Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 30/12/2013; PxC denuncia un pretès club de cànnabis que preocupa als veïns de Mas de’n Gual

El Vendrell, 30/12/2013; PxC denuncia un pretès club de cànnabis que preocupa als veïns de Mas de’n Gual

31/12/2013 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PxC demana al quadripartit que utilitzi qualsevol escletxa legal per no concedir el permís d’obertura a un club de cànnabis al barri del Mas de’n Gual perquè veïns i locals comercials no el volen.

El Vendrell | Redacció.- El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carrasco, va aprofitar el torn de precs i preguntes del Ple de l'Ajuntament per preguntar sobre un pretès club de cànnabis que té revolucionats els veïns del barri de Mas de'n Gual però també els locals comercials, especialment els bars i cafeteries.

Nombrosos veïns del barri s'han dirigit als regidors de PxC alertats perquè en un ampli local del barri, exactament en la cantonada entre els carrers Alt Empordà i Conflent, pretesament s'hi vol instal·lar un club de cànnabis per fumar marihuana i haixix. Exactament en el cartell que han penjat els responsables del local s'hi pot llegir "C.S.C. La Mota Feliz - SOLO SOCIOS - PROHIBIDO entrar sin CARNET de SOCIO". La preocupació del veïnat radica en el tipus de personal que a partir de l'obertura del local freqüentarà el barri i de l'exemple i la influència de tot plegat en els nens i joves del barri. Pel que fa als locals, la seva preocupació és que veuen amb recel la discriminació que podrà suposar que en aquest local s'hi pugui fumar i en els seu no.

A més, es dóna que els titulars d'aquest nou local són "okupes" del bloc de pisos de la cantonada entre el mateix carrer Conflent i el carrer Montsià, l'entrada del qual es troba en en aquest darrer pel núm.19-21, en aquest bloc la meitat dels pisos estan "okupats", motiu també del malestar dels veïns del barri. Des de PxC s'ha pogut esbrinar que en aquest moment, els titulars del local no disposen de cap permís d'obertura del local, però el que és més greu, tampoc tenen permís d'obres, i en canvi estan fent obres i també una barra de bar a l'interior del local sense disposar del corresponent permís.

El regidor Joan Carrasco va preguntar a l'equip de govern quines són les seves intencions i com pretén resoldre aquesta delicada situació. "Com es pot col·locar un cartell per a una activitat per la qual ni tan sols es té la llicència sol·licitada i com es poden fer obres si ni tan sols tenen tampoc el permís, i l'alarma veïnal respecte a la circulació de substàncies prohibides i de l'activitat 'okupa' pel barri". Per tancar el torn, August Armengol va intervenir per demanar al govern quadripartit “que utilitzi qualsevol escletxa legal per no concedir el permís d’obertura al club de cànnabis perquè veïns i locals comercials no el volen” i va puntualitzar que qui s’ha dirigit al partit són precisament els veïns, comerciants i restauradors del barri, i no pas l’Associació de Veïns El Tancat III “perquè només els interessa aprofitar-se de les seves poltrones”.

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 18/12/2013 PxC alerta al ple que es podria obrir un club de cànnabis sense llicència

http://rtvelvendrell.cat/noticies/pxc-alerta-al-ple-que-es-podria-obrir-un-club-de-cannabis-sense-llic%C3%A8ncia

EL VENDRELL.- Plataforma ha traslladat també al ple de desembre els dubtes que genera la possible obertura d’un club de cànnabis al Vendrell. El regidor de policia ha respost que ja s’hi ha intervingut i l’associació de Veïns el Tancat 3 comunica que ningú de la junta ni en el seu nom s’ha dirigit a PxC.

 

EL 3 DE VUIT, 20/12/2013; PÀG.18 Aturades per la Policia Local unes obres de construcció d’un suposat club de fumadors de cànnabis a la zona de Mas d’en Gual del Vendrell

EL VENDRELL.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), va fer públic al ple de dimarts que la construcció d’un pretès club social de fumadors de marihuana al sector de Mas d’en Gual està ocasionant preocupació entre els veïns i locals comercials de la zona, especialment bars i cafeteries. El local s’està habilitant a la cantonada entre els carrers Alt Empordà i Conflent i el promouria una associació anomenada La Mota Feliz.

El regidor de Policia, Joan Josep Nin, va explicar que el consistori investiga el cas, que no hi ha concedida cap llicència i que les obres han estat aturades.

WWW.BAIXPENEDESDIARI.CAT, 18/12/2013; 13:47 L’Associació de Veïns El Tancat III es desmarca de PxC

http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/516/associacio/veins/tancat/iii/es/desmarca/pxc

Asseguren que en cap moment s’han reunit amb aquesta formació per traslladar els problemes del barri

EL VENDRELL.- L’associació de veïns El Tancat III ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació desmarcant-se de les informacions referides al ple municipal per Plataforma per Catalunya (PxC) i negant qualsevol contacte amb aquest partit. Segons l’associació, «cap membre de la directiva ni ningú autoritzat per aquesta» s’ha reunit amb membres de PxC.
 
Aquesta afirmació es refereix als comentaris fets pels regidors de PxC al torn de precs i preguntes referent a problemes sorgits al voltant de l’ocupació d’habitatges a la zona del Mas d’en Gual. En el ple, PxC va apuntar que la informació havia vingut de veïns del barri, però l’associació se’n desmarca i diu que no té cap interès a «alimentar el populisme que desprenen les seves polítiques sectàries».
 
A la nota, l’associació de veïns explica que el passat 24 de setembre va mantenir una reunió amb l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, en la qual es van tractar diferents problemes del barri, com la falta de civisme d’alguns propietaris de gossos, la presència de brossa en solars abandonats, aspectes relacionats amb la mobilitat, i el tema de l’ocupació d’habitatges. Segons l’associació, l’alcaldia va respondre que ja hi havia un pla específic de control al barri.  

 

 

 

 

EL 3 DE VUIT, 20/12/2013; PÀG.18 L’Associació de Veïns El Tancat III es desmarca de PxC en la problemàtica per l’ocupació d’habitatges al barri

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC), va treure al ple del Vendrell d’aquest dimarts el suposat problema de convivència ciutadana que genera l’ocupació il·legal d’habitatges a la part alta del barri del Tancat, que l’associació de veïns espera que es resolgui des de l’ajuntament.

Amb tot, l’entitat es desmarca de PxC per no ”alimentar el populisme que desprenen les seves polítiques sectàries”.

PxC a Youtube