Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Coma-ruga/El Vendrell, 19/11/2013; PxC denuncia més punts negres a Coma-ruga, on la inseguretat viària és la norma

Coma-ruga/El Vendrell, 19/11/2013; PxC denuncia més punts negres a Coma-ruga, on la inseguretat viària és la norma

19/11/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PxC denuncia la perillositat per als infants davant l’escola Pla de Mar i l’escola bressol Vent de Migjorn, i en dues setmanes, l’Ajuntament esmena la plana i ho soluciona.

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- Fins al grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) han arribat més queixes dels veïns de Coma-ruga pel que fa a la inseguretat viària. En aquest cas es tracta del carrer dels Ocells, davant l'escola Pla de Mar i de la llar d'infants Migjorn. Dues setmanes després, l’Ajuntament esmena la plana i posa les solucions adients.

Per sisè curs consecutiu, el bus de línia segueix girant sobre si mateix a la porta de l'escola i llar d'infants referenciades, i més sovint del que pertocaria, sense cap control ni presència policial. És conegut per tothom, però potser no per part de la regidora de Mobilitat senyora Rodríguez, que la marxa enrera és una de les maniobres més perilloses i mortíferes al volant a velocitats reduïdes. En aquest punt del municipi, els carrers colaterals d'aquesta placeta o espai escolar, segueixen sense obrir-se, falten bancs, papereres o arbrat, i la vorera segueix sense fer-se en alguns trams o enfonsada en altres, i el pas de cebra sense pintar almenys des de fa tres anys.

Des de PxC, una vegada més, ens volem dirigir a la senyora Rodríguez perquè "si un dia es produeix l'atropellament d'un infant o altres desgràcies majors, i sortim a tele-5, qui en serà el responsable? Perquè la seguretat és el primer de tot, senyora Rodríguez!", ha reblat el regidor August Armengol.

Dues setmanes després d’aquesta actuació de PxC, es va solucionar el punt negre dels accesos a l’escola Pla de Mar i l’escola bressol Vent de Migjorn, s’ha imposat el sentit comú i s’ha obert el carrer, s’han establert places d’aparcament en bateria, s’han pintat els passos zebra, s’ha arreglat la vorera i el més important, s’ha guanyat en seguretat per als infants.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 3 DE VUIT, 08/11/2013; PÀG.21 PxC denuncia un suposat punt negre a la Via Pública del Vendrell, al barri marítim de Coma-ruga

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Segons Plataforma per Catalunya (PxC), veïns de Coma-ruga han expressat la seva queixa per un suposat indret d’inseguretat viària al carrer dels Ocells, davant l’escola Pla de Mar i de la llar d’infants Migjorn. PxC diu que el bus de línia que hi arriba maniobra de manera perillosa i sense cap control policial i, per exemple, hi ha un pas de vianants sense pintar des de fa 3 anys.

 

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 30/10/2013 PxC demana que s'arregli la perillositat d'un carrer de Coma-ruga

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-demana-que-sarregli-la-perillositat-dun-carrer-de-coma-ruga

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) també feia referència a la perillositat d’aquest punt de Coma-ruga. El grup a l’oposició critica que sigui aquest el  sisè curs consecutiu en què el bus de línia giri sobre si mateix a la porta de l'escola i llar d'infants referenciades, sense cap control ni presència policial. Plataforma també s’afegeix, doncs, al malestar que provocava aquesta situació, que com ha avançat la regidora ja s’hi està posant solució. Plataforma per Catalunya afirma, a més, que en els carrers colaterals d'aquesta placeta o espai escolar, hi falten bancs, papereres o arbrat, i la vorera segueix sense fer-se en alguns trams o enfonsada en altres, i el pas de zebra sense pintar des de fa tres anys. 

 

 

 

 

 

DIARI DE TARRAGONA, 30/10/2013; PÀG.15 El bus escolar evitará una maniobra peligrosa

EL VENDRELL.- El ayuntamiento del Vendrell modificará la circulación en Coma-ruga en la zona de las escuelas para evitar una maniobra que debe realizar el autobús en la calle Ocells.

La solución que toma el área de Vía Pública del Vendrell es abrir a la circulación la calle Gavina. Desde el Consistorio explican que “pretende eliminar el riesgo de la maniobra del bus escolar en una calle sin salida y que limita el acceso de turismos a las escuelas Vent de Migjorn y Pla de Mar”. Con la actuación la zona ganará zona de estacionamiento.

El grupo de Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición, denunció las quejas por el peligro de la maniobra en la calle Ocells ya que ante la falta de salida debía girar en la misma puerta de la escuela.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube