Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 31/08/2013; PxC denuncia l’abandonament dels Barris Marítims del Vendrell

El Vendrell, 31/08/2013; PxC denuncia l’abandonament dels Barris Marítims del Vendrell

02/09/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Joan Carrasco, regidor de PxC, denuncia que els ciutadans fa setmanes que no poden travessar a peu, en bicicleta o en moto des de Sant Salvador a Calafell per la negligència de l’Ajuntament i de l’ACA.

El Vendrell | Redacció.- Des de Plataforma per Catalunya (PxC) no entenem el menyspreu i la falta de compromís del govern quadripartit del Vendrell format per CiU, PSC, PP i ERC amb els barris marítims. Aquesta manca de compromís ha arribat a tal extrem que han permèsque “des de ja fa unes setmanes i en ple mes d’agost que els veïns i les persones que ens visiten no poden desplaçar-se per cap mitjà cap a Calafell per la carretera de Sant Salvador”.

Per una gran acumulació d’aigües fecals “depurades” procedent de la depuradora comarcal de Santa Oliva. El cabal d’aigua és de tal magnitud que impedeix el pas per la carretera i fa que les persones no puguin fer el trajecte amb normalitat.

Joan Carrasco, regidor de PxC a l’Ajuntament, ha rebut les queixes de nombrosos residents i turistes de les nostres platges i expressa la seva queixa en el sentit que l’acumulació d’aigua no només els està impedint el pas, sinó que també ha provocat una proliferació de larves de mosquits i altres insectes. D’altra banda, els comerços de la zona, expliquen, que també en surten perjudicats.

PxC carrega contra l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), entitat responsable de la gestió i el manteniment de les rieres i depuradores, i qualifiquen aquest fet de “denigrant i totalment inadmissible i vergonyós, el que confirma que l’Agència Catalana de l’Aigua és una institució que no serveix, més que per malbaratar diners públics i no pas per solucionar els problemes dels ciutadans”, ha dit Carrasco.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 3 DE VUIT, 23/08/2013; PÀG.6 Els veïns de Sant Salvador reclamen una solució per la riera de la Bisbal

Els ciutadans denuncien que fa setmanes que no poden travessar a peu, en bicicleta o en moto des de Sant Salvador a Calafell

SANT SALVADOR / EL VENDRELL.- Els veïns del barri de Sant Salvador, al Vendrell, han fet públic aquesta setmana el seu malestar pels problemes amb què es troben a l'hora de travessar la riera de la Bisbal, ubicada en un dels punts que enllacen el barri vendrellenc i, el poble de Calafell. Segons han explicat els membres de l'Associació de Veïns de Sant Salvador, des de fa setmanes els és impossible travessar caminant, en bicicleta o en moto aquest pas per l'acumulació d'aigua que hi ha en la carretera, que baixa de la depuradora ubicada a la Bisbal.

Segons els mateixos veïns, al llarg del dia veuen com es repeteixen situacions “totalment grotesques” de turistes, i també de residents, que es queden sorpresos de no poder travessar d'una banda a l'altra de la via. Pels veïns, aquesta problemàtica també està afectant els comerços de la zona, que es veuen perjudicats per les dificultats d'accés al barri. A més de la mobilitat, segons els veïns de Sant Salvador l'acumulació constant d'aigua també comporta altres complicacions, com la proliferació de mosquits i altres insectes que comporten molèsties als ciutadans.

Per l'Associació de Veïns de Sant Salvador aquesta situació “és denigrant i totalment inadmissible”, i asseguren que no entenen com pot ser que el mes d'agost, el període amb ,és turistes de l'any, es puguin estar produint aquest tipus de situacions.

Segons la mateixa entitat, “no pot ser que l'Agència Catalana de l'aigua (ACA), entitat responsable de la gestió i el manteniment de les rieres de Catalunya, no solucioni aquest tema”.

Per tot això, els veïns han demanat una “solució immediatament” a l'ACA. “No volem més històries. Volem que la situació s'acabi ja”, han dit.

Peticions polítiques

També hi ha un grup polític que s'ha sumat a la petició que fan des de l'Associació de Veïns de Sant Salvador, com és el cas del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) des d'on han assegurat que no entenen “el menyspreu i la falta de compromís del govern quadripartit del Vendrell – que formen CiU, PSC, PP i ERC- amb els barris marítims”, s'han queixat.

El regidor de PxC, Joan Carrasco, ha dit que el seu grup polític ha rebut “les queixes de nombrosos residents i turistes”, i ha carregat contra l'ACA qualificant aquesta situació de “denigrant i totalment inadmissible i vergonyosa”. Per PxC aquest fet serveix per confirmar que l'Agència Catalana de l'Aigua “és una institució que no serveix per res, només per malbaratar diner públic i no per solucionar els problemes dels ciutadans”.

 

 

WWW.REVISTAESPIGOL.COM, 18/08/2013; 22:48 PxC denuncia l’abandonament dels Barris marítims del Vendrell

http://www.revistaespigol.com/?p=31284

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) no entenem el menyspreu i la falta de compromís del govern quadripartit del Vendrell format per CiU, PSC, PP i ERC amb els barris marítims. Aquesta manca de compromís a arribat a tal extrem que han permès que des de ja fa unes setmanes i en ple mes d’agost que els veïns i les persones que ens visiten no poden desplaçar-se per cap mitjà cap a Calafell per la carretera de Sant Salvador .

Per una gran acumulació d’aigües fecals “depurades” procedent de la depuradora comarcal de Santa Oliva. El cabal d’aigua és de tal magnitud que impedeix el pas per la carretera i fa que les persones no puguin fer el trajecte amb normalitat.

Joan Carrasco, regidor de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, ha rebut les queixes de nombrosos residents i turistes de les nostres platges i expressa la seva queixa en el sentit que l’acumulació d’aigua no només els està impedint el pas, sinó que també ha provocat una proliferació de larves de mosquits i altres insectes. D’altra banda, els comerços de la zona, expliquen, que també en surten perjudicats.

Plataforma per Catalunya càrrega contra l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), segons indiquen, entitat responsable de la gestió i el manteniment de les rieres i depuradores, i qualifiquen aquest fet de “denigrant i totalment inadmissible i vergonyós, el que confirma que l’Agència Catalana de l’Aigua és una institució que no serveix, només que per malbaratar diners públics i no pas per solucionar els problemes dels ciutadans”, ha dit Carrasco.

COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT SALVADOR

BOTES D’AIGUA PER PASSAR DE SANT SALVADOR A CALAFELL

Des de fa setmanes, passar caminant, en bicicleta o en moto des de Sant Salvador a  Calafell per la carretera de Sant Salvador és impossible. La raó és l’acumulació a la carretera de l’aigua que baixa per la Riera, provinent de la depuradora de la Bisbal.

Al llarg del dia es repeteixen situacions totalment grotesques de turistes i residents sorpresos perquè no poden passar d’una banda  l’altra. Evidentment, no cal dir que també en surten perjudicats els comerços de la zona. A més, aquesta acumulació d’aigua no només impedeix el pas, sinó que a més provoca la proliferació de larves de mosquits i altres insectes, amb les ja conegudes conseqüències.

Aquesta situació és denigrant i totalment inadmissible. No pot ser que en una població turística, en ple mes d’agost, estigui passant això. No pot ser que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), entitat responsable de la gestió i el manteniment de les rieres i depuradores a Catalunya, no solucioni aquest tema.

Per això, des de l’Associació de Veïns de Sant Salvador volem denunciar públicament aquest fet i exigim a l’ACA una solució immediata. No volem més excuses, no volem més històries. Volem que aquesta situació s’acabi ja.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube