Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Plataforma per Catalunya denuncia les trampes per a vianants al carrer Tranversal

Plataforma per Catalunya denuncia les trampes per a vianants al carrer Tranversal

22/05/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Joan Carrasco i Josep Mitjans denuncien les deficiències i les trampes per a vianants al carrer davant del CAP, i la mediocritat de la regidora de Via Pública, Elisabet Rodríguez (PP)

El Vendrell | Redacció.- Al migdia en roda de premsa al carrer Transversal, els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carrasco i Josep Mitjans, s’han congratulat que per fi la regidora de Via Pública, Elisabet Rodríguez, s’hagi adonat que calia una parada de Taxi davant del CAP, però alhora s’han lamentat dels desperfectes existents a la via pública al voltant d’aquest indret. 

La parada de Taxi està més que justificada sobretot per a les persones grans que es desplacen des de les urbanitzacions i han de fer ús del servei. Però Joan Carrasco retreu que els usuaris del CAP ja feia massa temps que demanaven un servei tan elemental i necessari com aquest. Carrasco, a més, es queixa que la Sra. Rodríguez estigui tan ocupada al seu despatx que “ni tan sols hagi sortit per veure les anomalies que pateix el carrer Transversal, que tot i sent un dels carrers més freqüentats del Vendrell, presenta just al costat de la nova parada de taxis un reductor de velocitat fet d’obra amb les reixetes metàliques dels pluvials dels seus extrems completament embussades i que per aquest fet lluny de servir per drenar l’aigua, quan plou la zona es converteix en un gran toll, verdader fangar d’aigües pestilents. A més, les reixetes no estan ben fixades i fan que nombroses persones que hi passen s’ensopeguin, especialment la gent gran. Aquest és el manteniment que la Sra Rodríguez fa a la Via Pública”.

Josep Mitjans comenta també la mala gestió de Via Pública de la regidora Rodríguez recordant que just en aquest indret a l’entrada del CAP, hi havia un arbre que les seves arrels van ocasionar nombroses caigudes a molts vianants a molts dels quals els va provocar ferides i lesions amb les corresponents indemnitzacions i que malgrat les contínues denúncies de PxC i dels ciutadans, “va trigar gairebé dos anys a solucionar-ho”.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 3 DE VUIT, 17/05/2013; PÀG.9 En servei una parada davant del CAP

Guals - PxC demana la retirada dels imports de la polèmica taxa 

EL VENDRELL.- La regidoria de Via Pública de l'Ajuntament del Vendrell ha posat en servei una parada de taxis al carrer Transversal, davant del Centre d'Assistència Primària (CAP I).

Elisabet Rodríguez diu no entendre i critica la “demagògia” del grup de Plataforma per Catalunya (PxC), a l'oposició del consistori vendrellenc, que aquesta setmana s'ha congratulat perquè “per fi, la regidoria de Via Pública s'hagi adonat que calia una parada de taxi davant del CAP”, però alhora el grup es “lamenta” dels desperfectes que hi ha al voltant de l'indret. Segons PxC, les reixetes metàliques per l'evacuació de l'aigua en cas de pluges estan parcialment embussades i no estan ben fixades, la qual cosa provoca algunes dificultats als vianants, “especialment la gent gran”. 

Tema guals 

D'altra banda, PxC ha fet públic que de cara al proper ple municipal, que tindrà lloc dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, ha presentat una proposta de resolució per deixar sense efecte “l'aplicació indiscriminada del cobrament de la taxa de guals i de la seva retroactivitat” de quatre anys, en paraules de la regidora Araceli Bundó. Segons PxC, l'Ajuntament del Vendrell ha arribat a passar el cobrament de la taxa a persones ja difuntes i hi ha “nombrosos veïns” que s'han queixat al consistori sobre la polèmica revisió de la taxa de guals.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube