Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Coma-ruga/El Vendrell, 12/04/2013; August Armengol:

Coma-ruga/El Vendrell, 12/04/2013; August Armengol: "El quadripartit suspèn la primera prova turística de la temporada"

12/04/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El quadripartit ens dóna la raó i precinta les vidreres i finestres malmeses del Brisamar, sis dies després. Però la imatge turística a les platges durant la Setmana Santa ha estat deplorable.

COMA-RUGA/EL VENDRELL, 12/04/2013.- El govern quadripartit PSC-CiU-PP-ERC segueix gestionant de la pitjor manera possible el potencial turístic del nostre municipi. Segons August Armengol, regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), "és clar que el quadripartit, una vegada més, ha suspès la primera prova turística de la temporada". Per continuar dient que "habitualment la Setmana Santa és el tret de sortida de la temporada turística a les nostres platges, i, una vegada més, la imatge que s'ha donat al centre de Coma-ruga amb l'estat d'abandonament i de ruïna del Cinema-Teatre Brisamar és deplorable. No solament les seves entrades estan tapiades, cosa ja prou negativa per a aquest entorn turístic residencial, sinó que a més, l'edifici està ple de pintades i moltes finestres i vidreres amb els vidres trencats". I acaba afirmant que "és una vergonya que tinguin així un equipament cultural de primer ordre, de titularitat municipal, que ens va costar a tots els vendrellencs un milió dos-cents mil euros l'any 2008 i que a aquest pas aviat l'hauran de declarar edifici en ruïnes per la seva incompetència. En definitiva, és un insult contra tots els vendrellencs en general i contra els veïns de les platges en particular".

El quadripartit ens dóna la raó i precinta les vidreres i finestres malmeses del Brisamar, sis dies després

El govern quadripartit PSC-CiU-PP-ERC, dins de la seva pèssima gestió cultural i turística del Cinema-Teatre Brisamar de Coma-ruga, ens dóna la raó i sis dies després de la denúncia de PxC la Policia Municipal ha finalitzat la seva tasca de precintar la vorera del Brisamar allí on PxC ho va denunciar, però la mala imatge turística que s'ha donat al centre de Coma-ruga amb l'estat d'abandonament i de ruïna d'aquest equipament municipal amb moltes finestres i vidreres trencades durant la Setmana Santa, ja no podem tornar enrere en el temps. Ara, però, el terra d'aquests indrets ha quedat amb la vorera plena de vidres esmicolats. Segons August Armengol, "una vegada més, el quadripartit segueix la línia marcada per PxC, ens dóna la raó, i acaba precintant, per la seva perillositat, els espais de via pública a sota les finestres i vidreres malmeses", per continuar dient "aquest és el quadripartit del parxe, ho van apedaçant tot però mai acaben de solucionar res de res, és el fruit de la seva incapacitat de govern, de la seva incompetència i del seu desinterès per la qualitat turística de les platges".

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI DE TARRAGONA, 03/04/2013; PÀG.16 Alertan de la degradación del teatro Brisamar que compró el Ayuntamiento por 1,2 millones

Algunas ventanas ya están rotas

EL VENDRELL.- Algunas de las ventanas del viejo cine teatro Brisamar de Coma-ruga han aparecido rotas. El edificio lo compró el Ayuntamiento por 1,2 millones de euros y está cerrado ya que no hay dinero para su rehabilitación. El grupo de Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición municipal, alertó de la mala imagen que ofrece la construcción tapiada y ahora con ventanas rotas y grafitis en alguna de sus paredes.

EL 3 DE VUIT, 12/04/2013; PÀG.11 El govern quatripartit precinta la vorera del cinema Brisamar que presentava mal estat, segons PxC

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) va denunciar la mala imatge turística que s’ha donat per la Setmana Santa al centre de Coma- ruga amb l’estat d’abandonament i de ruïna del Brisamar, amb moltes finestres i vidrieres trencades. Finalment, segons destaca PxC, el govern vendrellenc ha decidit precintar la vorera, finestres i vidrieres malmeses.

DIARI DE TARRAGONA, 09/04/2013; PÀG.20 Precintan las ventanas rotas del teatro Brisamar para evitar daños

EL VENDRELL.- La Policía Local del Vendrell ha precintado una de las ventanas del antiguo teatro Brisamar de Coma-ruga y que apareció rota hace unos días como publicó el Diari y denunció Plataforma per Catalunya (PxC). El resto de entradas están tapiadas para impedir que puedan acceder okupas. El Ayuntamiento es propietario del inmueble que compró por más de un millón de euros pero reconoce que no tiene dinero para su restauración.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube