Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

August Armengol demana la dimissió de l’home dels 35 mil euros

August Armengol demana la dimissió de l’home dels 35 mil euros

31/07/2014 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

August Armengol demana al Ple de l’Ajuntament la dimissió de Sergi Teruel, l'home dels 35 mil euros. És alhora regidor convergent i treballador municipal i vergonyós exemple de “porta giratòria”

El Vendrell | Redacció.- Els dos punts de l'odre del dia del darrer Ple es van aprovar per unanimitat; fixació de les festes locals per a l'any vinent i les bases per a l'atorgament de places per al transport escolar. El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), però, va centrar l'interès de la sessió en l'apartat de precs i preguntes.

Va obrir el torn August Armengol demanant la dimissió del regidor convergent Sergi Teruel Rosario. El regidor identitari va argumentar que Teruel treballava com gerent de l'empresa familiar que va tancar el 2009 per la crisi. Però el 2010 es va fundar l'empresa municipal "Serveis Integrals SLM" que va contractar immediatament Teruel com a encarregat d'obres amb un sou de gairebé 35.000 euros l'any amb contracte indefinit, malgrat que és tècnic en gestió administrativa, i nomenat directament sense convocatòria pública de concurs-oposició, moment en què CiU governava en solitari. "És un home amb molta sort, però la sort s'ha de buscar, i ell no sols és afiliat amb carnet de Convergència, sinó també membre del Comité Local de Convergència i secretari de les sectorials de CDC del Vendrell". Un any després, el 2011 va entrar al Consistori com a regidor de Convergència amb un sou de 46.000 euros l'any i va quedar en excedència de l'empresa municipal, empresa que ara es dissol i com una de les condicions de la licitació per l'externalització dels serveis de manteniment d'edificis municipals, Teruel passarà a ser treballador de l'empresa adjudicatària, probablement Klece, amb el mateix càrrec i sou. "La porta giratòria perfecta" exclamà August Armengol, i li etzibà "dimiteixi senyor Teruel, no sol del seu càrrec de regidor sinó també com a treballador de l'Ajuntament si té la més mínima dignitat política i per respecte als cinc mil treballadors en atur del Vendrell". Els serveis jurídics de PxC estan estudiant si aquest cas és susceptible de ser portat a l'Oficina Antifrau de Catalunya i a la Fiscalia Anticorrupció. "Dimiteixi senyor Teruel, si no vol se conegut endavant com l'home dels 35 mil euros, perqué vosté no és res més que un estòmac agraït de Convergència i Unió!", va reblar Armengol. I per acabar va demanar a Convergència que l'expulsés del grup municipal i a l'alcalde que no donés més cobertura a aquesta situació i l'expulsi del govern quadripartit, i va cloure "si no és així, demostraran que vostès 16 estan únicament al servei dels privilegis dels polítics i no pas al servei de la gent i del poble".

Després de la intervenció de la regidora Araceli Bundó, va ser el torn de Joan Carrasco. Qui entre les nombroses preguntes que va fer al govern de caràcter jurídic, va recriminar l'escandalós malbaratament que es produeix per aquest concepte. Va destacar que el govern hauria de retirar d'ofici el cobrament de la taxa de guals que està aplicant al nostre entendre de manera il·legal, injusta i arbitrària com així ho demostren totes les sentències que s'estan perdent. D'aquesta manera s'estalviarien les costes dels judicis i d’haver de fer el ridícul com amb l'ordenança fiscal núm. 23 del servei de telefonia mòbil, que es va aplicar de manera il·legal i ara han de derogar i retornar gairebé un milió d'euros cobrats indegudament. Com estem segurs que ocorrerà amb la taxa de guals que tant de mal està ocasionant als ciutadans del Vendrell. Carrasco també li va tornar a fer al senyor alcalde la mateixa pregunta que li va fer en el ple del dia 26 de juny, que si construirien un aparcament de superfície al Botafoc, i si aquest seria de pagament. Carrasco li va demanar al senyor alcalde que es comprometés en el Ple igual que va fer amb el Puig i amb el Pèlag, i prometés que no convertiria els barris de Mas d'en Gual i del Tancat en zona blava. I a continuació "va acusar l’alcalde de mentir" ja que en el BOPT del 25 de juny es va aprovar de manera definitiva la construcció d'aquest aparcament i a PxC tenim la certesa que abans que acabi aquesta legislatura "el govern quadripartit del Vendrell convertirà en zona blava la major part de carrers del Tancat i Mas d'en Gual carregant-se amb aquesta mesura el petit comerç i afavorint les grans superficies".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 3 DE VUIT, 25/07/2014; PÀG.4 PxC demana la dimissió del regidor Sergi Teruel

PLE MUNICIPAL - Aprovades les bases per al transport escolar

EL VENDRELL.- Ple municipal de l'Ajuntament del Vendrell va aprovar en la sessió celebrada aquest dimarts i per unanimitat de tots els grups polítics excepte ERC, atès que el seu regidor, Jaume Piñol, no va assistir-hi, les bases per a l'atorgament de places de transport escolar i els dies de les festes locals per a l'any 2015. Aquests dies festius seran per la festa major, el 27 de juliol, i per la Fira de Santa Teresa, el 9 d'octubre.

PxC demana la dimissió de Sergi Teruel

D'altra banda, el grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), a l'oposició consistorial, va demanar a l'apartat de precs i preguntes d'aquesta sessió plenària la dimissió del regidor de CiU Sergi Teruel. Segons PxC, Teruel treballava com a gerent de l'empresa familiar que va tancar el 2009 per la crisi econòmica, pero el 2010 es va fundar l'empresa municipal "Serveis Integrals SLM" "que va contractar im­mediatament Teruel com a encarregat d'obres amb un sou de gairebé 35.000 euros l'any amb contracte indefinit, malgrat que és tècnic en gestió administrativa, i nomenat directament sense convocatòria pública de concurs-oposició, moment en què CiU governava en solítari". I el 2011, segons va recordar també PxC, Sergi Teruel va accedir a l'Ajuntament com a regidor de CiU amb un sou de 46.000 euros l'any i va quedar en  excedència de l'empresa municipal, "empresa que ara es dissol i, com una de les condicions de la licitació per l'externalitza­ció deIs serveis de manteniment d'edificis municipals, Teruel passarà a ser treballador de l'empresa adjudicatària, probablement Klece, amb el mateix càrrec i sou". Es tracta, segons el portaveu de PxC, August Armengol, de "la porta giratòria perfecta", i va demanar a Teruel que dimitís com a regidor i com a treballador de l'Ajuntament "si té la més mínima dignitat política i per respecte als cinc mil treballadors en atur del Vendrell". EIs serveis jurídics de PxC estan estudiant si aquest cas és susceptible de ser portat a l'Oficina Antifrau de Catalunya i a la Fiscalia Anticorrupció.

EIXDIARI.CAT, 24/07/2014; 12:00 August Armengol demana la dimissió de Sergi Teruel, l'home dels 35 mil euros

EL VENDRELL.- Els dos punts de l'odre del dia del Ple s'han aprovat fa uns minuts per unanimitat; fixació de les festes locals per a l'any vinent i les bases per a l'atorgament de places per al transport escolar. El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), però, ha centrat l'interès de la sessió en l'apartat de precs i preguntes.

Ha obert el torn August Armengol demanant la dimissió del regidor convergent Sergi Teruel Rosario. El regidor identitari argumenta que Teruel treballava com gerent de l'empresa familiar que va tancar el 2009 per la crisi. Però el 2010 es va fundar l'empresa municipal "Serveis Integrals SLM" que va contractar immediatament Teruel com a encarregat d'obres amb un sou de gairebé 35.000 euros l'any amb contracte indefinit, malgrat que és tècnic en gestió administrativa, i nomenat directament sense convocatòria pública de concurs-oposició, moment en què CiU governava en solitari. "És un home amb molta sort, però la sort s'ha de buscar, i ell no sols és afiliat amb carnet de Convergència, sinó també membre del Comité Local de Convergència i secretari de les sectorials de CDC del Vendrell". Un any després, el 2011 va entrar al Consistori com a regidor de Convergència amb un sou de 46.000 euros l'any i va quedar en excedència de l'empresa municipal, empresa que ara es dissol i com una de les condicions de la licitació per l'externalització dels serveis de manteniment d'edificis municipals, Teruel passarà a ser treballador de l'empresa adjudicatària, probablement Klece, amb el mateix càrrec i sou. "La porta giratòria perfecta" exclamà August Armengol, i li etzibà "dimiteixi senyor Teruel, no sol del seu càrrec de regidor sinó també com a treballador de l'Ajuntament si té la més mínima dignitat política i per respecte als cinc mil treballadors en atur del Vendrell". Els serveis jurídics de PxC estan estudiant si aquest cas és susceptible de ser portat a l'Oficina Antifrau de Catalunya i a la Fiscalia Anticorrupció. "Dimiteixi senyor Teruel, si no vol se conegut endavant com l'home dels 35 mil euros, perqué vosté no és res més que un estòmac agraït de Convergència i Unió!", va reblar Armengol. I per acabar va demanar a Convergència que l'expulsés del grup municipal i a l'alcalde que no donés més cobertura a aquesta situació i l'expulsi del govern quadripartit, i va cloure "si no és així, demostraran que vostès 16 estan únicament al servei dels privilegis dels polítics i no pas al servei de la gent i del poble".

Després de la intervenció de la regidora Araceli Bundó, va ser el torn de Joan Carrasco. Qui entre les nombroses preguntes que va fer al govern de caràcter jurídic, va recriminar l'escandalós malbaratament que es produeix per aquest concepte. Va destacar que el govern hauria de retirar d'ofici el cobrament de la taxa de guals que està aplicant al nostre entendre de manera il·legal, injusta i arbitrària com així ho demostren totes les sentències que s'estan perdent. D'aquesta manera s'estalviarien les costes dels judicis i d’haver de fer el ridícul com amb l'ordenança fiscal núm. 23 del servei de telefonia mòbil, que es va aplicar de manera il·legal i ara han de derogar i retornar gairebé un milió d'euros cobrats indegudament. Com estem segurs que ocorrerà amb la taxa de guals que tant de mal està ocasionant als ciutadans del Vendrell. Carrasco també li va tornar a fer al senyor alcalde la mateixa pregunta que li va fer en el ple del dia 26 de juny, que si construirien un aparcament de superfície al Botafoc, i si aquest seria de pagament. Carrasco li va demanar al senyor alcalde que es comprometés en el Ple igual que va fer amb el Puig i amb el Pèlag, i prometés que no convertiria els barris de Mas d'en Gual i del Tancat en zona blava. I a continuació "va acusar l’alcalde de mentir" ja que en el BOPT del 25 de juny es va aprovar de manera definitiva la construcció d'aquest aparcament i a PxC tenim la certesa que abans que acabi aquesta legislatura "el govern quadripartit del Vendrell convertirà en zona blava la major part de carrers del Tancat i Mas d'en Gual carregant-se amb aquesta mesura el petit comerç i afavorint les grans superficies".

PxC a Youtube