Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Quan la democràcia es converteix en

Quan la democràcia es converteix en "ordeno y mando"

11/07/2014 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Joan Carrasco critica el govern per moure els contenidors del carrer Rosa Sensat, de Mas Levi, contra l’opinió de 14 dels 15 veïns del carrer, per la perillositat vial que representa

El Vendrell | Redacció.- El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carrasco, manifesta una vegada més que el govern quadripartit del Vendrell format per PSC-CiU-PP-ERC "mana, però no governa".

"No governa", continua Joan Carrasco, perquè "per governar, en democràcia, s'ha d'escoltar la veu dels ciutadans i fer complir la voluntat de la majoria. Tot el contrari d'allò que fa aquest govern amb els ciutadans del Vendrell".

El govern quadripartit amb la seva manera d'actuar ens fa retrocedir a una època que crèiem superada, l'època del "ordeno y mando". Que és just allò que estan fent amb els veïns de la urbanització de Mas Levi.

Els veïns del carrer Rosa Sensat van entrar una queixa per la finestreta del SAC amb 14 signatures de 14 veïns dels 15 que té el carrer, tot exposant al regidor Jaume Domingo que no es pot perjudicar 14 veïns en benefici d'un de sol. No es pot permetre que els contenidors de les escombraries, que sempre han estat al mateix lloc des que es va fer la urbanització, al núm.2 del carrer Rosa Sensat, ara es canviïn de lloc, al davant del núm. 10, en contra de l'opinió de 14 veïns dels 15 que té el carrer.

Joan Carrasco afirma que Jaume Domingo no solament no ha tingut en compte l'opinió dels 14 veïns que han signat la queixa, sinó que mitjançant l'"ordeno y mando" ha instal·lat els contenidors al pitjor lloc on els podia col·locar, just a la cantonada amb el carrer més transitat de la urbanització, que és precisament Rosa Sensat, originant greu risc d'accident de trànsit per la manca de visibilitat dels conductors i per l'ocupació de l'espai.

Afegeix el regidor identitari que "els veïns ja estan cansats de suportar els menyspreu a què els han sotmès els regidors Jaume Domingo, de Recollida de Residus, i Elisabet Rodríguez, de Via Pública, que amb la seva actitud autoritària i sectària, han canviat fins i tot el sentit de circulació de les entrades i sortides de la urbanització en contra de l'opinió dels afectats, aconseguint amb això que els veïns de Mas Levi per entrar o sortir hagin de fer tot un tour turístic per tota la urbanització, amb el perill que representa per als nens que creuen el carrer, ja que la zona escolar és a tocar, com per als veïns, ja que la sortida actual és la que té més risc d'accident".

Encabat va intervenir davant les càmeres de la TV local un veí del carrer, que va mostrar el document que a hores d'ara ja han signat 25 veïns representants de les 14 finques esmentades més amunt, per dir que s'havien adreçat a tots els partits polítics de l'Ajuntament i que "Plataforma per Catalunya és l'únic que ens ha respòs i ens ha fet cas".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI DE TARRAGONA, 12/06/2014; PÀG.24 Vecinos de Mas Levi alertan del peligro para el tráfico por unos contenedores

EL Ayuntamiento los ha reubicado hace poco

Los vecinos denuncian que la ubicación de los contenedores dificulta el acceso de los vehículos a la calle principal.

FOTO: CEDIDA

EL VENDRELL.- Vecinos de la calle Rosa Sensat, en la zona de Mas Levi del Vendrell, han denunciado lo que consideran un peligro para la seguridad vial: la nueva ubicación de los contenedores de basuras que ha hecho el Ayuntamiento.

Hasta 14 vecinos de los 15 que hay en la calle han firmado un escrito que han presentado al Ayuntamiento. El concejal dePlataforma per Catalunya (PxC) Joan Carrasco, que ha recogido las quejas de los vecinos, señala que "no se puede perjudicar a 14 residentes para beneficiar a uno solo".

Los vecinos explican que los contenedores han estado en el mismo sitio desde que se hizo la urbanización y consideran que el nuevo emplazamiento está en la esquina "de la calle más transitada del núcleo", por lo que consideran que puede suponer un peligro para el tránsito ya que impide la visibilidad de quienes acceden a la calle principal.

PxC critica también el cambio del sentido de circulación de las entradas y salidas de la urbanización.

RTVELVENDRELL.CAT, 12/06/2014 Veïns de Mas Levy es queixen a l'Ajuntament per la ubicació dels contenidors

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) denuncia que l’Ajuntament no escolta un grup de veïns de la urbanització Mas Levy que han presentat signatures queixant-se per la ubicació d’uns contenidors.

 

EL 3 DE VUIT, 13/06/2014; PÀG.13 PxC critica el govern del Vendrell per moure els contenidors del carrer Rosa Sensat, a la urbanització Mas Levi, davant la queixa de "14 dels 15 veïns que té el carrer"

EL VENDRELL.- Segons Plataforma per Catalunya (PxC), els contenidors d'escombraries sempre havien estat davant del número 2 del carrer Rosa Sensat i ara l'ajuntament vendrellenc els ha col·locat davant del número 10, "en contra de l'opinió de 14 veïns deIs 15 que té el carrer" i generant risc de possibles accidents perquè són a tocar de la cantonada d'un deIs carrers més transitats de Mas Levi. PxC acusa el govern local de "manar, però no governar", perquè el grup de l'oposició diu que el quatripartit no escolta la veu deIs ciutadans, en aquest cas de Mas Levi.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube