Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Coma-ruga/El Vendrell, 15/07/2013; PxC denuncia l’onada de robatoris de cotxes a Coma-ruga

Coma-ruga/El Vendrell, 15/07/2013; PxC denuncia l’onada de robatoris de cotxes a Coma-ruga

15/07/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PxC denuncia l'onada de robatoris de cotxes a Coma-ruga aquests darrers dies, demana més vigilància als barris marítims i que s’aclareixi si està en relació amb l’assentament il·legal de romanesos.

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- Des del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) volem denunciar la passivitat de l'Ajuntament del Vendrell enfront l'onada de robatoris de cotxes que estan patint els veïns de diversos carrers i barris de Coma-ruga des del pont de Sant Joan i fins aquest mateix cap de semana.

Durant el pont de Sant Joan van aparèixer diversos cotxes en diversos carrers de Coma-ruga amb les portes mig obertes pel mètode de la palanca, com casos denunciats des del carrer Monestir de Montserrat. Altres vehicles no van tenir tanta "sort" i en ser sostrets, ja no hi eren al matí, com per exemple un cas denunciat que era aparcat al davant del núm.18 de l'avinguda Imperial Tàrraco. Segons diversos planxistes radicats al Vendrell, consultats per PxC, ha tornat el mètode de la palanca per robar vehicles, mètode que no es veia des de feia potser dos anys, i que consisteix en obrir la porta fent palanca mitjançant una barra de ferro. El fenomen no ha afectat només el barri Brisamar, sinó que aquest mateix cap de semana, ja entrat el mes de juliol, s'han denunciat almenys dos casos més al carrer dels Ocells, al barri de La Creu de Coma-ruga. Probablement hi ha hagut més casos, aquests són només els que ens han fet arribar alguns veïns.

És per això que des del nostre grup municipal demanem: 1) més presència policial als barris marítims i més seguretat, i 2) que se'ns aclareixi si l'assentament il·legal de romanesos de la partida de les Clotes està relacionat amb aquests fets, ja que molta gent a Coma-ruga ho comenta.

PxC

El Vendrell, 15 de juliol de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.LAFURA, 08/07/2013; 17:02 Onada de robatoris en cotxes a Coma-ruga

http://lafura.cat/noticies/onada-robatoris-cotxes-coma-ruga

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- La Plataforma per Catalunya (PxC) denuncia que està havent-hi una onada de robatoris en cotxes aparcats al carrer a Coma-ruga, des del pont de Sant Joan, i que l’Ajuntament  del Vendrell no reacciona aportant-hi més vigilància policial. Hi ha hagut vehicles que han estat trobats amb la porta forçada i mig oberta pel mètode de la palanca; altres de sostrets, ja al matí no eren al lloc on el seu propietari l’havia estacionat, etc. El partit de l’oposició reclama més presència policial als barris marítims i ho vincula, com és habitual en el seu discurs antiimigració, amb un assentament de romanesos a les Clotes.

DIARI DE TARRAGONA, 09/07/2013; PÀG.16 PxC alerta de una oleada de robos de coches

EL VENDRELL.- El grupo de Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición en el Vendrell, alerta de que en los últimos días diversos coches han aparecido con las puertas forzadas con una palanca para cometer robos. Según PxC también ha desaparecido al menos un vehículo. Los robos son sobretodo en la zona de Brisamar.

 

 

 

EL 3 DE VUIT, 12/07/2013; PÀG. 11 PxC diu que des de Sant Joan hi ha una onada de robatoris en vehicles

A COMA-RUGA - El govern en minimitza la situació

R.V./EL VENDRELL.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament del Vendrell ha fet pública l’existència d’una suposada onada de robatoris en vehicles a Coma-ruga des del pont de Sant Joan, ha denunciat una “passivitat” del govern local en el cas i reclama més vigilància a tots els barris marítims del municipi. Segons PxC, a Coma-ruga han aparegut “diversos cotxes en diversos carrers” amb les portes mig obertes per mètode de la palanca amb barres de ferro, ”com casos denunciats des del carrer Monestir de Montserrrat”, diu PxC. I també hauria desaparegut un vehicle aparcat a l’avinguda Imperial Tarraco. PxC diu que hi ha dues denúncies més presentades de robatoris al carrer dels Ocells, al barri la Creu, i que potser hi ha fets que no els ha arribat al grup polític, que relaciona els fets amb l’assentament il·legal de romanesos que l’Ajuntament retirarà (vegeu informació a la pàgina 6 d’aquesta mateixa edició).

 

Des de l’equip de govern, el regidor de la Policia, Joan Josep Nin, ha dit que només els consta que hi hagi hagut dos robatoris pel sistema de palanca en vehicles i que els robatoris en general ”no han augmentat”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube