Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 09/12/2013; Martí Carnicer retalla en el menjar dels avis de la Muntanyeta

El Vendrell, 09/12/2013; Martí Carnicer retalla en el menjar dels avis de la Muntanyeta

09/12/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

August Armengol: "No volem que es retalli a costa de l'alimentació dels avis de la Residència de la Muntanyeta". Martí Carnicer els ha retallat un 20% des de 2009. 

El Vendrell | Redacció.- Els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) i alhora vocals del Patronat Municipal Hospital-Asil del Santíssim Salvador, August Armengol i Anabel Nieto, han sigut els únics membres del Patronat a votar en contra de l'adjudicació del servei de restauració de la Residència d'Avis als preus que s'ha adjudicat, alhora que van expressar la seva fundada preocupació per la deficient alimentació dels residents que aquest fet podria representar.

Volem recordar que en el Ple del Patronat del 24 d'abril, PxC va ser l'únic grup que no va votar a favor del Plec de licitació del nou contracte del servei de restauració del Patronat Municipal de l'Hospital-Asil. Armengol va expressar la seva preocupació perquè "els preus dels menús només s'apugen un 0,3% des de la darrera licitació l'any 2009, com si en quatre anys no hagués pujat la vida. Això representa indefectiblement la disminució de la qualitat de l'alimentació dels residents". Aleshores, en la licitació, el preu de l'esmorzar s'establia en 0,94 euros, el dinar en 4,14, el berenar en 0,50 euros i el sopar en 2,87; en total, 8,45 euros per dia i per resident.

Però és que a l'hora de l'adjudicació final del servei de restauració, que va rebre 8 vots a favor i els 2 en contra de PxC, el regidor identitari declara que "aquells preus encara s'han reduït un 10% més i per tant són uns preus reduïts també en aquesta quantia respecte als preus de fa quatre anys, que afegit a la inflació acumulada des d’aleshores ençà, representa una reducción real del 20% en l’alimentació dels avis" i queda en les següents xifres: l'esmorzar 0,85 euros, el dinar 3,75, el berenar 0,45 i el sopar 2,60; en total, 7,65 euros per dia i per resident.

 "Podem entendre que en època de crisi s'hagin de fer retallades i podem estar d'acord amb certes mesures d'estalvi, però de cap manera podem acceptar que es retalli a costa de la qualitat del menjar i de l'alimentació dels residents de la Muntanyeta", conclou August Armengol.

 

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI DE TARRAGONA, 26/11/2013; PÀG.15PxC teme la baja licitación del comedor de la residencia

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición en el Vendrell ha criticado la adjudicación del servicio de restauración dela Residència d’Avis dela Muntanyeta al considerar que los precios son muy bajos y puede afectar al servicio. Los  precios tienen un incremento del 0,3%. El almuerzo costaba 0,94 euros, la comida 4,14, la merienda 0,50 euros y la cena 2,87. Ahora quedan en 0,85 euros el almuerzo, 3,75 la comida, 0,45 merienda y la cena en 2,60.

PxC a Youtube