Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

L’alcalde socialista Martí Carnicer permet un Torneig Ciutat de Coma-ruga enmig de la porqueria

L’alcalde socialista Martí Carnicer permet un Torneig Ciutat de Coma-ruga enmig de la porqueria

26/06/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya denuncia la celebración del Torneig de futbol sala infantil Ciutat de Comarruga en la pista del Parc Tabaris en un entorn urbà absolutament vergonyós

El Vendrell | Redacció.- Porqueria, porqueria, i més porqueria. En les imatges presentades per Plataforma per Catalunya (PxC), instantànies que es van prendre durant el campionat, es fa evident l'entorn en què s'ha desenvolupat el campionat; una pista esportiva situada enmig d'un parc ple de tolls i fangars; papereres per terra arrencadas de soca-rel; una font artesanal on beuen aigua els nens envoltada de porqueria i deixalles; papereres sobreeixides que no es buiden amb l'adequada freqüència i que obliguen a la gent a llençar papers, envoltoris, llaunes i altres objectes a terra; engronxadors precintats amb perillosos clots al seu voltant, i; racons del parc amb edificis en ruïnes amb cables a la vista susceptibles de provocar greus accidents si els nens o adolescents s'hi emparren. Tot plegat, un gran despropòsit el fet que l'Ajuntament permeti per la seva desídia que el parc infantil més freqüentat de Coma-ruga es trobi en tan deplorables condicions. Amb l'agreujant, aquest mes de juny, de la celebració del campionat amb una important afluència de nens i familiars.

Des del grup municipal de PxC li volem retreure al nou alcalde Martí Carnicer que permeti que el Torneig Ciutat de Coma-ruga de Futbol Sala infantil es desenvolupi en tan degradants condicions i enmig de tanta porqueria. I també que permeti que l'espai més cèntric d'esbarjo infantil i juvenil de les platges es trobi en aquestes condicions fins i tot antihigièniques.

Des de PxC li volem demanar a Martí Carnicer que no permeti que el Parc Tabaris arribi en aquestes horribles condicions a l'estiu, que ja el tenim al damunt, perquè de cara al turisme massiu que s'acosta no és aquesta la imatge que el nostre municipi ha de donar de les seves platges. A més, l'oficina de Turisme municipal es troba exactament al davant d'aquest parc. Aquesta és la imatge d'excel·lència turística que volem donar?

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 3 DE VUIT, 14/06/2013; PÀG.11 Plataforma per Catalunya (PxC) denuncia l’estat de brutícia que presenta el Parc Tabaris de Coma-ruga, que va acollir un torneig de futbol sala

EL VENDRELL.- El grup de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament del Vendrell ha lamentat que el cap de setmana passat se celebrés en un estat deplorable de brutícia al Parc Tabaris el Torneig Ciutat de Coma-ruga de futbol sala infantil. Per això, PxC retreu al nou alcalde, Martí Carnicer, que permetés que el torneig es desenvolupés “en tan degradants condicions i enmig de tanta porqueria. I també que permeti que l’espai més cèntric d’esbarjo infantil i juvenil de les platges es trobi en questes condicions fins i tot antihigièniques”.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube