultats obtinguts i els efectes de l'aplicació de l'euro per recepte, demanarà al govern de la Generalitat de Catalunya que prengui les mesures adients per minvar l'afectació en sectors amb més problemes de la ciutadania.”

Sobre La Trinxera

I amb 16 vots en contra (CiU, PSC, PP i ERC) i 5 vots a favor (PxC), es va rebutjar la proposta de resolució presentada per PxC per denunciar i anul·lar el conveni administratiu de l'Ajuntament amb el col·lectiu La Trinxera com la subvenció atorgada, així com la imposició de noves i més dures sancions al col·lectiu. L'equip de govern va respondre que, atenent la legalitat vigent, no
necessàriament ha de fer cas d'una manera taxativa a les peticions o a les sol·licituds de ciutadans o grups polítics sense tenir proves. Pel que fa a les peticions de PxC, l'Ajuntament ja ha emès una carta al col·lectiu La Trinxera fent referència a la bilateralitat del conveni. Respecte a la subvenció, se li atorga per conveni a aquest col·lectiu perquè cada any organitza el Correllengua. I sobre la resta de denúncies que fa PxC, l'Ajuntament ha obert un expedient informatiu perquè, abans de prendre qualsevol altra resolució, s'ha de saber si les coses es fan bé o no. En cas que no es facin bé i es puguin esmenar, s'aconsellarà que s'esmenin. I si es fan malament, es prendran les resolucions que calguin.

DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 21/09/2012; PÀG.10 S’aprova la possibilitat de posar airbags als cascos de la Policia Local

EL VENDRELL.- Una moció esmenada a la totalitat amb text alternatiu presentada per l’equip de govern a la proposta de Plataforma per Catalunya (PxC) per millorar els equipaments i la seguretat vial de la Policia Local preveu que el Comité de Seguretat i Salut Laboral avaluï la possibilitat de posar airbags als cascos dels agents de la Policia Local.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube