Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Plataforma per Catalunya clama contra les absències de Jaume Piñol (ERC) en el Consell rector de la TV local

Plataforma per Catalunya clama contra les absències de Jaume Piñol (ERC) en el Consell rector de la TV local

08/04/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya demana la dimissió de Jaume Piñol (ERC) com a vocal del Consell rector de la TV local

August Armengol demana la dimissió de Jaume Piñol (ERC) del Consell d’Administració de la TV per desistiment de funcions després que fos sorprès en una terrassa a tocar de l’Ajuntament en el transcurs de la darrera reunió

El Vendrell | Redacció.- El 27 de març es va reunir a l'Ajuntament el Consell d'Administració de la Societat Municipal El Vendrell Comunicació SLM per tal d'aprovar la liquidació dels comptes anuals de l'entitat de l'any 2012 i també la invitació del concurs corresponent al "Plec de clàusules administratives, econòmiques i tècniques per a la contractació mitjançant procediment negociat amb publicitat, oferta econòmicament avantatjosa, diversos criteris d'adjudicació i tramitació urgent, del servei de difusió dels continguts televisius de l'empresa municipal El Vendrell Comunicació SLM" que es va aprovar en la reunió anterior del dia 12 dels corrents, i al que, com estava previst, només s'hi ha presentat El 3 de Vuit. Finalment s'han aprovat per unanimitat dels presents ambdós punts.

Pel que fa als comptes anuals de 2012, els resultats de l'exercici han estat negatius per un import de 77.231,58 euros. Els ingressos van ser de 641.362,89 euros dels que destaquen els 587.703,05 que corresponen a l'aportació municipal. Aquest dèficit esmentat podria explicar-se per la sanció de 60.000 euros més interessos imposada per la Direcció General de Telecomunicacions per haver estat emetent al·legalment pel canal 58 de la xarxa analògica anteriorment a la breu i malaurada integració a la TDT del Penedès TV; i també al pagament de 9.600 euros corresponents a les quotes mensuals del Consorci de TDT del Penedès entre abril i juliol -la resta de l'any es va deixar pendent per al 2013-.

August Armengol, vocal de Plataforma per Catalunya (PxC) en aquest òrgan, ha estat sorprès per les reiterades absències del regidor Jaume Piñol, representant d'ERC al Consell. Fa diverses reunions que no assisteix, incloent la decisiva reunió del dia 12 en què es va aprovar el Plec de clàusules esmentat més amunt o l'aprovació dels comptes anuals com és el cas del dia 27.

Com agreujant d'aquestes reiterades absències, exactament a l'hora que començava la reunió, sel va veure assegut amb 5 o 6 persones en actitud relaxada i distesa en una taula de la terrassa d'una coneguda fleca-cafeteria de la Placeta del Carrer Major, a tocar de l'Ajuntament. Des de PxC, demanem "la seva dimissió d'aquest òrgan, ja que és evident que no desperta en ell cap interès ni el funcionament ni la qualitat del servei que presten la ràdio i la televisió del Vendrell tot i que el 92% del seu finançament és d'aportació municipal".

El regidor identitari afegeix que "Benet Jané com a president de l'òrgan o Martí Carnicer com a conseller delegat l'haurien de cessar per la seva irresponsabilitat institucional si és que no renunciés al càrrec, i el seu partit hauria de nomenar un altre representant més responsable ja que no s'exigeix ser regidor per ocupar aquest càrrec".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 28/03/2013 PxC critica l'absència de Jaume Piñol a la reunió del Consell de la RTVEV

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-critica-labs%C3%A8ncia-de-jaume-pi%C3%B1ol-la-reuni%C3%B3-del-consell-de-la-rtvev

EL VENDRELL.- El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) ha parlat sobre la darrera reunió del Consell d'Administració de El Vendrell Comunicació SLM i ha destacat que s’ha aprovat liquidar els comptes de la societat que corresponen al 2012 i que s’ha fet un pas més en els tràmits perquè Televisió El Vendrell emeti per l’actual canal de El 3 de Vuit. August Armengol, però, també ha criticat l’absència del regidor Jaume Piñol en aquesta reunió i demana per això el seu cessament del consell d’administració de l’empresa.

Balanç de comptes de El Vendrell Comunicació SLM

http://rtvelvendrell.cat/noticies/balan%C3%A7-de-comptes-de-el-vendrell-comunicaci%C3%B3-slm

El Vendrell Comunicació va tancar l’exercici 2012 amb unes pèrdues de poc més de 77.000 euros. Aquest resultat negatiu es deu en bona part a una sanció a la que ha de fer front. La Direcció General de Telecomunicacions va imposar una multa de 60.000 euros a l’empresa l’any 2011 per utilitzar un canal de TDT que no tenia adjudicat. La societat municipal que gestiona la Ràdio i la Televisió del Vendrell saldarà aquestes pèrdues i les corresponents a l’exercici 2011, que són de poc més de 500 euros, amb les reserves d’anys anteriors. Tot plegat s’ha tractat en la reunió del Consell d’Administració del Vendrell Comunicació celebrada ahir al migdia.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube