Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 10/06/2013; El canvi d'alcalde arruïna els comerços de primera línia de mar

El Vendrell, 10/06/2013; El canvi d'alcalde arruïna els comerços de primera línia de mar

11/06/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Des que el socialista Martí Carnicer és alcalde l'Ajuntament s'oblida del top-manta amb el consegüent perjudici per als comerciants de primera línia de mar però també per als desprotegits consumidors.

El Vendrell | Redacció.- Com és habitual en aquestes dates del mes de juny, Plataforma per Catalunya (PxC) comença a fer les seves rondes pel passeig Marítim de Coma-ruga entremig de nombroses paradetes del top-manta muntades pels immigrants subsaharians. Molts veïns i passejants s'han dirigit a nosaltres pràcticament exigint-nos que féssim "alguna cosa", que els denunciéssim, que els féssim fora d'allí...

Aquest resorgiment del comerç ambulant il·legal del top-manta, que tant de mal fa al comerç local -però també als propis consumidors-, el venim observant des de PxC però també els comerciants de primera línia de mar des del mateix moment en què es va procedir al relleu de l'alcaldia del Vendrell el 22 de maig, fa poques setmanes. En les nombroses imatges que adjuntem del diumenge 26 de maig, s'hi observen nombroses parades regentades per nombrosos infractors amb diversos articles com CD, DVD, bosses, ulleres, roba, marroquineria i altres complements. On queden aquelles declaracions grandiloqüents dels plens de l'Ajuntament, de la Junta Local de Seguretat, o aquella fantasmada que van organitzar a l'Hotel Ra no fa gaire? “Rotundament, tot de cara a la galería”.

Des de PxC demanem a l'equip de govern que es torni a posar mans a l'obra per frenar i per eradicar d'una vegada el top-manta del nostre municipi perquè “els perjudicis per al nostre teixit comercial, per als consumidors d'articles sense garanties o per a la caixa de la seguretat social, són massa importants perquè no s'hi faci res”. Som al mes de juny, i juliol i agost ja els tenim al damunt, ara és el moment per posar-s'hi i per anar perfeccionant i engreixant la màquina contra el top-manta, o bé al bell mig de l'estiu res no funcionarà.

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI MÉS, 03/06/2013; PÀG.18 PxC culpa Carnicer de la revifada del “top manta”

http://www.scribd.com/fullscreen/145311511?access_key=key-1ja46of4za6534tg40pb

El partit, a l’oposició, relaciona l’increment de la venda ambulant amb el traspàs en l’alcaldia

EL VENDRELL.- El grup de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’oposició a l’Ajuntament del Vendrell, assegura que la presa de possessió de Martí Carnicer com a alcalde del Vendrell. Tot i que la major presència de manteros podria atribuir-se a l’inici de la temporada. PxC assegura, mitjançant un comunicat, que el resorgiment ambulant al passeig marítim de Coma-ruga coincideix en el temps amb el canvi d’alcalde, efectuat el 22 de maig.

PxC critica els bons resultats aportats per l’Ajuntament del Vendrell i els cossos de seguretat local.

De fet, el partit a l’oposició demana que “l’equip de govern es torni a posar mans a l’obra per frenar i per eradicar d’una vegada el top-manta, perquè els perjudicis per al nostre teixit comercial, per als consumidors d’articles sense garanties o per a la caixa de la seguretat social, són massa importants com perquè no es faci res”, segons deien a través del comunicat.

PxC enviava, d’altra banda, algunes imatges del 26 de maig on, segons el partit, es pot comprovar que els venedors ambulants continuen tenint presència al passeig marítim de Coma-ruga.

 

 

EL 3 DE VUIT, 07/06/2013; PÀG.12 PxC diu que el canvi i l'arribada del bon temps ha repuntat la venda de top-manta a Coma-ruga

EL VENDRELL.- Segons expressa en un comunicat de fotografies fetes diumenge passat, diu Plataforma per Catalunya (PxC), hi torna a haver al passeig marítim del barri vendrellenc una certa presència de venedors de productes falsificats. Segons PxC, el canvi d'alcalde efectuat el dia 22 de maig ha comportat un resorgiment del top manta que "arruïna el comerç legal".

 

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 04/06/2013 PxC creu que l'alcalde ha descuidat la lluita contra el top manta

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-creu-que-lalcalde-ha-descuidat-la-lluita-contra-el-top-manta

EL VENDRELL.- D’acord amb Plataforma per Catalunya (PxC) d’ençà que l’alcaldia ha canviat de batlle s’ha fet evident l’augment de venedors top manta al passeig. Indiquen que aquest cap de setmana s’hi han pogut veure paradetes il·legals de CD, DVD, bosses, ulleres, roba, i altres complements. Per aquest motiu acusen l’actual alcalde, Martí Carnicer, de descuidar el tema top manta i qüestionen la utilitat de la recent Jornada de lluita en contra del top manta que va tenir lloc el mes de març.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube