Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Coma-ruga/El Vendrell, 05/08/2013; El top-manta es desboca amb Martí Carnicer i el quadripartit

Coma-ruga/El Vendrell, 05/08/2013; El top-manta es desboca amb Martí Carnicer i el quadripartit

05/08/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PxC torna a denunciar el fracàs del govern municipal envers un top-manta massiu que arruïna els comerços de la platja mentre el regidor de Policia declara que “no és la seva prioritat”.

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- El grup municipal del Plataforma per Catalunya (PxC) posa en evidència el fracàs de Martí Carnicer i del quadripartit en la lluita contra el comerç il·legal del top-manta, en perjudici del comerç legalment establert a la vila.

No en va, el regidor de Policia Municipal, senyor Joan Josep Nin, ja va declarar recentment davant dels mitjans de comunicació que "el top-manta no és la nostra prioritat". Però potser no ha calibrat que sí que ho és per al sector comercial de la vila i de les platges, ja que l'estiu és la temporada alta d'una bona part d'aquest sector vital per l'economia del Vendrell i les platges. Quan PxC ja va denunciar la relaxació evident de la lluita contra el top-manta després del relleu d'alcalde el 22 de maig, en el nostre comunicat de premsa emès el dia 2 de juny i titulat "El canvi d'alcalde arruïna els comerços de primera línia de mar - Des que Martí Carnicer és alcalde l'Ajuntament s'oblida del top-manta", en aquell moment l'anterior regidor de Policia va declarar que "mai es podrá eradicar del tot, perquè sempre poden quedar una dotzena de venedors descontrolats". Però en les imatges adjuntes PxC demostra que no és així sinó que aquesta modalitat de comerç il·legal ha anat a més i a més cada cap de semana fins arribar als gairebé 300 venedors que nosaltres hem pogut comptabilitzar entre l'Hotel Europe de Coma-ruga i més enllà de la plaça de les Palmeres de Sant Salvador, sense que Policia Municipal ni Mossos d'Esquadra facin gairebé res.

Arribats a aquest punt els perjudicats no són solament els comerços de primera línea de mar, sinó també tot el comerç de la vila, ja que venen tota mena d'articles, des de ulleres de sol fins a rellotges, roba, calçat, complements com bosses, cinturons o marroquineria, música i audiovisual, tot plegat sense cap mena de garantía sanitària o altres de cara al client. Per això des de PxC demanem una vegada més al govern quadripartit de l'Ajuntament que "almenys de cara al decisiu mes d'agost es prenguin seriosament aquest greu problema que tant afecta al teixit comercial de la nostra vila, però també a la caixa de la seguretat social perquè és economia sumergida afectant per tant a l'ocupació i llocs de treball legals que donen feina a la gent de casa". També es dóna que es queixa el comerç ambulant legal i amb permís municipal i que per tant paga les seves taxes municipals ubicat al passeig marítim al final de la façana de Santa Maria del Mar i fins a l'Hotel Europe, just on comencen els top-manta. Uns paguen i els altres no, per què ho permet això l'Ajuntament?

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.LAFURA.CAT, 15/07/2013; 09:49 Cap de setmana de ple total dels top-manta a la façana marítima del Vendrell

http://lafura.cat/noticies/setmana-ple-dels-top-facana-maritima-del-vendrell

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Els venedors ambulants sense permís van fer el passat cap de setmana el seu agost particular a les platges del Vendrell. Segons la Plataforma per Catalunya (PxC), al llarg del cap de setmana en van comptabilitzar fins a 300, venent els seus productes al passeig marítim entre l’hotel Europe i la plaça de les Palmeres, a Sant Salvador. Venien ulleres de sol, rellotges, roba, calçat, complements com bosses, cinturons, música i audiovisual.

Arran del canvi d’alcalde del Vendrell, la PxC havia advertit que el relleu al capdavant de l’Ajuntament del Vendrell suposaria “la ruïna dels comerços de primera línia de mar” perquè preveia que hi hauria una relaxació de la Policia Local en la persecució dels “top-manta”.

El partit de l’oposició vendrellenca assegura que aquest cap de setmana agents locals i Mossos d’Esquadra gairebé no han fet res per evitar el comerç il·legal a la façana marítima. Demana al govern quadripartit local (PSC-CiU-PP-ERC) que "almenys de cara al decisiu mes d'agost, es prenguin seriosament aquest greu problema que tant afecta al teixit comercial de la nostra vila, però també a la caixa de la seguretat social perquè és economia submergida, afectant, per tant, l'ocupació i llocs de treball legals".

 

EL 3 DE VUIT, 19/07/2013; PÀG.7 PxC diu que la presència de venedors de “top-manta” ha augmentat amb el relleu d’alcalde

EL VENDRELL.- Segons Plataforma per Catalunya (PxC), el govern del Vendrell “ha fracassat” en la seva lluita contra els venedors de productes il·legals a la franja marítima del municipi, i afirma que cada cap de setmana s’hi apleguen uns 300 manters.

 

LA FURA, 19/07/2013; PÀG.11 Cap de setmana de ple total dels “top-manta”

EL VENDRELL / SANT SALVADOR.- Els venedors ambulants sense permís van fer el passat cap de setmana el seu agost particular a les platges del Vendrell. Segons la Plataforma per Catalunya (PxC), al llarg del cap de setmana es van comptabilitzar fins a 300, venent els seus productes al passeig marítim entre l’hotel Europe i la plaça de les Palmeres, a Sant Salvador. Venien ulleres de sol, rellotges, roba calçat, complements com bosses, cinturons, música i audiovisuals.

Arran del canvi d’alcalde del Vendrell, la PxC havia advertit que el relleu al capdavanter de l’Ajuntament del Vendrell suposaria “la ruïna dels comerços de primera línia de mar” perquè preveia que hi hauria una relaxació de la Policia Local en la persecució dels “top-manta”.

El partit de l’oposició vendrellenca assegura que aquest cap de setmana agents locals i Mossos d’Esquadra gairebé no han fet res per evitar el comerç il·legal a la façana marítima. Demana al govern quadripartit local (PSC- CiU- PP- ERC) que “almenys de cara al decisiu mes d’agost, es prenguin seriosament aquest greu problema que tant afecta al teixit comercial de la nostra vila, però també a la caixa de la seguretat social perquè és economia submergida, afectant, per tant, l’ocupació i llocs de treball legals”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube