Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 25/10/2013; PxC vota contra el Pacte Nacional pel Dret a Decidir la independència

El Vendrell, 25/10/2013; PxC vota contra el Pacte Nacional pel Dret a Decidir la independència

25/10/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Mentre August Armengol es manifesta el 12-O a la plaça Catalunya i PxC vota contra del Dret a Decidir la independència, el PSC en bloc hi vota a favor i el PP segueix governant amb ERC.

El Vendrell | Redacció.- Mentre el portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell, August Armengol, acudia a la manifestació de plaça Catalunya de Barcelona el 12-O i mentre els cinc regidors del grup municipal de PxC votaven en contra del Pacte Nacional pel Dret a Decidir la independència en el ple de l’Ajuntament d’octubre, el PSC en bloc hi vota a favor i el PP segueix governant amb ERC.

El regidor de PxC Joan Carrasco va trobar “patètic i sorprenent el discurs hipòcrita del PP perquè la credibilitat se sustenta amb fets i no pas amb paraules” i va continuar dient que “si volen que algú se’ls cregui, surtin d’aquest govern perquè si no ho fan, és perquè a vostès els interessa més la poltrona que no pas qualsevol ideologia” per acabar reblant “deixin ja d’enganyar als votants del PP del Vendrell!”.

Pel que fa al PSC, el regidor identitari els va retreure que “són com a penells depenent sempre de com bufa el vent perquè no tenen criteri però ara ja s’han tret la careta i se’ls ha vist el llautó”, per acabar dient que “ja n’hi ha prou d’enganyar els ciutadans votant una cosa a Tarragona, la contrària al Vendrell i una altra diferent a Vilafranca”.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.NACIODIGITAL.CAT, 13/10/2013; 17:16 Armengol i la PxC, amb els unionistes

http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/100/armengol/pxc/amb/unionistes

El regidor vendrellenc va ser a la manifestació dels unionistes de la plaça Catalunya

EL VENDRELL.- El líder del partit Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell, el regidor August Armengol, va ser aquest passat dissabte 12 d’octubre a la manifestació convocada pels unionistes a la plaça Catalunya de Barcelona, tal com van captar les càmeres de Nació Digital. Armengol va ser al costat de Josep Anglada, líder del partit, donant suport a la mobilització espanyolista.

El partit ultradretà i anti immigració comparteix arrels amb els moviments feixistes espanyols, especialment pel passat del seu màxim responsable, Josep Anglada, en formacions d’aquest tipus. Tot i això, en ajuntaments com el del Vendrell sempre han mirat d’evitar posicionar-se d’una forma molt evident en temes sobiranistes, tant a favor com en contra.

Una postura que acaba fent-se evident quan els seus líders prenen part en concentracions com la del passat dissabte, organitzades pels moviments anti independentistes i amb presència fins i tot de grups pro franquistes. La delegació de PxC en l’acte central de la Hispanitat va ser força nombrosa.

 

 

 

 

 

WWW.BAIXPENEDESDIARI.CAT, 16/10/2013; 09:00 Araceli Bundó: «Amb la Via Catalana, de fum anem servits»

http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/109/araceli/bundo/amb/via/catalana/fum/anem/servits

El ple del Vendrell s’adhereix al Pacte Nacional pel Dret a Decidir amb les crítiques de PxC i PP

El partit d’Armengol veu el moviment sobiranista «com una cortina de fum»

EL VENDRELL/ Marc Guitart.- L’ajuntament del Vendrell s’ha adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir aprovat el passat setembre pel Parlament de Catalunya, després que s’aprovés una moció presentada per PSC, CiU i ERC al ple municipal. Aquests tres partits són els que l’han votat a favor, mentre que PxC i PP hi ha votat en contra.
 
Des de Plataforma per Catalunya (PxC) han titllat el Pacte pel Dret a Decidir de «una cortina de fum de la Generalitat per tapar problemes com l’atur o la corrupció, que només porta fractura social», segons Juan Carrasco, qui ha afegit que des del partit ultradretà estan orgullosos de declarar-se «tant catalans com espanyols». Araceli Bundó ha anat una mica més enllà i ha carregat contra els organitzadors de la Via Catalana per la Independència, feta l’11 de setembre.
 
Ha passat en el punt del dia que es debatien les ordenances fiscals pel 2014. Bundó ha demanat al govern municipal que no amagui les xifres als ciutadans, afegint que «amb la Via Catalana, de fum anem servits». Una sentència amb la qual la regidora de PxC critica els organitzadors de la Via, que no van ser altres que la societat civil a través de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC). Paradoxalment, PxC sí que va assistir a la manifestació del 12 d’octubre a Barcelona, organitzada per una altra plataforma civil, sense que això els semblés una cortina de fum per tapar els problemes del govern espanyol.
 
Per part del PP, que ha votat en signe contrari al dels seus socis de govern, Elisabeth Rodríguez ha apuntat que és una moció que no s’hauria d’haver portat a l’ajuntament, «ja que no és de singular importància pels ciutadans del Vendrell». Rodríguez ha lamentat que el PSC vendrellenc no hagi fet com el de Tarragona, votant en contra de l’adhesió a aquest Pacte.  

 

WWW.EIXDIARI.CAT, 17/10/2013; 04:18 Els socialistes, a favor del Dret a Decidir, i PxC, en contra

http://www.eixdiari.cat/politica/doc/44356/el-vendrell-aprova-un-augment-dimpostos-per-complir-amb-el-seu-pla-dajust.html

EL VENDRELL.- Per últim, el Ple ha debatut una moció presentada pels grups municipals de PSC, CiU i ERC de suport al dret a decidir. A l’inici de la sessió, el Partit Popular i Plataforma per Catalunya (PxC) havien mostrat la seva disconformitat perquè consideren que el contingut de la moció no s’ajusta al què diu el Reglament Orgànic Municipal en relació a la presentació de mocions per part dels grups polítics.

En concret, l’Ajuntament del Vendrell s’ha adherit, amb 13 vots a favor (PSC, CiU i ERC) i 7 en contra (PP i PxC),  al contingut de la proposta aprovada pel Parlament de Catalunya en el marc del debat de política general celebrat el passat mes de setembre sobre el Pacte Nacional pel dret a decidir.

 

 

 

LA FURA, 18/10/2013; PÀG.11 Sí al dret a decidir

EL VENDRELL.- El ple de l’Ajuntament va aprovar en el ple de dimarts una moció presentada pel PSC, CIU i ERC, amb els vots en contra de la Plataforma per Catalunya (PxC), i del PP, a favor del dret a decidir.

 

EL 3 DE VUIT, 18/10/2013; PÀG.5 El Vendrell aprova el Dret a Decidir

EL VENDRELL.- Pel que fa a altres qüestions tractades en el ple del Vendrell d’aquest dimarts, es va aprovar una moció presentada pels grups municipals del PSC, CiU i ERC de suport al dret a dicidir. A l’inici de la sessió, PP i Plataforma per Catalunya (PxC) havien mostrat la seva disconformitat que entrés aquesta moció al ple, perquè consideren que el contingut no s’ajusta al que diu  el Reglament Orgànic Municipal (ROM) en relació a la presentació de mocions per part dels grups polítics, en fer referència a una qüestió externa al municipi. L’alcalde, Martí Carnicer, no va estar-hi d’acord i la moció es va debatre i aprovar a la part final de la sessió. En concret, l’Ajuntament del Vendrell s’ha adherit, amb 13 vots a favor (PSC, CiU i ERC) i 7 en contra (PP i PxC), al contingut de la proposta aprovada pel Parlament de Catalunya en el marc del debat de política general celebrat el passat mes de setembre sobre el Pacte Nacional pel pret a decidir.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube